Kostýmy na stužkovací ples

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.14 20:43

Kostýmy na stužkovací ples

Čáu, zajímají mě vaše názory, co by bylo vhodné na stužkovací ples. Hodně dobrých témat už bylo a naše třídá nemá nějak nápady a chceme něco zajímavého, ne nic nudného. Potřebujeme jedno téma, aby se dala zařídit výzdoba a kostýmy cca pro 30 lidí…jednou byli třeba Rebelové, jednou zase hudební legendy, takže po škole chodil Elvis Presley, Kiss, Michal David apod. Tak jestli nemáte nějaké originální nápady, samotnou by mě zajímaly dobré nápady a žádné už nemám. Věřím ve vaše zkušenosti a také v to, že čím více hlav, tím více nápadů. Díky za normální odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
20.9.14 20:51

U nás bylo třeba rockové, nebo první republika - to vypadalo super :) holky měly čelenky s peřím a cigaretové špičky :) Nebo divoký západ - indiáni a kovbojové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
20.9.14 20:54

Hippies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
20.9.14 21:07

Z praxe: James Bond, plavba zaoceánskou lodí, čokoláda, módní přehlídka, secese, karneval v Beníátkách… Osobně bych teda volila témata, kde jdou volit elegantnější a vkusné kostýmy. Představa, že jsem na maturitním plese místo nádherných šatů byla za rybanu by mě asi mrzela ještě dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
20.9.14 21:09

Rebelove? To mela loni segry trida. Odkad ze jsi? :mrgreen:
Prvni republika to je dobry napad, hipies take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.14 21:12

@alexxa Hehe, z Vysočiny :-D u nás to měla třída už před 3 rokama. Hippies už také bylo a první republika, toto téma už je v nabídce, ale moc spolužáků pro ně nehlasovalo. :(

• Citovat
  • Upravit
5502
20.9.14 21:14

@cverunka no, za indiány popravdě byli jen kluci, holky byly „děvky“, takže „prsa ven“ a šaty tak jako na kankán (většina co měla z půjčovny, tak flamenco)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat