Samoopalovací krém u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101635
28.4.23 07:52
@Eustress píše: Četla jsi obsah? Chemie je i v Bio potravinách.

Ano, cetla a jelikož nejsem chemik, tak i projela dostupnymi aplikacemi pro kontrolu latek a az me překvapilo, jak dobře vychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
28.4.23 07:54
@j.a.n.i1 píše:
Ano, cetla a jelikož nejsem chemik, tak i projela dostupnymi aplikacemi pro kontrolu latek a az me překvapilo, jak dobře vychází.

Užij si to. Dle mne je Slunce zdravější, než jakákoliv chemie. :think:

• Citovat
  • Upravit
53190
28.4.23 07:58
@Eustress píše:
Užij si to. Dle mne je Slunce zdravější, než jakákoliv chemie. :think:

Jsou lidé, jejichž fototyp opravdu nedovoluje slunění. Slunce je zdravé do té míry, kdy ti v pokožce pomůže vytvořit vitamín D, a k tomu fakt není nutné se „opalovat“. Samoopalovací výrobky sice považuji za zbytečnost, protože pokud nemohu na slunce, obvykle jsem ten typ, co na něm umělé opálení vypadá nepřirozeně a je lepší zůstat bílý, ale to je otázka vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.4.23 08:02

Já jsem Sněhurka, bílá, neopaluju se. Když jsem pracovala u cestovky, vypadalo to vyloženě blbě, tak jsem používala samoopalováky. Držely i u moře, fleky to nedělalo.

• Citovat
  • Upravit
101635
28.4.23 08:07
@Eustress píše:

Dle me ne, tedy pokud nekdo chce byt tmavy a nema to od přírody. A jen tak mimochodem, všechno je chemie, ale to neznamená, ze je vsechna škodlivá, máme i spoustu prinosnyvh chemickych lazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
28.4.23 08:09

@Janli Zas je otazka, jestli si byla v tom mori naložená x hodin denně, když jsi tam byla pracovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
28.4.23 08:11
@j.a.n.i1 píše:
Dle me ne, tedy pokud nekdo chce byt tmavy a nema to od přírody. A jen tak mimochodem, všechno je chemie, ale to neznamená, ze je vsechna škodlivá, máme i spoustu prinosnyvh chemickych lazek.

Napiš mi alespoň jedinou. Děkuji. Proč je příroda? Že je chemie lepší? Myslím, že ne. Je spousta informací, že je chemie fajn.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.4.23 08:11
@j.a.n.i1 píše:
@Janli Zas je otazka, jestli si byla v tom mori naložená x hodin denně, když jsi tam byla pracovně.

Byla. Schůzky jsem měla ráno a večer a přes den jsem byla na pláži.

• Citovat
  • Upravit
101635
28.4.23 08:12
@Eustress píše:
Napiš mi alespoň jedinou. Děkuji. Proč je příroda? Že je chemie lepší? Myslím, že ne. Je spousta informací, že je chemie fajn.

I prirodni extrakty jsou chemické latky… Jinak by nemohly existovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.4.23 08:13
@Eustress píše:

To řekni každýmu, kdo měl melanom…. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Eustress
28.4.23 08:17
@Janli píše:
To řekni každýmu, kdo měl melanom…. :roll:

Tam jde o něco jiného. Obal se chemií, ať jsi zdravá.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.4.23 08:19
@Eustress píše:
Tam jde o něco jiného. Obal se chemií, ať jsi zdravá.

O co jinýho? 8o

• Citovat
  • Upravit
37131
28.4.23 08:32

Samoopalovak se smyva, ve vodě ti za chvíli sleze a budeš zas bílá :nevim: to k moři nemá smysl. Navíc některé se nesmí aplikovat předtim, než jdeš na slunce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 08:51
@Janli píše:
Já jsem Sněhurka, bílá, neopaluju se. Když jsem pracovala u cestovky, vypadalo to vyloženě blbě, tak jsem používala samoopalováky. Držely i u moře, fleky to nedělalo.

Děkuji moc, jsem ráda za osobní zkušenost :palec:
Mám v plánu použít pěnu den před odjezdem (ta je nejintenzivnější) a na místě už použít pouze ty jemně dobarvovací tělové krémy. Kdyžtak to tam ze sebe seškrábnu rukavicí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.4.23 08:57
@Anonymní píše:
Děkuji moc, jsem ráda za osobní zkušenost :palec:
Mám v plánu použít pěnu den před odjezdem (ta je nejintenzivnější) a na místě už použít pouze ty jemně dobarvovací tělové krémy. Kdyžtak to tam ze sebe seškrábnu rukavicí :lol:

Mě ty samoopalováky držely opravdu dlouho. Navíc mám pocit, že pokud je aplikuješ pravidelně, tak drží jak helvétská víra, protože mi vždycky trvalo dlouho, než se úplně smyly.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml