Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
máte, prosím, někdo zkušenost s kosmetikou Dermalogica?
Popřípadě jakou kosmetiku používáte a svědčí vám?
Děkuji ![]()
@kulina22 píše:
Ahojky,máte, prosím, někdo zkušenost s kosmetikou Dermalogica?
Popřípadě jakou kosmetiku používáte a svědčí vám?
Děkuji
Dermalogoca dobrý ale drahá, tak že cena výkon nicmoc, přešla jsem na kosmetiku BDR Medical Concept u kosmetičky a super nemohu si vynachválit. Tak zkuste. ![]()
Ahoj, já tuto značku objevila teprve nedávno, ale musím říct, že mě jejich produkty příjemně překvapily. Mám problém s hodně citlivou pletí s tendencí k vysušování. Na doporučení jsem zkusila tuhle značku a jsem nadšená. Používám tenhle krém https://www.notino.cz/…suchou-plet/?… a pleť je hezky jemná, hydratovaná a zdravá. Určitě doporučuji všem, co mají citlivou pleť jako já
.
Nemáte některá, prosím, zkušenost s jejich Clear Start Breakout Clearing - čisticí pěnou proti nedokonalostem aknózní pleti? Mám docela problém s akné a nesnesu téměř žádnou kosmetiku, tak by mě zajímalo, jestli tohle některá používáte a jak vám to pomohlo/nepomohlo? Díky.
@Evelinka554 tahle rada je pro mlady s akne, jestli jsi uz “starsi”, tak za me idealni dvojka cistici gel precleanse plus prasek daily microfoliant.
Já mám citlivější pleť a tak jsem vždycky spíš vyhledávala nějakou přírodní kosmetiku. Teď jsem na nějakou dobu zakotvila u české značky Nobilis Tilia, kterou kupuju na alpiku. Mají tam velký výběr a celkově je ten eshop zaměřený na bio/eko, takže tam nakupuji i třeba i eko drogerii.
Já mám skvělou zkušenost s kosmetikou iuvenio. Je to česká značka, která je hodně zaměřená na prevenci a redukci vrásek, což už ve svém věku řeším. Nejsem proti nějakým estetickým zákrokům, ale přece jenom bych dobu, kdy je budu potřebovat, ráda co nejvíc oddálila. Na ty vrásky od nich hlavně používám sérum NANO, které krásně vypíná pleť a teď jsem do pravidelné péče zařadila i krém s SPF 50, který dávám každý den po makeup.