Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mamky,
chci se jen zeptat, nemáte některá doma proutěný koš, truhlu nebo i dřevěnou bednu na hračky? U nás se hračky válí všude po bytě, tak jsem si myslela, že by bylo dobré něco takového koupit, ale nevím kde a za kolik, samozřejmě bych radši něco levnějšího. Slyšela jsem, že snad v Polsku mají levné proutěné koše, ale nevím jak je to s kvalitou…
Díky,
Andy
Nevím jak je to s košema z Polska.
My jsme koupili v IKEA 3 bedny na kolečkách a Marek je má doma na třech místech a postupně si v nich kramaří, podle toho v které místnosti si hraje. A když jedeme někam pryč na návštěvu, vezmeme ssebou jednu krabici (i s víkem) a máme sbaleno.
Markéta
My ty bedna máme taky: cca 40×40×35, na kolečkách, stohovatelné, až bude Dalis pevně stát, může tam kramařit i sám, teď v ní občas sedí. Stály necelé dvě stovky.
V Polsku jsem viděla jen prádelní koše, to mi přijde na hračky vysoké; jo, a pak takové jakoby lavičky s úložným prostorem, cca metr dlouhé, ty byly vysoké asi jako židle, cenu bohužel nevím. Eva
My máme na kolečkách krabici od pampersek, nicméně je v dezolátním stavu, takže bych koupila buď další s víkem, plastovou, nebo pořídím pod postel dceři šuplík.
G
ahoj,
my nejprve koupili v Hypernově ty červené bedýnky s víkem ( nejsou nejlevnější
),ale už se do nich hračky nevlezou. tak jsme ted pořídili v Ikee ten síťovaný koš,který se dá poskládat. ted mají novou kolekci- víko vypadá jako želva. je super v tom, že je průhledný ( tak víme i o hračkách na dne
) a Štěpán je může ze dna bez problémů vytáhnout, protože koš je pružný na výšku.
btw. za chvíli budeme muset pořídit druhý ![]()
Irias + Štěpán 15m
Ahoj,
já malé koupila do dětského pokoje malý stoleček a dvě židle v ikee. Dá se k tomu dokoupit i lavice (stála něco mezi 200 a 300 Kč), která zároveň slouží jako krabice s víkem (tj. na sezení jen to jen jako nouzovka, protože to nemá opěradlo). Lavici jsem na stránkách ikei bohužel nenašla, tak aspoň ten stoleček:http://www.ikea.com/…oductDisplay?…1565915668
Jana+Kačenka 17m
My máme z Ikei koš kitičku a ta pružnost na výšku je super.malej tam má plyšíky.Pak má jeden plastovej box na kolečkách, vysokej asi 18cm (70×50cm) a tam má Duplo. Autíčka,nářadí a kostky má zatím v poličce v košíkách,ale chci koupit právě ty stohovatelný boxy v ikei…jeden stojí 150,–
Ahojky, ja uvazuju o¨tech skladacich plastovych bedynkach, maji je skoro vsude, stoji kolem 49Kc a jsou take barevne a stohovatelne. Vozime jednu v aute na nakup, ale u svagrove jsem videla, ze do nich dava hracky. Vypadalo to dobre a kdyz se nejake hracky zlikvidujou, bedynka se jednoduse secvakne a uklidi…Neni to drahe a ucel to splni
. Jinak IKEA je muj oblibeny obchod!