Kosmetika pro ekzém u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mišelin
4.11.11 17:03

kosmetika pro ekzém u kojence

Ahoj všem, prosím o radu ohledně kosmetiky: Bioderma Atoderm, A-derma. Dceři se v 6 měsících objevil na tvářičce ekkzém. Zkoušela jsem už několik krémů, a už se bojím kupovat další za x stovek. Prosím tedy všechny, co máte zkušensoti. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
4.11.11 17:11

Ahoj!

Pokud je příčinou třeba alergie (potraviny), tak ti žádný krém nepomůže.

Takže zkus popátrat třeba ve stravě její i tvé (pokud je kojená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
4.11.11 17:14

Ahoj,
a malá je stále kojená? My používáme A-dermu, Bioderma malýmu nedělala dobře. Ale každopádně ekzém u takhle malého dítěte má ve většině případů souvislost s nějakou potravinou a reakcí na ní. Takže jestli je malá stále kojená, tak bych ti doporučila držet bezmléčnou dietu, třeba se to zlepší. Každopádně doporučuji pročíst tuhle diskuzi http://www.proalergiky.cz/forum/?… paní, která tam radí se ekzémem a potravinovými alergiemi zabývá už docela dlouho a hlavně její rady pomohly už spoustě maminek a jejich atopickým dětem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.11.11 19:32

Ahoj,pokud můžu radit,tak bych tyhle šíleně drahý kosmetiky nekupovala.Dělala jsem úplně to samé,dcera trpí AE,kožařka mi neustále doporučovala snad to nejdražší.Nakonec jsem zakotvila u Altermed Lecidermu(změnila jsem kožařku),ale jen gelu na mytí,který střídám s olejem do koupele Balmandol oil a po té promazávám Lipobase,která je na předpis.Opravdu si spíše zjisti,jestli dcera není alergická na nějakou složku v potravě,má to na ekzém obrovský vliv.Dcera měla AE fakt šílený a pak se zjistilo,že má alergii na BKM a vaječný bílek,od té doby,co dodržujeme bezmléčnou dietu,nemá dcera ekzém vůbec žádný,ale i přes to promazávám.Kůži má teď opravdu jako miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
4.11.11 20:00

Děkuji moc. Už nekojím, před měsícem jsem přestala, jsme na příkrmech, tak zkusím od začátku abych zjistila, zda je to na nějákou potravinu. Také jsme začali chodit na kojenecké plavání do slaného bazénu, tka nevím zda to není z toho. Prý to děti, jejichž rodiče jsou atopici, mívají… Já ani manžel nejsme, tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
4760
4.11.11 20:59
Mišelin píše:
Ahoj všem, prosím o radu ohledně kosmetiky: Bioderma Atoderm, A-derma. Dceři se v 6 měsících objevil na tvářičce ekkzém. Zkoušela jsem už několik krémů, a už se bojím kupovat další za x stovek. Prosím tedy všechny, co máte zkušensoti. Děkuji

já mám s Atodermem dobrý zkušenosti. Ale stejně dobrý mám i s mastičkou, kterou mi namíchali v lékárně na recept od kožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek