Jaký opalovací krém pro děti k moři?

5566
2.5.23 14:24

Jaký opalovací krém pro děti k moři?

Poradíte, jaký opalovací krém je nejlepší pro malé děti do 3 let k moři? Určitě chci faktor 50, chtěla jsem Daylong (nově Cetaphill) pro děti, ale podle Dtestu měl mizernou voděodolnost (bylo to teda z roku 2014, novější jsem nenašla). Ideálně s minerálním filtrem. Děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
2.5.23 14:56

Daylong už se z nějakého důvodu nemůže dovážet.
Uriage, Avene, Bioderma, odkud to bude minerální a taková ta bílá pasta, tak se nespalite nikdo…

• Citovat
  • Upravit
5566
2.5.23 15:16

@Anais Brno Bioderma má ale chemický filtr pokud dobře koukám? (BIODERMA Photoderm KID mléko SPF50+). Co jsem našla s minerálním filtrem je Weleda, ale mají jenom 50ml balení s faktorem 50, to abych koupila aspoň 3 pro 2 děti k moři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
2.5.23 15:20
@Saidy píše:
@Anais Brno Bioderma má ale chemický filtr pokud dobře koukám? (BIODERMA Photoderm KID mléko SPF50+). Co jsem našla s minerálním filtrem je Weleda, ale mají jenom 50ml balení s faktorem 50, to abych koupila aspoň 3 pro 2 děti k moři :D

My používáme u moře tenhle
https://www.drmax.cz/…nerale-100ml?…
Manžel i syn se tím mažou i v ČR, když víme, že budeme víc na sluníčku…

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
2.5.23 15:27
  • Citovat
  • Upravit
4887
2.5.23 16:16

Opalovák kupuju už pouze non toxic - tj.bez chemických filtrů a jako nejlepší mi přijde wooden spoon - dobře se roztírá, nezanechává mastný film. K moři (Evropa) nám s dětmi úplně bohatě stačil ten jejich spf 35+ (jsme světlé typy, já dokonce pihovatá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.5.23 16:36

@vedma007 a počítáš si, kdy máš opakovat mazání? Pokud ani, tak nevadí, že to je faktor 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
2.5.23 16:39
@vedma007 píše:
Opalovák kupuju už pouze non toxic - tj.bez chemických filtrů a jako nejlepší mi přijde wooden spoon - dobře se roztírá, nezanechává mastný film. K moři (Evropa) nám s dětmi úplně bohatě stačil ten jejich spf 35+ (jsme světlé typy, já dokonce pihovatá).

Já na trvalé používání taky non toxic, ale přiznám se, že na ten týden v roce k moři vezmu nějaký polo-toxic, ideálně sprej, nějak nemám sílu na mazání 3 lidí krémem. I když tedy ten wooden spoon jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
19.7.23 14:08

Já mám připraveno uv 50 na obličej, ramínka-ruce.. A 30 na zbytek tělíčka.. Snsd to bude stačit 🙈.. Dcera 3,5 a druhé dítě 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí