Samoopalovací krém u moře

Anonymní
28.4.23 05:40

Samoopalovací krém u moře

Máte prosím někdo zkušenost se samoopalovákem u moře? Neopaluji se, používám přes léto samoopalovací krém a chystám se k moři a chci zkušenost těch, co se před odjezdem namazaly samoopalovákem, jestli to můžou doporučit. Mám v plánu být hodně ve vodě (v UV triku) a to se obávám, že se během jednoho dne rozmočím tak, že ze samoopalováku zůstanou po těle jen fleky.
Mám samoopalovací pěnu, která opálí přes noc a výrazně. A mám i krém a mléko, obojí opaluje pomalu, postupně, nepatrně.
Co myslíte?
Děkuji za tipy nebo rady. Google neporadil :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eustress
28.4.23 05:44

Když budeš chodit do vody, žádný krém Ti nevydrží. Musíš se po vyjití z vody vždy namazat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.23 05:46
@Eustress píše:
Když budeš chodit do vody, žádný krém Ti nevydrží. Musíš se po vyjití z vody vždy namazat.

Jako opalovací? To je samozřejmé. Já používám vysoký faktor a i bariéru. Neopaluji se. Ptám se na zkušenost se samoopalovákem - zda to má cenu a nerozmočí se to opálení a neudělá fleky.

• Citovat
  • Upravit
Eustress
28.4.23 05:50

Každý organismus, člověk, je jiný. Každý reaguje jinak. Jen ta chemie do těla není vůbec fajn, i když se Ti to líbí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.23 06:01
@Eustress píše:
Každý organismus, člověk, je jiný. Každý reaguje jinak. Jen ta chemie do těla není vůbec fajn, i když se Ti to líbí.

Tak snad odpoví i někdo kdo má k tématu co napsat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eustress
28.4.23 06:04
@Anonymní píše:
Tak snad odpoví i někdo kdo má k tématu co napsat :mrgreen:

Už nemám co napsat. Promiň, že jsem se ozval. Užívej si tu silnou chemii.

• Citovat
  • Upravit
101628
28.4.23 06:06
@Eustress píše:
Každý organismus, člověk, je jiný. Každý reaguje jinak. Jen ta chemie do těla není vůbec fajn, i když se Ti to líbí.

No, ona zrovna ve spouste samoopalovaku moc te škodlivé chemie neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101628
28.4.23 06:09

On asi moc nikdo neporadi, me prislo, ze delal fleky každý i bez koupání, takže jsem bledule. Holt to budes muset vyzkouset a pak muzes referovat. I když upřímně nevim proč se jim mazat pred odjezdem tam, bych to spíš provedla pred navratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
28.4.23 06:10
@j.a.n.i1 píše:
No, ona zrovna ve spouste samoopalovaku moc te škodlivé chemie neni…
Četla jsi obsah? Chemie je i v Bio potravinách.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.23 06:34
@j.a.n.i1 píše:
On asi moc nikdo neporadi, me prislo, ze delal fleky každý i bez koupání, takže jsem bledule. Holt to budes muset vyzkouset a pak muzes referovat. I když upřímně nevim proč se jim mazat pred odjezdem tam, bych to spíš provedla pred navratem.

Poradí ten, kdo jezdí k moři a používá samoopalovák. :D
Ty moje fleky nedělají, mám od SASU a jsem spokojená. Ale ten delší pobyt ve slané vodě tomu asi dá zabrat + oblečení do vody. A chtěla jsem se tam natřít protože logicky to bílé tělo v plavkách vypadá o dost hůř než „opálené“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
9025
28.4.23 06:55

Slaná voda ti samoopalovak sežere, budeš flekatá. Tam se na to vykašli a maž se až doma. Tam se maž vysokým faktorem. A že budeš vypadat bíle? No tak s tím neuděláš nic. Otázku tvého neopalování se a mazání samopalováku, raději řešit nebudu.
Podle mě to taky není nic zdravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
28.4.23 07:00

Taky bych se na samoopalovak u moře vyprdla a mazala se opalovacím krémem s vysokým faktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56074
28.4.23 07:14

Samoopalovakem se natural večer. Vsákne se, ráno není co vyzrát. A u moře se hlavně natirej vysokým faktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 07:17
@jkra píše:
Samoopalovakem se natural večer. Vsákne se, ráno není co vyzrát. A u moře se hlavně natirej vysokým faktorem.

To je jasné, to dělám i tady :palec:

• Citovat
  • Upravit
53190
28.4.23 07:50

Já bych použila samoopalovák párkrát před odjezdem, na místě už ne - bála bych se kombinovat samoopalovák, opalovák s vysokým UV faktorem, slanou vodu a nejspíš ještě nějaké mléko na tělo po celém dni, to by mohlo udělat pěknou paseku na pokožce. Pak třeba použít tu pěnu před návratem do ČR, pokud chceš vypadat, že jsi byla fakt u moře ;) Ale moc bych to nekombinovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí