Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@bertoldina píše:
Jednou dávali nějakej film, jak pod Benešovem vybuchuje nějakej jadernej reaktor nebo co
Tak tohle jsem zrovna nemyslela
. Ale v těch s nákazou se svět vždy zachrání a vrátí k normálu.
@vokishka píše:
Tak tohle jsem zrovna nemyslela. Ale v těch s nákazou se svět vždy zachrání a vrátí k normálu.
To asi ve všech
Nevybavuju si film, že by byl happyend, že lidstvo vymře. Ehm - kdo to tady teď píše ten scénář? ![]()
Vždycky ty zábavný prvky ze světa lidi odstraněj - vícehlavý žraloky, obří vosy, pozemní žraloky, lítací žraloky… ![]()
@bertoldina píše:
To asi ve všechNevybavuju si film, že by byl happyend, že lidstvo vymře. Ehm - kdo to tady teď píše ten scénář?
Vždycky ty zábavný prvky ze světa lidi odstraněj - vícehlavý žraloky, obří vosy, pozemní žraloky, lítací žraloky…
zadny zraloky jsme zatim nemeli v planu…
@sakota píše:
zadny zraloky jsme zatim nemeli v planu…
Ale no tak, bez žraloka to není trhák, ten tam bejt musí
Může bejt zmutovanej koronou a mít netopýří křidýlka pod ploutvema
![]()
@vokishka píše:
Chtěla bych být ve filmu, nejvýš dvě hodinky a svět je zachráněný,
Treba ve Svetove valce Z? ![]()
I u nás v nížině dnes celý den sněží. Přes den to tálo (i když byla zima jak sfiňa), ale teď je venku poprašek. Já už chci jarooooooo. Aspoň na zahradu aby se dalo.
Mám teď v TV 168 hodin a zrovna pouští záznam 3 týdny starý „vydržte to ještě 3 týdny“. Kruci kolikrát 3.
@Baba se strejdou mě to mrzí, drž se ![]()
Děvčata co vymýšlíte scénář, Kateřinská jeskyně je moje ![]()
@Baba píše:
Treba ve Svetove valce Z?
To neznam, tak to neplatí ![]()
@bertoldina píše:Žraloci uprostřed Evropy, aha, dejte to Troskovi a je to
Ale no tak, bez žraloka to není trhák, ten tam bejt musíMůže bejt zmutovanej koronou a mít netopýří křidýlka pod ploutvema
![]()
@Kacka2 píše:
I u nás v nížině dnes celý den sněží. Přes den to tálo (i když byla zima jak sfiňa), ale teď je venku poprašek. Já už chci jarooooooo. Aspoň na zahradu aby se dalo.
Mám teď v TV 168 hodin a zrovna pouští záznam 3 týdny starý „vydržte to ještě 3 týdny“. Kruci kolikrát 3.@Baba se strejdou mě to mrzí, drž se
Děvčata co vymýšlíte scénář, Kateřinská jeskyně je moje
To už máme obsancovanou střední i severní část Moravského krasu
. Tak já se zkusím z Prahy probit třeba do Liščí jeskyně, ať zaberu strategicky i jih. ![]()
@vokishka píše:
Chtěla bych být ve filmu, nejvýš dvě hodinky a svět je zachráněný,
já jsem si loni v březnu pořád představovala, že jsme v blbém katastrofickém filmu, a že se jednoho dne vzbudím, a film bude pryč a bude zas normální život - no - nějak to nedopadlo
@Oli.Lyon píše: Žraloci uprostřed Evropy, aha, dejte to Troskovi a je to![]()
Srdíčko za chybějící diakritiku u Trošky ![]()
@Oli.Lyon píše: Žraloci uprostřed Evropy, aha, dejte to Troskovi a je to![]()
Tak hlavně, že nemáš potíže s netopyrimi křídly ![]()
@AvajBr píše:
Hlavne, at zas hned nerozvolni. Nebo si dame dalsi kolo v cervnu![]()
tak ono se v podstatě nesmí rozvolnit už nikdy - vždy po rozvolnění to stoupne, ale jestli jde žít pořád tak, jak žijeme nyní - kdo to zaplatí?
Tisíce italských rodičů, dětí a učitelů se dnes po celé zemi zapojily do protestu proti vládou nařízenému uzavření škol, které považují za neopodstatněné. Podle agentury Reuters jde o první větší veřejné vyjádření nesouhlasu vůči rozhodnutí nové vlády premiéra Maria Draghiho, která kvůli šíření koronavirové nákazy uzavřela většinu škol od 15. března. Demonstrace se konaly v 35 velkých městech včetně Říma či Milána.
Evropská unie nepotřebuje ruskou vakcínu proti covidu-19 Sputnik V a je schopna do 14. července dosáhnout imunity na kontinentu s využitím dostupné evropské produkce. Uvedl to dnes podle agentury Reuters evropský komisař pro jednotný trh Thierry Breton.