Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky jsme si vzali domu zaběhnutý osmitýdenní kotě (asi dle veterinářky). Hned ten den jsem s ním jela k veterinářce - vyčistila mu uši a měl rýmu i v očích, tak mu píchla ATB, odčervila, za 3 dny ještě jedny ATB. Ale ten nas teda trochu jedl no… ale porad spal - cely dny. Ted už ho tu máme měsíc a už je to pěknej kousek ![]()
Tak drzim palce, ať to dobře dopadne.
Hlásím, kotě je na tom špatně. Dostal antibiotika a něco proti bolesti. A kapky do očí. Teď mu vařím polévku.
Já jsem na procházce se psama našla u autobusové zastávky taky kotě, bohužel už mrtvé. Podle mě zmrzlo. Snad to tvoje na tom bude líp!!
@Black Tears Ahoj.Tak tohle mám za sebou cca půl roku. Soseda kočka porodila kotě v našem okapu a nechala ho tam. Kotě tam pískalo, mělo na sobě ještě částečně plodové vaky. Kotě jsme vzali domů, každé dvě hodiny sunar stříkačkou, zabalené ve vyhřívané dečce a náše westice dělala kotěti mámu. Ale povedlo se a dneska je z ní pěknej drak. Držím palce.
![]()
Dostala jsem vynadáno, že je to jen kočka. Tak proč do ní investuju.
@Black Tears: To Ti rekl veterinar, ze je to „jen“ kocka? Snad ma kazde score dostat sanci na zivot, udelala bych nejspis to same, I kdyz by me asi Manzel vyhodil.
@hanča74 píše:
@Black Tears Ahoj.Tak tohle mám za sebou cca půl roku. Soseda kočka porodila kotě v našem okapu a nechala ho tam. Kotě tam pískalo, mělo na sobě ještě částečně plodové vaky. Kotě jsme vzali domů, každé dvě hodiny sunar stříkačkou, zabalené ve vyhřívané dečce a náše westice dělala kotěti mámu. Ale povedlo se a dneska je z ní pěknej drak. Držím palce.![]()
to je dojemný.
Držím palce, nervy na nemocný zvířata moc nemám, vždycky mě to rozseká. ať to koťátko zvládne ![]()