Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, možná blbej dotaz. Ale je možné, když si člověk koupí půlročního psa, který už má svoje jméno, přejmenovat ho? Jestli už to není pozdě a zvykne si? Díky moc ![]()
@Ronja11 kupovali jsme si „štěně“, pak podle veterináře půl roční, a přejmenovali jsme ho a poslouchá už 4 roky na nové jméno
Zvykne si na všechno. Prostě si zafixuje, že na ten nový zvuk se něco bude dít, chceš ho, má vzbudit pozornost. Jen ho na to musíš učit, stejně jako štěně.
@Ronja11 Jasně, v pohodě. Máme dospělého psa z útulku…a jméno nám odmítl prozradit ![]()
Já mám psa z útulku, brala jsem si ho jako 1,5 ročního a normálně si zvyknul na jméno, půlroční štěně úplně v klidu ![]()
Díky kočky…protože původní jméno je šílený
…jinak nějaký tipy na jména pro labradorku?
@Ronja11 Zvykne si úplně v pohodě. Máme taky fenku z útulku. Jméno jsme ji nechali, ale říkáme ji ještě dalšími třemi naprosto odlišnými jmény - přezdívkami a slyší na všechny čtyři.
A jak se jmenuje? Ať nevymysllíme něco obdobného.
@Ronja11 to musíš dát fotku, pak budeš mít tolik návrhů
Já pojmenovala kočku - je to Mája- narodila se v květnu, je černorezavá, má pihy, tak to bylo jasné ![]()
Ja chtela mango, zijeme v cizine, takze vyslovovane anglicky. ale pejsem mel pul roku a puvodni jmeno se nam celkem libilo. breezy. majitele ji ho dali, pr. jak si ji brali jako stene, foukal svezi vanek a v aj je to svezi. historka se nam libila, takze jsme nechali
Jasne, ze muzes
My prejmenovali 9 mesicniho kdyz jsme ho vezli domu. Sousedi totiz meli psa stejneho jmena jako mel ten nas puvodne ![]()
S půlročním štěnětem to asi bude v pohodě. My jsme přejmenovávali už dospělou fenu, kterou měli dřív Španělé a potvora uměla pěkně využívat toho, že má vlastně dvě jména a že rozuměla dvěma jazykům ![]()