Kosmetika Aviril

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
19.9.15 18:10

@Envie Upřímně ono stejně sedne každé pokožce něco jiného. Weledu jsem měla na mytí až batolat. Tělo jsme natírali obyčejným čištěným slunečnicovým olejem z lékárny. Druhé dítě má hrozně citlivou pokožku a welleda na zadeček mu vůbec nevyhovovala. Naopak právě ta chemie včetně avirilu, klasického dětského mýdla atd. mu jediná dělá dobře/zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
19.9.15 18:42
@Envie píše:
Aviril, sudocrem atd.jsou s prominutim nejvetsi sr…prectete si slozeni a vygooglete, co ty chemicke nazvy znamenaji. :mrgreen: :roll: Jinak ja jsem zatim tehu, ale mam pripravenou weledu, manufakturu a co jsem slysela tak bubchen je uzasny. Jeste se mi hodne libi prirodni kosmetika od Karla Hadka, ale tu jsem zatim nekupovala kuli trvanlivosti a skladovani v lednici. Takze ja sazim na weledu. Je I pro alergiky, atopiky atd. :potlesk:

Já koupila šampon od Bubchen a pálí v očích. Tím u me tahle kosmetika skončila. A my se divili, proč si malá odmyta mýt vlasy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.9.15 19:17

@pikola a který šampon nepálí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
19.9.15 19:21
@AstraG píše:
@pikola a který šampon nepálí? :think:

Měla jsem Klorane, Sebamed myslím a teď mám nějaký Bellybottom - ten je nějaký bez vsehomoznyho a má po něm hezký vlasy. Ale mělo by to nám něm být napsané, nenapadlo mne, že dětsky šampon může pálit 8oo
Pro novorozence jsme měli snad nějaký na ty šupinky, ale ona neměla ani šupinky ani vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.9.15 19:24

@pikola já zas měla za to, že v očích jsou nepříjemný všechny. Děti už mám větší, takže to nijak neřeším a kupuju podle vůně, nebo se myjou mým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.9.15 19:52

Dětem staci na umyvani vlasku cista voda, zadny sampon nepotrebuji

• Citovat
  • Upravit
125
19.9.15 20:17

@Levandule121 můžu se zeptat kolik stojí v lékarně ten čištěný slunečnicový olej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.9.15 20:19

@daydis2 muzes koupit i bio slunecnicovy olej, ja ho pouzivam na vyrobu bylinnych olejicku.

• Citovat
  • Upravit
125
19.9.15 20:21

Ze začátku si myslím že bohatě stačí krém na opruzeniny, nějaký olejíček po koupeli, nebo do koupele, a v zimě i krém proti chladu.. teď se teda rozhoduji mezi Alverdem, Bubchenem a sebamedem… uvidím co mimču sedne nejvíc, abych nakonec neskončila u toho avirilu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.9.15 20:30

@daydis2 pro miminka je vlemi vhodny mandlovy olejicek

• Citovat
  • Upravit
2660
20.9.15 11:27
@daydis2 píše:
@Levandule121 můžu se zeptat kolik stojí v lékarně ten čištěný slunečnicový olej?

Já už si to přesně nepamatuji, je to už skoro 6 let. :mrgreen: Ale byla to vysloveně směšná částka. Třeba 50 Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.9.15 13:22
@Levandule121 píše:
Já už si to přesně nepamatuji, je to už skoro 6 let. :mrgreen: Ale byla to vysloveně směšná částka. Třeba 50 Kč?

Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.9.15 13:18

Dětská doktorka mi doporučila mýdlo sebamed. Používám ho cca 2× do týdne. Obličej myji jen vodou a pak tam dám trošičku mýdla a pokračuji od vlásků dál. Na zadek používáme převážně bepanthen. Neolejíčkuji vůbec (malá není suchá), max pipinku po umytí čistím olejíčkem a máme myslím slunečnicový. Dokonce nám ho předepsala doktorka. A na zimu budu používat asi infadolan, aby malá neměla namáhanou pokožku venku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí