Koťata Ostrava

170
5.5.15 13:54

Koťata Ostrava

Zdravím, nemáte někdo zájem o koťátka? K odběru by byla tak za měsíc až dva.. Kamarádce se okotila kočka a chce je utopit, mě se jich zželelo, ale jedno kotě už doma máme a mimčo na cestě. Tak snad se někdo najde :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
5.5.15 14:00

Kamarádka by zasloužila dostat přes hubu… :roll: nenechá kočku vykastrovat a pak chce topit mimina? :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: To fakt nepochopím…

Dejte inzerát na www.bazos.cz a další inzertní stránky. Třeba dej inz. i sem na emimi… Tady v diskusích si myslím, že ti to brzy smažou…

• Upravit
5100
5.5.15 14:03

@pipulka123 Je to trestný čin, topit koťata.

• načítám...
20385
5.5.15 14:05
@Krasavicaa píše:
Kamarádka by zasloužila dostat přes hubu… :roll: nenechá kočku vykastrovat a pak chce topit mimina? :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: To fakt nepochopím…Dejte inzerát na www.bazos.cz a další inzertní stránky. Třeba dej inz. i sem na emimi… Tady v diskusích si myslím, že ti to brzy smažou…

me osobne treba kocka utekla v 8-mi mesicich, expritel ji pustil (uz hodne davno) uplnou nahodou a vratila se domu „okotena“… a vykastrovat jde az v roce… :nevim: :nevim: :nevim: Ale je to cca 18 let zpatky, takze nevim, jak je to ted, ale budu zkoumat, protoze mame cerstve kotatko ;)

• načítám...
170
5.5.15 14:06

@Marcam A co já s tím mám dělat? Je to její rozhodnutí.. potřebuje vědět, zda si je někdo vezme a chce to vědět do 5. Já za to nemůžu. Není to ani moje kočka, ani moje koťata, jen mi jich bylo líto
@Krasavicaa Na takové stránky to právě nemám čas dávat, napadlo mě, že zkusím tady, jinak prostě asi nic.. :/

Příspěvek upraven 05.05.15 v 14:11

• načítám...
5.5.15 14:07

Achjooo zrovna jsem si poridila pejska a v brisku mam miminko. Vzdy je mi tech zviratek lito. :(

• načítám...
170
5.5.15 14:11

@TynkaPletynka Mě taky právě :( nejradši bych všechny zachranovala.. naštěstí mám přítele, co má „rozum“ a nedovolí mi to :) už máme jednoho zachráněného doma a další si fakt v 2+1 nemůžem dovolit

• načítám...
5.5.15 14:15

@pipulka123 Presne vim o cem mluvis. :mrgreen: Muj pritel je treba od rana az do vecera v praci, ja kvuli tehu a pronlemum jsem uz skoro od zacatku na nemocenske a strasne jsem potrebovala mit doma jeste nekoho… tak jsem si poridila psa, pritele postavila pred hotovou vec, ten vecer me malem roznesl v zubech, ale ted uz by ho nedal pryc. Kocicku jsem chtela taky, navic jsou samostatnejsi nez pejsci. Ale kocka by mi neprosla uz vubec… takze mame pejska. :andel:

• načítám...
5.5.15 14:16

@pipulka123 Ale kdybych mohla, mam doma celou zoo. :mrgreen:

• načítám...
170
5.5.15 14:20

@TynkaPletynka No já si právě pořídila kotě místo mimča, nemohla jsem otěhotnět.. světe div se ani ne o měsíc později // :D tak už zůstal :) a jsem ráda, přítel taky pořád v práci a já doma a jsem ráda, že ho mám a klidně bych jich měla ještě hromady :) hold to nejde :(

• načítám...
5.5.15 14:27

@pipulka123 Ja ri opravdu naprosto rozumim. :mrgreen: My se o mimco snazili 7 mesicu, neni to dlouha doba, ale me se to teda neskutecne tahlo. Po 7 mesicich jsem rekla znze na to kaslu, ze nebudu hlidat ovulaci ani nic podobneho a ze to nekdy prijde samo. Prestala sem se na to soustredit a hned na to jsem otehotnela. :mrgreen: Jsem teprve skoro na zacatku, ale neuveritelne stastna. Akorat jsem doma skoro porad a je to na palici. Clovek uz ani nevi co ma delat. Muzu se zezeptat ve kterem tt jsi? :)

• načítám...
170
5.5.15 14:36

@TynkaPletynka 21tt :) já se snažila s bývalým partnerem, ale upřímně jsem strašně ráda, že jsem s ním neotěhotněla.. alkoholik, mlátil mě.. byla jsem blbá a zamilovaná a po miminku toužila.. Se současným jsem otěhotněla po více jak půlroce snažení.. Není to dlouho, vím, že ne :D ale já už tak moc chtěla vidět // :D Pak jsem se na to vykašlala.. Pořídila si kocoura a byla štastná :D To, že jsem pořád spala a prsa mi rostla jak šílená, jsem neviděla :D až pak, když jsem zvracela jsem udělala ze srandy test.. když jsem viděla dvě čárky, málem mě odvezli :D

• načítám...
170
5.5.15 14:38

@TynkaPletynka Ve kterém jsi ty? :) a držím palcee :kytka:

• načítám...
24798
5.5.15 15:32

@pelikan21 Určitě můžeš kastrovat dřív, než v roce. Ideálně hned po prvním mrouskání a je to. Tím se vyřeší i případný útěk - i kdyby byla březí, vykastruje se i s pidi zárodky. Ve vyšším stadiu březosti už samozřejmě ne… - kdyby se stalo.

- a už to začíná, kotěcí sezona.
Je mi jich fakt líto.
Kočky mám dvě, další nemůžu - a nechci.

• načítám...
1767
5.5.15 15:34
@pipulka123 píše:
@Marcam A co já s tím mám dělat? Je to její rozhodnutí.. potřebuje vědět, zda si je někdo vezme a chce to vědět do 5. Já za to nemůžu. Není to ani moje kočka, ani moje koťata, jen mi jich bylo líto
@Krasavicaa Na takové stránky to právě nemám čas dávat, napadlo mě, že zkusím tady, jinak prostě asi nic.. :/Příspěvek upraven 05.05.15 v 14:11

Tak at da kotata do utulku a kocku hned nechat vykastrovat!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný