Samoopalovací krém u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
28.4.23 09:06

Ja bych se u moře krom krémů s UV faktorem ničím jiným nematlala, max až před odjezdem tím samoopalovakem…

• Citovat
  • Upravit
1256
28.4.23 09:11
@Anonymní píše:
Poradí ten, kdo jezdí k moři a používá samoopalovák. :D
Ty moje fleky nedělají, mám od SASU a jsem spokojená. Ale ten delší pobyt ve slané vodě tomu asi dá zabrat + oblečení do vody. A chtěla jsem se tam natřít protože logicky to bílé tělo v plavkách vypadá o dost hůř než „opálené“ :lol:

sasu jsem nenašla, nemyslíš sosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 09:24
@navy blue píše:
sasu jsem nenašla, nemyslíš sosu?

Jj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.23 09:25
@Hanka1 píše:
Ja bych se u moře krom krémů s UV faktorem ničím jiným nematlala, max až před odjezdem tím samoopalovakem…

Tak až pojedeš k moři, tak se ničím nematlej :potlesk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
144
28.4.23 09:27

Já bych se toho nebála, jenom bych asi použila tu pěnu před odjezdem a pak třeba co dva dny mazala tím mlékem, které to opálení udrží. :) Případně bych měla po ruce nějaký ten instatní bronzer, který by tu flekatost mohl zakrýt. Nebo mít s sebou i odstraňovač, a ten samoopalovák dát potom znovu.

Sleduji spoustu influecerek ze zahraničí, žijících u moře, které samoopalováky běžně používají. Nebála bych se toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 10:04
@makyp93 píše:
Já bych se toho nebála, jenom bych asi použila tu pěnu před odjezdem a pak třeba co dva dny mazala tím mlékem, které to opálení udrží. :) Případně bych měla po ruce nějaký ten instatní bronzer, který by tu flekatost mohl zakrýt. Nebo mít s sebou i odstraňovač, a ten samoopalovák dát potom znovu.Sleduji spoustu influecerek ze zahraničí, žijících u moře, které samoopalováky běžně používají. Nebála bych se toho :palec:

Moc díky, jj mám takový plán a vlastně mám i ten brozner a na to jsem zapomněla :palec:
Děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.4.23 11:26
@Anonymní píše:
Tak až pojedeš k moři, tak se ničím nematlej :potlesk: :lol:

Nejak nechapu, u more pouzivam bezne opalovací krémy a mléka s UV faktorem, rozhodne bych to nemichala se samoopalovakem v kombinaci se slanou vodou, ale delej jak uznas za vhodne :P ted uz chapu ten anonym… :roll:

• Citovat
  • Upravit
14596
28.4.23 14:27
@Janli píše:
Já jsem Sněhurka, bílá, neopaluju se. Když jsem pracovala u cestovky, vypadalo to vyloženě blbě, tak jsem používala samoopalováky. Držely i u moře, fleky to nedělalo.

My jsme s mamkou jezdily k moři na dva týdny a i v den odjezdu nám nabízeli fakultativni vylety :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14596
28.4.23 14:29
@Anonymní píše:
Děkuji moc, jsem ráda za osobní zkušenost :palec:
Mám v plánu použít pěnu den před odjezdem (ta je nejintenzivnější) a na místě už použít pouze ty jemně dobarvovací tělové krémy. Kdyžtak to tam ze sebe seškrábnu rukavicí :lol:

A mužu se zeptat, proč to děláš a proč to tak moc resis? Jen zvědavost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 14:33
@Semtex píše:
A mužu se zeptat, proč to děláš a proč to tak moc resis? Jen zvědavost :mrgreen:

Pardon ale obhajovat a vysvětlovat cizím lidem nic nebudu :lol: měla jsem dotaz, dostala i normální odpověď, pár nevyžádaných rad, pár posmešků, prostě klasika emimino :D :nevim:
Ale hlavně mě zajímaly ty zkušenosti a to se mi dostalo a díky za ně ;) :D

• Citovat
  • Upravit
1256
28.4.23 14:47
@Anonymní píše:
Pardon ale obhajovat a vysvětlovat cizím lidem nic nebudu :lol: měla jsem dotaz, dostala i normální odpověď, pár nevyžádaných rad, pár posmešků, prostě klasika emimino :D :nevim:
Ale hlavně mě zajímaly ty zkušenosti a to se mi dostalo a díky za ně ;) :D

a ještě mám od tebe tip na samoopalovací prostředek a už jsem si ho objednala. dobrá diskuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14596
28.4.23 15:47
@Anonymní píše:
Ale hlavně mě zajímaly ty zkušenosti a to se mi dostalo a díky za ně ;) :D

Chtěla jsem se fakt jen zeptat, protože mě to zajímalo ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.4.23 17:09

Ja teda nevím, ale jestli je nebo není delegátka u moře opálená bych absolutně neřešila, stejně jestli za celý pobyt jsem ji viděla jen jednou max… :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml