Akné, beďary - ze cvičení?

4243
2.11.11 19:04

Akné, beďary - ze cvičení?

Ahoj holky,
od 15DC mám příšerné beďary - v uších, ve vlasech, na hrudníku - některé malinké jako hnisavá kopřivka a jiné bolavé velké. Může to být ze cvičení? Tento týden jsem byla dvakrát cvičit. Chápu před MS, ale i od 15dne mám bolavá prsa. Připadám si nějaká hnusná pro okolí, jak jsem samý beďar - ráno to vyčistím a za 3hod. samý bílý pupenec.

Příspěvek upraven 02.11.11 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
2.11.11 19:05

Myslím,že nemůže 8-o
Chodím cvičit někdy i 5× týdně,a nic takového nemám.
Důležité je taky po cvičení si umýt obličej vhodným mycím gelem na obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 19:07

No koupala jsem se a myla si ho klasickým mýdlem, ale ne třeba za ušima nebo ve vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.11.11 19:08

Ze cvičení?tak bych slyšela poprvé kdyby to tak bylo.A třeba nesnědla jsi něco blbého?já mám beďary od puberty.

• Citovat
  • Upravit
4243
2.11.11 19:10

Tak to nevím, zda jsem nesnědla něco špatného, mám to čtvrtý den. Taky jsem o tom neslyšela. Taky mám problém s akné od puberty, ale ne takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.11.11 19:10

Čistě náhodou být těhotná nemůžeš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
2.11.11 19:13
Osmanka píše:
Ahoj holky,
od 15DC mám příšerné beďary - v uších, ve vlasech, na hrudníku - některé malinké jako hnisavá kopřivka a jiné bolavé velké. Může to být ze cvičení? Tento týden jsem byla dvakrát cvičit. Chápu před MS, ale i od 15dne mám bolavá prsa. Připadám si nějaká hnusná pro okolí, jak jsem samý beďar - ráno to vyčistím a za 3hod. samý bílý pupenec.Příspěvek upraven 02.11.11 v 19:06

Ahoj já se včera osypala úplně stejně, ale mám to jen na obličeji a na krku, bílý pupínek vedle pupínku, vyčístím a za 2 hodky zpět.A dnes to je ještě horší.Taky nevím čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
2.11.11 19:13
Osmanka píše:
Ahoj holky,
od 15DC mám příšerné beďary - v uších, ve vlasech, na hrudníku - některé malinké jako hnisavá kopřivka a jiné bolavé velké. Může to být ze cvičení? Tento týden jsem byla dvakrát cvičit. Chápu před MS, ale i od 15dne mám bolavá prsa. Připadám si nějaká hnusná pro okolí, jak jsem samý beďar - ráno to vyčistím a za 3hod. samý bílý pupenec.Příspěvek upraven 02.11.11 v 19:06

Ahoj já se včera osypala úplně stejně, ale mám to jen na obličeji a na krku, bílý pupínek vedle pupínku, vyčístím a za 2 hodky zpět.A dnes to je ještě horší.Taky nevím čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 19:15

Lucyinka: To je přesně ono a do toho se mi dělají takové ty bolavé v uších a ve vlasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 19:20
Gladys píše: Čistě náhodou být těhotná nemůžeš? :lol:

No teoreticky bych mohla, pokud se mi ovulace výrazně posunula před půlku cyklu. Snažíme se o to 11měsíců.

Ale co mě napadlo díky psaní - začala jsem brát nějaké gynekol.léky proti kvasinkám (jsme pořád v bazénu - to je hned). Ale tady píší - možná kopřivka, vyrážka - no to by napsali akné hlavně vyrážka by byla na celém těle, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
2.11.11 19:22

tak ty bolavé mám u uší a na bradě.. akne mám od puberty ale jen sem tam něco a tohle je už moc sem samé bílé pupínek bojím se i podívat do zrcadla, kosmetiku mám stejnou a péči o plet nezanedbávám(jsem kosmetička) a takhle se ukazovat zákaznicím není dobrá reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 19:23

A ještě mám pocit, že jsem to měla před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.11.11 19:25
Lucynka86 píše:
tak ty bolavé mám u uší a na bradě.. akne mám od puberty ale jen sem tam něco a tohle je už moc sem samé bílé pupínek bojím se i podívat do zrcadla, kosmetiku mám stejnou a péči o plet nezanedbávám(jsem kosmetička) a takhle se ukazovat zákaznicím není dobrá reklama
Úplně mi mluvíš z duše. Ráno vyčistím, zamaskuju a za chvíli jsem samý beďar. Myslela jsem, jestli nemám nějaký problém s pocením kůže při cvičení, ale taky se mi to nezdá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
2.11.11 19:26

je to záhada vůbec nevím čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.11.11 19:47

No, třicet už mi bylo a beďary mám furt. Nejhorší, že si na ten ksicht musím pořád sahat a pak jsem samej rudej flek a strup. Ale aspoň vypadám jako mladá maminka:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek