Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65678
21.3.21 21:00
@bertoldina píše:
Jednou dávali nějakej film, jak pod Benešovem vybuchuje nějakej jadernej reaktor nebo co :mrgreen:

Tak tohle jsem zrovna nemyslela :mrgreen:. Ale v těch s nákazou se svět vždy zachrání a vrátí k normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
21.3.21 21:08
@vokishka píše:
Tak tohle jsem zrovna nemyslela :mrgreen:. Ale v těch s nákazou se svět vždy zachrání a vrátí k normálu.

To asi ve všech :think: Nevybavuju si film, že by byl happyend, že lidstvo vymře. Ehm - kdo to tady teď píše ten scénář? :mrgreen:
Vždycky ty zábavný prvky ze světa lidi odstraněj - vícehlavý žraloky, obří vosy, pozemní žraloky, lítací žraloky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
21.3.21 21:12
@bertoldina píše:
To asi ve všech :think: Nevybavuju si film, že by byl happyend, že lidstvo vymře. Ehm - kdo to tady teď píše ten scénář? :mrgreen:
Vždycky ty zábavný prvky ze světa lidi odstraněj - vícehlavý žraloky, obří vosy, pozemní žraloky, lítací žraloky… :cert:

zadny zraloky jsme zatim nemeli v planu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
21.3.21 21:15
@sakota píše:
zadny zraloky jsme zatim nemeli v planu…

Ale no tak, bez žraloka to není trhák, ten tam bejt musí 8) Může bejt zmutovanej koronou a mít netopýří křidýlka pod ploutvema :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.3.21 21:24
@vokishka píše:
Chtěla bych být ve filmu, nejvýš dvě hodinky a svět je zachráněný,

Treba ve Svetove valce Z? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
21.3.21 21:32

I u nás v nížině dnes celý den sněží. Přes den to tálo (i když byla zima jak sfiňa), ale teď je venku poprašek. Já už chci jarooooooo. Aspoň na zahradu aby se dalo.
Mám teď v TV 168 hodin a zrovna pouští záznam 3 týdny starý „vydržte to ještě 3 týdny“. Kruci kolikrát 3.

@Baba se strejdou mě to mrzí, drž se :hug:

Děvčata co vymýšlíte scénář, Kateřinská jeskyně je moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
21.3.21 22:01
@Baba píše:
Treba ve Svetove valce Z? :think:

To neznam, tak to neplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
21.3.21 22:07
@bertoldina píše:
Ale no tak, bez žraloka to není trhák, ten tam bejt musí 8) Může bejt zmutovanej koronou a mít netopýří křidýlka pod ploutvema :think: :pankac:
Žraloci uprostřed Evropy, aha, dejte to Troskovi a je to :roll: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
21.3.21 22:10
@Kacka2 píše:
I u nás v nížině dnes celý den sněží. Přes den to tálo (i když byla zima jak sfiňa), ale teď je venku poprašek. Já už chci jarooooooo. Aspoň na zahradu aby se dalo.
Mám teď v TV 168 hodin a zrovna pouští záznam 3 týdny starý „vydržte to ještě 3 týdny“. Kruci kolikrát 3.

@Baba se strejdou mě to mrzí, drž se :hug:

Děvčata co vymýšlíte scénář, Kateřinská jeskyně je moje :lol:

To už máme obsancovanou střední i severní část Moravského krasu :mrgreen:. Tak já se zkusím z Prahy probit třeba do Liščí jeskyně, ať zaberu strategicky i jih. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
21.3.21 22:12
@vokishka píše:
Chtěla bych být ve filmu, nejvýš dvě hodinky a svět je zachráněný,

já jsem si loni v březnu pořád představovala, že jsme v blbém katastrofickém filmu, a že se jednoho dne vzbudím, a film bude pryč a bude zas normální život - no - nějak to nedopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
21.3.21 22:12
@Oli.Lyon píše: Žraloci uprostřed Evropy, aha, dejte to Troskovi a je to :roll: :mavam:

Srdíčko za chybějící diakritiku u Trošky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18249
21.3.21 22:15
@Oli.Lyon píše: Žraloci uprostřed Evropy, aha, dejte to Troskovi a je to :roll: :mavam:

Tak hlavně, že nemáš potíže s netopyrimi křídly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
21.3.21 22:15
@AvajBr píše:
Hlavne, at zas hned nerozvolni. Nebo si dame dalsi kolo v cervnu :roll: :zed:

tak ono se v podstatě nesmí rozvolnit už nikdy - vždy po rozvolnění to stoupne, ale jestli jde žít pořád tak, jak žijeme nyní - kdo to zaplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
21.3.21 22:29

Tisíce italských rodičů, dětí a učitelů se dnes po celé zemi zapojily do protestu proti vládou nařízenému uzavření škol, které považují za neopodstatněné. Podle agentury Reuters jde o první větší veřejné vyjádření nesouhlasu vůči rozhodnutí nové vlády premiéra Maria Draghiho, která kvůli šíření koronavirové nákazy uzavřela většinu škol od 15. března. Demonstrace se konaly v 35 velkých městech včetně Říma či Milána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
21.3.21 22:30

Evropská unie nepotřebuje ruskou vakcínu proti covidu-19 Sputnik V a je schopna do 14. července dosáhnout imunity na kontinentu s využitím dostupné evropské produkce. Uvedl to dnes podle agentury Reuters evropský komisař pro jednotný trh Thierry Breton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA