Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10392
21.3.21 22:31

Němečtí turisté se baví na pláži na Mallorce bez roušek. Baleárské ostrovy se obávají přílivu turistů právě o velikonočních svátcích a Španělsko už upozornilo, že opatření platí i pro turisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.3.21 23:45
@malina83 píše:
Evropská unie nepotřebuje ruskou vakcínu proti covidu-19 Sputnik V a je schopna do 14. července dosáhnout imunity na kontinentu s využitím dostupné evropské produkce. Uvedl to dnes podle agentury Reuters evropský komisař pro jednotný trh Thierry Breton.

8o Asi mu písnu, že ho beru za slovo. A běda, jestli ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.3.21 23:49
@malina83 píše:
Prymula otočil. Sputnik k očkování v Česku už nemá smysl, řekl
https://www.idnes.cz/…_domaci_remy

Jo, tím mně překvapil. Jaksi se neshoduje s názorem Zemana. Předpokládám, že snad ani křupan si nemůže myslet, že i kdyby začal Sputnik posuzova SÚKL, že by to stihl tak rychle, že i doručení vakcín z Ruska by proběhlo dříve než za měsíc.
Rusko údajně nemá ani dost vakcín pro svoje lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
21.3.21 23:51
@stinga píše:
já jsem si loni v březnu pořád představovala, že jsme v blbém katastrofickém filmu, a že se jednoho dne vzbudím, a film bude pryč a bude zas normální život - no - nějak to nedopadlo

Neboj, Dallas byl nekonečný a přece skončil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
21.3.21 23:54
@Purple Rain píše:
Neboj, Dallas byl nekonečný a přece skončil :D

A skončil dobře? Já už to zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
22.3.21 00:39
@LaPaloma píše:
Jo, tím mně překvapil. Jaksi se neshoduje s názorem Zemana. Předpokládám, že snad ani křupan si nemůže myslet, že i kdyby začal Sputnik posuzova SÚKL, že by to stihl tak rychle, že i doručení vakcín z Ruska by proběhlo dříve než za měsíc.
Rusko údajně nemá ani dost vakcín pro svoje lidi.

Tak Rusko na svoje lidi kasle. Pro ne tu vakcinu nevyvijeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
22.3.21 00:48
@LaPaloma píše:

Podle toho, co je dobre :mrgreen: tam se hodne budilo ze snu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.3.21 07:10

Další dva lidé v Norsku zemřeli na krevní sraženiny po očkování vakcínou covid-19 od Astra Zeneca. Jeden z nich pracoval podle údajů NTB ve zdravotnictví.
Ti, kteří zemřeli, byli mladší než 55 let. - Myslím, že je to velmi smutné, je to tragická smrt, říká Madsen. Zpravodajská agentura NTB zaznamenala, že jeden ze dvou, který nyní zemřel, pracoval ve zdravotnictví. Začátkem tohoto týdne zemřel člověk v Norsku ze stejných příčin. Do vyšetřování incidentů Norsko pozastavilo očkování vakcínou Astra Zeneca.

Fakultní nemocnice v Oslu vyvinula enormní úsilí, aby prozkoumala, co se stalo, a výzkum se provádí také v dalších zemích. V Evropě je toho nyní podstatně více případů, říká Madsen NRK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
22.3.21 07:11
@malina83 píše:
Evropská unie nepotřebuje ruskou vakcínu proti covidu-19 Sputnik V a je schopna do 14. července dosáhnout imunity na kontinentu s využitím dostupné evropské produkce. Uvedl to dnes podle agentury Reuters evropský komisař pro jednotný trh Thierry Breton.

Do 14teho cervence? I v CR? Komik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 07:14

Maďarsko schválilo pro nouzové použití vakcínu od čínské společnosti CanSino Biologics (CanSinoBIO). Jde už o druhou čínskou očkovací látku proti covidu-19 povolenou v Maďarsku.

Maďarský národní ústav pro léčiva a výživu chválil vakcínu s obchodním názvem Convidecia na základě předběžných výsledků třetí fáze testování, uvedla čínská firma v prohlášení. Jednodávková vakcína CanSino byla dosud schválena v Číně, Pákistánu a Mexiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.3.21 07:16
@Alladina píše:
Srdíčko za chybějící diakritiku u Trošky :lol:
Vidíš :lol:
@stinga píše:
já jsem si loni v březnu pořád představovala, že jsme v blbém katastrofickém filmu, a že se jednoho dne vzbudím, a film bude pryč a bude zas normální život - no - nějak to nedopadlo

I ten nejblbější film jednou skonci.

@bertoldina píše:
Tak hlavně, že nemáš potíže s netopyrimi křídly :lol:
Zatim mi nenarostla. :lol:
@stinga píše:
tak ono se v podstatě nesmí rozvolnit už nikdy - vždy po rozvolnění to stoupne, ale jestli jde žít pořád tak, jak žijeme nyní - kdo to zaplatí?

Obrazovka :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
22.3.21 07:18
@LaPaloma píše:

Určitě. Mainstream je předvídatelný. Takže určitě. Mám za to, ze tam nekdo i vstal z mrtvých. Tyjo, tam byla nekonečná uz ta znělka! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.3.21 08:14

Dánští odborníci: Prodlužte pauzu na vakcínu Astra Dánští odborníci požadují, aby v zemi došlo k prodloužení přerušení používání vakcíny Astra Zeneca. TT
Ve skutečnosti melo byt dánske pozastaveni pouze 14 dní. Nyní však dánská agentura pro léčivé přípravky tvrdí, že do té doby bude obtížné shromáždit všechny informace, uvádí DR. Několik odborníků, včetně Jana Pravsgaarda Christensena z Ústavu imunologie a mikrobiologie na univerzitě v Kodani, si myslí, že přestávku je třeba prodloužit. „Myslím, že by měli prodloužit přestávku, aby mohli pečlivě vyšetřit, co způsobuje tyto krevní sraženiny,“ řekl DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.3.21 08:24

Němečtí turisté se hrnou na Mallorku, protože požadavek na karanténu byl odstraněn. Byly nasazeny stovky dalších letů, aby se vyrovnaly s tlakem na Velikonoce. Ale první turisté sotva vstoupili na španělskou půdu, než se Německo chystá znovu změnit pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.3.21 08:41

Studie společnosti Astra v USA: Silná ochrana pro lidi starší 65 let.
Podle pondělní tiskové zprávy dosáhl farmaceutický gigant Astra Zeneca 3. fáze studie vakcíny covid svého hlavního cíle. Studie prokázala 79% ochranu před covid-19 a 100% ochranu před vážnými nemocemi a hospitalizací. Astra Zeneca píše, že je pozoruhodné, že ochrana byla silnější, 80 %, u účastníků starších 65 let. Studie se zúčastnilo více než 32 400 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA