Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Eustress píše: Četla jsi obsah? Chemie je i v Bio potravinách.
Ano, cetla a jelikož nejsem chemik, tak i projela dostupnymi aplikacemi pro kontrolu latek a az me překvapilo, jak dobře vychází.
@j.a.n.i1 píše:
Ano, cetla a jelikož nejsem chemik, tak i projela dostupnymi aplikacemi pro kontrolu latek a az me překvapilo, jak dobře vychází.
Užij si to. Dle mne je Slunce zdravější, než jakákoliv chemie. ![]()
@Eustress píše:
Užij si to. Dle mne je Slunce zdravější, než jakákoliv chemie.
Jsou lidé, jejichž fototyp opravdu nedovoluje slunění. Slunce je zdravé do té míry, kdy ti v pokožce pomůže vytvořit vitamín D, a k tomu fakt není nutné se „opalovat“. Samoopalovací výrobky sice považuji za zbytečnost, protože pokud nemohu na slunce, obvykle jsem ten typ, co na něm umělé opálení vypadá nepřirozeně a je lepší zůstat bílý, ale to je otázka vkusu.
Já jsem Sněhurka, bílá, neopaluju se. Když jsem pracovala u cestovky, vypadalo to vyloženě blbě, tak jsem používala samoopalováky. Držely i u moře, fleky to nedělalo.
@Eustress píše:
Dle me ne, tedy pokud nekdo chce byt tmavy a nema to od přírody. A jen tak mimochodem, všechno je chemie, ale to neznamená, ze je vsechna škodlivá, máme i spoustu prinosnyvh chemickych lazek.
@Janli Zas je otazka, jestli si byla v tom mori naložená x hodin denně, když jsi tam byla pracovně.
@j.a.n.i1 píše:
Dle me ne, tedy pokud nekdo chce byt tmavy a nema to od přírody. A jen tak mimochodem, všechno je chemie, ale to neznamená, ze je vsechna škodlivá, máme i spoustu prinosnyvh chemickych lazek.
Napiš mi alespoň jedinou. Děkuji. Proč je příroda? Že je chemie lepší? Myslím, že ne. Je spousta informací, že je chemie fajn.
@Eustress píše:
Napiš mi alespoň jedinou. Děkuji. Proč je příroda? Že je chemie lepší? Myslím, že ne. Je spousta informací, že je chemie fajn.
I prirodni extrakty jsou chemické latky… Jinak by nemohly existovat.
@Eustress píše:
To řekni každýmu, kdo měl melanom…. ![]()
@Janli píše:
To řekni každýmu, kdo měl melanom….
Tam jde o něco jiného. Obal se chemií, ať jsi zdravá.
@Eustress píše:
Tam jde o něco jiného. Obal se chemií, ať jsi zdravá.
O co jinýho? ![]()
Samoopalovak se smyva, ve vodě ti za chvíli sleze a budeš zas bílá
to k moři nemá smysl. Navíc některé se nesmí aplikovat předtim, než jdeš na slunce ![]()
@Janli píše:
Já jsem Sněhurka, bílá, neopaluju se. Když jsem pracovala u cestovky, vypadalo to vyloženě blbě, tak jsem používala samoopalováky. Držely i u moře, fleky to nedělalo.
Děkuji moc, jsem ráda za osobní zkušenost ![]()
Mám v plánu použít pěnu den před odjezdem (ta je nejintenzivnější) a na místě už použít pouze ty jemně dobarvovací tělové krémy. Kdyžtak to tam ze sebe seškrábnu rukavicí ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji moc, jsem ráda za osobní zkušenost
Mám v plánu použít pěnu den před odjezdem (ta je nejintenzivnější) a na místě už použít pouze ty jemně dobarvovací tělové krémy. Kdyžtak to tam ze sebe seškrábnu rukavicí
Mě ty samoopalováky držely opravdu dlouho. Navíc mám pocit, že pokud je aplikuješ pravidelně, tak drží jak helvétská víra, protože mi vždycky trvalo dlouho, než se úplně smyly.