Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
od 15DC mám příšerné beďary - v uších, ve vlasech, na hrudníku - některé malinké jako hnisavá kopřivka a jiné bolavé velké. Může to být ze cvičení? Tento týden jsem byla dvakrát cvičit. Chápu před MS, ale i od 15dne mám bolavá prsa. Připadám si nějaká hnusná pro okolí, jak jsem samý beďar - ráno to vyčistím a za 3hod. samý bílý pupenec.
Příspěvek upraven 02.11.11 v 19:06
Myslím,že nemůže ![]()
Chodím cvičit někdy i 5× týdně,a nic takového nemám.
Důležité je taky po cvičení si umýt obličej vhodným mycím gelem na obličej.
No koupala jsem se a myla si ho klasickým mýdlem, ale ne třeba za ušima nebo ve vlasech.
Ze cvičení?tak bych slyšela poprvé kdyby to tak bylo.A třeba nesnědla jsi něco blbého?já mám beďary od puberty.
Tak to nevím, zda jsem nesnědla něco špatného, mám to čtvrtý den. Taky jsem o tom neslyšela. Taky mám problém s akné od puberty, ale ne takto.
Osmanka píše:
Ahoj holky,
od 15DC mám příšerné beďary - v uších, ve vlasech, na hrudníku - některé malinké jako hnisavá kopřivka a jiné bolavé velké. Může to být ze cvičení? Tento týden jsem byla dvakrát cvičit. Chápu před MS, ale i od 15dne mám bolavá prsa. Připadám si nějaká hnusná pro okolí, jak jsem samý beďar - ráno to vyčistím a za 3hod. samý bílý pupenec.Příspěvek upraven 02.11.11 v 19:06
Ahoj já se včera osypala úplně stejně, ale mám to jen na obličeji a na krku, bílý pupínek vedle pupínku, vyčístím a za 2 hodky zpět.A dnes to je ještě horší.Taky nevím čím to je
Osmanka píše:
Ahoj holky,
od 15DC mám příšerné beďary - v uších, ve vlasech, na hrudníku - některé malinké jako hnisavá kopřivka a jiné bolavé velké. Může to být ze cvičení? Tento týden jsem byla dvakrát cvičit. Chápu před MS, ale i od 15dne mám bolavá prsa. Připadám si nějaká hnusná pro okolí, jak jsem samý beďar - ráno to vyčistím a za 3hod. samý bílý pupenec.Příspěvek upraven 02.11.11 v 19:06
Ahoj já se včera osypala úplně stejně, ale mám to jen na obličeji a na krku, bílý pupínek vedle pupínku, vyčístím a za 2 hodky zpět.A dnes to je ještě horší.Taky nevím čím to je
Lucyinka: To je přesně ono a do toho se mi dělají takové ty bolavé v uších a ve vlasech.
Gladys píše: Čistě náhodou být těhotná nemůžeš?
No teoreticky bych mohla, pokud se mi ovulace výrazně posunula před půlku cyklu. Snažíme se o to 11měsíců.
Ale co mě napadlo díky psaní - začala jsem brát nějaké gynekol.léky proti kvasinkám (jsme pořád v bazénu - to je hned). Ale tady píší - možná kopřivka, vyrážka - no to by napsali akné hlavně vyrážka by byla na celém těle, ne?
tak ty bolavé mám u uší a na bradě.. akne mám od puberty ale jen sem tam něco a tohle je už moc sem samé bílé pupínek bojím se i podívat do zrcadla, kosmetiku mám stejnou a péči o plet nezanedbávám(jsem kosmetička) a takhle se ukazovat zákaznicím není dobrá reklama
Lucynka86 píše:Úplně mi mluvíš z duše. Ráno vyčistím, zamaskuju a za chvíli jsem samý beďar. Myslela jsem, jestli nemám nějaký problém s pocením kůže při cvičení, ale taky se mi to nezdá.
tak ty bolavé mám u uší a na bradě.. akne mám od puberty ale jen sem tam něco a tohle je už moc sem samé bílé pupínek bojím se i podívat do zrcadla, kosmetiku mám stejnou a péči o plet nezanedbávám(jsem kosmetička) a takhle se ukazovat zákaznicím není dobrá reklama
No, třicet už mi bylo a beďary mám furt. Nejhorší, že si na ten ksicht musím pořád sahat a pak jsem samej rudej flek a strup. Ale aspoň vypadám jako mladá maminka:-)))