Korunní čakra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.11.20 12:12

Korunní čakra

Dobrý den. Dnes ke mě do práce přišla velmi zvláštní paní. Tak zvláštně mi začala říkat něco o čakrách, napojení na energii, že se na někoho napojuju a td. Byla jsem z toho tak zaskočená, že si ani nepamatuji co mi úplně říkala. Řekla mi jen na konec, že mi zavírá korunní čakru a že to na mě opravdu sedí. Je tu někdo kdo by mi to mohl vysvětlit? Nějak tomu nerozumím. Je mi z toho úplně nějak divně. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20841
23.11.20 12:16

Nereste to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.20 12:18
@Cenarius píše:
Nereste to.

Když ono to nějak nejde… Úplně mě to rozhodlo a nedokážu se na nic soustředit.

• Citovat
  • Upravit
12503
23.11.20 12:19

Vůbec se tím nezabyvej. Sama jsi napsala, že paní byla "zvláštní ", takže jsi sama vyhodnotila, že Ti na tom něco nesedí. To jsou typy lidí, kteří takovým věcem úplně propadli. Jejich vidění světa se smrsklo na všechno okolo duchovna, esoteriky apod., že už to vidí všude a mají potřebu to říkat i cizím lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.11.20 12:22
@Anonymní píše:
Když ono to nějak nejde… Úplně mě to rozhodlo a nedokážu se na nic soustředit.

A čeho se jako bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
23.11.20 13:27
@Anonymní píše:
Dobrý den. Dnes ke mě do práce přišla velmi zvláštní paní. Tak zvláštně mi začala říkat něco o čakrách, napojení na energii, že se na někoho napojuju a td. Byla jsem z toho tak zaskočená, že si ani nepamatuji co mi úplně říkala. Řekla mi jen na konec, že mi zavírá korunní čakru a že to na mě opravdu sedí. Je tu někdo kdo by mi to mohl vysvětlit? Nějak tomu nerozumím. Je mi z toho úplně nějak divně. Díky

Pokud na to věříš, tak si najdi někoho, kdo se tím zabývá a pořeš to s ním. Pokud na to nevěříš, hoď to za hlavu…Mě by to třeba nechalo klidným. Historku bych přidávala k dobru na sedánkách s kamarádkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.11.20 22:57

No to musela být prima baba. Jednoduše si dupni, představ si, že si korunní čakru otvíráš a babu na dálku pošli někam. Víc není potřeba ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat