Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A proc anonym? Rasy nejsou nic duverneho, to vidi preci kazdy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
už rok si chci nechat udělat prodloužení řas, ale dost se bojím, mam I citlivou kuzy a mám i strach abych pak nepřišla o oči.jaké jsou vaše zkušenosti celkově? Ještě spokojené? Nebo byste do toho už nešly? Dik
Prodloužení nechci. Ale nějakou tu trvalou nebo jak se tomu říká. Tu bych si moc přála.
A dám si ji nejpozději někdy v zimě. Protože dcera bude mít v únoru ples v deváté třídě. Jsem na tohle citlivá plačka. To bez slz nebude. Ale úplně nenamalovaná nikam nejdu. Takže bude úprava řas, ať se nic nerozmaže. Linky mám léta vytetované a stíny snad vymyslí kosmetička.
Měla sem jednou na svatbu a nikdy víc
oči mi pálily jako blázen, půl dne potom, co mi to prilepila, sem slzela a myslela, ze snad budu slepá do konce života. Pak mi to porad prekazelo, ale to jde asi o zvyk, měla sem porad tendence na ty rasy silhat. A pak sem to chtěla sundat, na radu kosmeticky, která mi rekla ať to namazu olejickem a ze slezou samy, leda houby, přišla sem o většinu i svých ras a pak trvalo snad přes měsíc, než mi dorostly zpátky a mohla sem použít rasenku, aniž bych vypadala jak oskubane kuře ![]()
Miluji své „umělé“ řasy
já netrávím čas před zrcadlem ráda, takže tohle je pro mě totální bomba, furt namalovaná.
Před svatbou jsem je od kosmetičky chtěla, ale ta mi řekla, že mám svoje krásný dlouhý řasy a že mi je ničit nebude. Takže mi udělala jen obočí, líčení a nikdy jsem o tom už nepřemýšlela.
@Anonymní píše:
Ahoj,
už rok si chci nechat udělat prodloužení řas, ale dost se bojím, mam I citlivou kuzy a mám i strach abych pak nepřišla o oči.jaké jsou vaše zkušenosti celkově? Ještě spokojené? Nebo byste do toho už nešly? Dik
Hrozné..vypadá to nepřirozeně..nikdy.
Chodím druhým rokem a za mne paráda. Ovšem já nemám citlivé oči, moje paní, ke které chodím si to velmi pochvaluje. Trošičku cítím štípání z lepidla, ale dostanu do ruky foukátko a za pár vteřn necítím nic.
Za me ne. Mela jsem cca pul roku a byl to hrozny opruz. Strasne mi to prekazelo, krizilo se to, vypadavalo, nemohla jsem si promnout oko, jen opatrne. Ale mam kamaradky co to maji uz roky nonstop, tak je to individualni.
Ja jsem spokojena, ale chce to najit dobrou kosmeticku. V beznem dni oci nelicim vubec a vypadam upravene. U vody, pri sportu. Pohoda. K tomu hledani kdo to udela. Chce to nekoho kdo pouziva kvalitni produkty a ma oko na to jakou metodu a jakou delku/mnozstvi/silu ras a zakriveni zvolit. Podle toho vypada vysledek. Ano po udelani to chvilku (minuty) lehce stipe. Samozrejme vypadavaji, je potreba doplnovat - jak casto je invidualni. Ja musim po 2,5 - 3 tydnech, kamaradka muze klidne po 4.
Příspěvek upraven 27.04.23 v 13:44
Nosila jsem cca 2 roky. Poté zničehonic šílená alergie, opuchlé oči a řasy musely okamžitě dolu.
Klady: při správném výběru a aplikaci vypadají moc pěkně, ušetřený čas každé ráno, nerozmazávají se
Zápory: je potřeba chodit často na doplnění, řasy vypadávají nevyzpytatelně (někdy se ráno třeba probudíš a chybí ti celý trs a je to vidět), zdravotní rizika, není to zadarmo. Když se rozhodneš řasy sundat, je potřea počítat s tím, že cca měsíc až dva tvoje řasy mají velmi špatnou kvalitu.
To, co tady některé píší, že to vypadá nepřirozeně, je neznalost problematiky. S řasami je to stejné jako s jakoukoli úpravou těla, záleží, jak se to udělá. Při aplikaci řas se vybírá z mnoha délek a tvarů podle individuálního tvaru oka. Někdo si vybere pěkné přirozené řasy, někdo nevkusné dlouhé smetáky, které na jeho oko nesedí a vypadají směšně. Může to být selhání řasařky, ale většinou to spíš dámy takhle vyžadují, protože ji to připadá hezké.
@Kelsey píše:
Prodloužení nechci. Ale nějakou tu trvalou nebo jak se tomu říká. Tu bych si moc přála.
A dám si ji nejpozději někdy v zimě. Protože dcera bude mít v únoru ples v deváté třídě. Jsem na tohle citlivá plačka. To bez slz nebude. Ale úplně nenamalovaná nikam nejdu. Takže bude úprava řas, ať se nic nerozmaže. Linky mám léta vytetované a stíny snad vymyslí kosmetička.
Nevím, jestli nebudeš zklamaná. Myslím, že trvalá (lash lifting) líčení nenahradí.
@noiretblanc píše:
Nevím, jestli nebudeš zklamaná. Myslím, že trvalá (lash lifting) líčení nenahradí.
Mi jde o fakt, abych nemusela ty řasy nanášet řasenku. Někdo tady psal, že tu trvalou má a řešenka není třeba, že je to dost výrazné. Tak nevím. Říkám linky mám horní i spodní roky. Takže neřeším tužky. Ty se uměly rozmazat. Ještě něco pak na ty řasy.
@Kelsey trvala ti asi rasenku moc nenahradí, to ti rasy jen natočí, ale neprodlouzi ani nezvyrazni. Bych uvažovala spis třeba nad obarvenim ras, pokud je máš světlé, to planuju na léto já, protože mám rasy blond, tak si je nechám nabarvit na nějakou tmavě hnědou aspoň ![]()
Ahoj,
jaké jsou vaše zkušenosti celkově? Ještě spokojené? Nebo byste do toho už nešly? Dik 
už rok si chci nechat udělat prodloužení řas, ale dost se bojím, mam I citlivou kuzy a mám i strach abych pak nepřišla o oči.