Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37909
21.3.21 13:37
@Mango_Lassi píše:
Po ránu přináším trochu lidové moudrosti z Facebooku. (screenshot nejde vložit, protože je to dlouhé)Masky začínají padat! „Čínská biologická laboratoř ve Wu-chanu je součástí společnosti Glaxosmithkline, která (náhodně) patří společnosti Pfizer!“ ten, kdo vyrábí vakcínu proti viru, která byla (náhodně) spuštěna v biologické laboratoři Wuhan a (náhodně) financována Dr. Faucim, který (náhodně) inzeruje vakcínu! „GlaxoSmithKline je (náhodně) řízen finančním oddělením Black Rock, které (náhodně) spravuje finance Open Foundation (Sorosova nadace), která (náhodně) provozuje francouzskou AXA!
"Shodou okolností Soros vlastní německou společnost Winterthur, která (náhodně) postavila čínskou laboratoř ve Wuhanu a byla koupena německou aliancí, která (náhodně) má Vanguard jako akcionáře, který je (náhodně) akcionářem Black Rock, ) ovládá centrální banky a spravuje přibližně třetinu globálního investičního kapitálu.
Black Rock je také (náhodně) hlavním akcionářem společnosti MICROSOFT, kterou vlastní Bill Gates, který je (náhodně) akcionářem společnosti Pfizer (kdo - pamatujete? Prodává zázračnou vakcínu) a (stalo se) je nyní prvním sponzorem WHO!
Nyní chápete, jak mrtvý netopýr prodaný na mokrém trhu v Číně infikoval CELOU PLANETU! „“

To jsem už tady dával v ruštině a přeložené Googlem. Někdo si dal tu námahu a přeložil to pořádně a už to jede i po českém Internetu. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
21.3.21 13:41

Policie zasahovala ve třech otevřených restauracích v Praze: https://www.msn.com/…/ar-BB1eMSxt?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.3.21 13:43
@jege píše:
To jsem už tady dával v ruštině a přeložené Googlem. Někdo si dal tu námahu a přeložil to pořádně a už to jede i po českém Internetu. :zed: :pocitac:

Pravdu umlčet nelze! ❤️️

Na tom mě vždy fascinuje, jak jedna chytrá hlavička u kompu odhalí tak dlouze a těžce připravované spiknutí. Black Rock, s Gatesem a Pfizer jsou amatéři non plus ultra!

• Citovat
  • Upravit
12503
21.3.21 16:00
@jege píše:
To jsem už tady dával v ruštině a přeložené Googlem. Někdo si dal tu námahu a přeložil to pořádně a už to jede i po českém Internetu. :zed: :pocitac:

Alespoň jsi více objasnil zdroj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
21.3.21 16:29
@Alladina píše:
Alespoň jsi více objasnil zdroj :)

Mě nepřestává fascinovat, jak Rusové dokázali uchopit Internet a obrátit proti západu jeho vlastní prostředky! :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
21.3.21 17:17

Rada vlády pro zdravotní rizika možná doporučí zavřít okolo Velikonoc na několik dní průmyslové podniky. V pořadu Otázky Václava Moravce v České televizi to v neděli řekl člen rady a hlavní epidemiolog IKEM Petr Smejkal. Mělo by to podle něj významný vliv na pokles počtu nakažených nemocí covid-19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
21.3.21 17:18

Vláda pravděpodobně uloží povinnost pravidelně testovat i firmám do 10 zaměstnanců, řekla ministryně financí Alena Schillerová v nedělním diskuzním pořadu České televize. Testování v podnicích by navíc mělo být častější. Podle Schillerové i ministra vnitra Jana Hamáčka jednou za pět dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
21.3.21 17:19

Prymula otočil. Sputnik k očkování v Česku už nemá smysl, řekl
 https://www.idnes.cz/…_domaci_remy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
21.3.21 17:21

Šéf australských aerolinek Qantas Alan Joyce předpokládá, že vlády budou u mezinárodních cestujících trvat na očkování proti covidu-19. Joyce to uvedl v rozhovoru s BBC. Cestující podle něj budou tento přístup akceptovat.

„Drtivá většina našich klientů to považuje za skvělý nápad - 90 procent dotazovaných zákazníků se domnívá, že očkovaní by mělo být pro mezinárodní cestování podmínkou,“ prohlásil Joyce. Upozornil, že o očkování jakožto o „podmínce vstupu“ nyní hovoří řada vlád. Připomněl také, že ani očkování zcela nezabrání šíření viru přes hranice. „Lidé musejí pochopit, že v případě tohoto viru nelze riziko snížit na nulu. S riziky se mnoha různými způsoby vypořádáváme i v jiných životních situacích,“ uvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
21.3.21 17:23

V Německu se kvůli zhoršující se epidemické situaci stále hlasitěji mluví o potřebě použít „záchrannou brzdu“, která umožní znovu zavést nedávno uvolněná opatření a zabránit přetížení nemocnic. Otevřít mohla například kadeřnictví, květinářství a knihkupectví a v některých regionech i galerie či muzea. O aktuální situaci bude v pondělí jednat kancléřka Angela Merkelová s premiéry spolkových zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
21.3.21 17:36
@Baba píše:
Je, to je mi lito. Zase se zhorsil nebo tam rehabilituje?

Zhoršil. Už několikrát. Jde mu to klidně 14 dní po sobě a neví, co s ním. Už je tam skoro 6 neděl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
21.3.21 17:37
@Mango_Lassi píše:
Pravdu umlčet nelze! ❤️️Na tom mě vždy fascinuje, jak jedna chytrá hlavička u kompu odhalí tak dlouze a těžce připravované spiknutí. Black Rock, s Gatesem a Pfizer jsou amatéři non plus ultra!

Jeste lepsi jsou ty hlistice v testovacich tycinkach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
21.3.21 17:40
@Purple Rain píše:
Zhoršil. Už několikrát. Jde mu to klidně 14 dní po sobě a neví, co s ním. Už je tam skoro 6 neděl :(

Lezi tam s covidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
21.3.21 17:58
@chelsinka1988 píše:
Lezi tam s covidem?

Ne. Z mého pohledu s něčím horším. CIDP ( jestli to píšu správně). To je jak @Baba psala o tom ochrnutem mladochovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.3.21 17:59
@Purple Rain píše:
Zhoršil. Už několikrát. Jde mu to klidně 14 dní po sobě a neví, co s ním. Už je tam skoro 6 neděl :(

O plazmafereze se nemluvilo, nevis?
To je mi lito, sakra. Ale uz sem takhle blbej prubeh videla, starsi pani, chodila pak na IVIG co 3 nebo 4 tydny nekolik mesicu, zlepsila se a uz se drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA