Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Poradí ten, kdo jezdí k moři a používá samoopalovák.
Ty moje fleky nedělají, mám od SASU a jsem spokojená. Ale ten delší pobyt ve slané vodě tomu asi dá zabrat + oblečení do vody. A chtěla jsem se tam natřít protože logicky to bílé tělo v plavkách vypadá o dost hůř než „opálené“
sasu jsem nenašla, nemyslíš sosu?
@Hanka1 píše:
Ja bych se u moře krom krémů s UV faktorem ničím jiným nematlala, max až před odjezdem tím samoopalovakem…
Tak až pojedeš k moři, tak se ničím nematlej
![]()
Já bych se toho nebála, jenom bych asi použila tu pěnu před odjezdem a pak třeba co dva dny mazala tím mlékem, které to opálení udrží.
Případně bych měla po ruce nějaký ten instatní bronzer, který by tu flekatost mohl zakrýt. Nebo mít s sebou i odstraňovač, a ten samoopalovák dát potom znovu.
Sleduji spoustu influecerek ze zahraničí, žijících u moře, které samoopalováky běžně používají. Nebála bych se toho ![]()
@makyp93 píše:
Já bych se toho nebála, jenom bych asi použila tu pěnu před odjezdem a pak třeba co dva dny mazala tím mlékem, které to opálení udrží.Případně bych měla po ruce nějaký ten instatní bronzer, který by tu flekatost mohl zakrýt. Nebo mít s sebou i odstraňovač, a ten samoopalovák dát potom znovu.Sleduji spoustu influecerek ze zahraničí, žijících u moře, které samoopalováky běžně používají. Nebála bych se toho
Moc díky, jj mám takový plán a vlastně mám i ten brozner a na to jsem zapomněla ![]()
Děkuji moc!
@Anonymní píše:
Tak až pojedeš k moři, tak se ničím nematlej![]()
Nejak nechapu, u more pouzivam bezne opalovací krémy a mléka s UV faktorem, rozhodne bych to nemichala se samoopalovakem v kombinaci se slanou vodou, ale delej jak uznas za vhodne
ted uz chapu ten anonym… ![]()
@Janli píše:
Já jsem Sněhurka, bílá, neopaluju se. Když jsem pracovala u cestovky, vypadalo to vyloženě blbě, tak jsem používala samoopalováky. Držely i u moře, fleky to nedělalo.
My jsme s mamkou jezdily k moři na dva týdny a i v den odjezdu nám nabízeli fakultativni vylety ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji moc, jsem ráda za osobní zkušenost
Mám v plánu použít pěnu den před odjezdem (ta je nejintenzivnější) a na místě už použít pouze ty jemně dobarvovací tělové krémy. Kdyžtak to tam ze sebe seškrábnu rukavicí
A mužu se zeptat, proč to děláš a proč to tak moc resis? Jen zvědavost ![]()
@Semtex píše:
A mužu se zeptat, proč to děláš a proč to tak moc resis? Jen zvědavost
Pardon ale obhajovat a vysvětlovat cizím lidem nic nebudu
měla jsem dotaz, dostala i normální odpověď, pár nevyžádaných rad, pár posmešků, prostě klasika emimino
![]()
Ale hlavně mě zajímaly ty zkušenosti a to se mi dostalo a díky za ně
![]()
@Anonymní píše:
Pardon ale obhajovat a vysvětlovat cizím lidem nic nebuduměla jsem dotaz, dostala i normální odpověď, pár nevyžádaných rad, pár posmešků, prostě klasika emimino
![]()
Ale hlavně mě zajímaly ty zkušenosti a to se mi dostalo a díky za ně![]()
a ještě mám od tebe tip na samoopalovací prostředek a už jsem si ho objednala. dobrá diskuse ![]()
@Anonymní píše:
Pardon ale obhajovat a vysvětlovat cizím lidem nic nebuduměla jsem dotaz, dostala i normální odpověď, pár nevyžádaných rad, pár posmešků, prostě klasika emimino
![]()
Ale hlavně mě zajímaly ty zkušenosti a to se mi dostalo a díky za ně![]()
Chtěla jsem se fakt jen zeptat, protože mě to zajímalo
![]()
Ja teda nevím, ale jestli je nebo není delegátka u moře opálená bych absolutně neřešila, stejně jestli za celý pobyt jsem ji viděla jen jednou max… ![]()
Ja bych se u moře krom krémů s UV faktorem ničím jiným nematlala, max až před odjezdem tím samoopalovakem…