Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sissi79 tak na tohle slyší i ta naše potvůrka, to by se přetrhla ![]()
Je krásná, ale jméno má Majla..úplně vidím toho blba ve filmu Zvířecí detektiv
…mě se líbí třeba Kira nebo Samara
@Ronja11 Co treba neco podobneho? Maja? Meli?
Jinak je krasna ![]()
Jeste me napada Bella?
@Ronja11 píše:
Je krásná, ale jméno má Majla..úplně vidím toho blba ve filmu Zvířecí detektiv…mě se líbí třeba Kira nebo Samara
Nádherná ![]()
A co: ZARA?
To jméno mě k ní hned napadlo…je krásně hnědá, ty oči, no prostě zamilovala jsem se na první pohled. Až mi rozkouše sedačku, myslím, že bude po lásce
..néé, každopádně, ti hnědí mají něco do sebe…tím nechci říct, že černý nebo světlý ne, ale…
Ujali jsme se nalezence, běhal po ulici. Vzhledem k tomu, že to byl krysařík, zřejmě původně někomu patřil a jméno měl. Měl asi tak půl roku.
Dali jsme mu nové jméno, na které v pohodě slyší ![]()
Teda ona pojmenovala kamarádka, která psa našla a chtěla, aby mu to jméno zůstalo. Jmenuje se tedy Šerif.
Ale malý když začal mluvit, tak mu říkal Hežíku - říkáme mu od té doby oběma jmény, slyší na obě. ![]()
Zara taky pěkný
…popřemýšlím…nemám ráda takový ty Barunka, Lízinka, Boženka…by mě jeblo…kdo má takto pojmenovanýho psa, tak velká omluva, ale můj šálek čaje to není…
@Ronja11 Taky to nemusím, ale je mi to vpodstatě jedno. Důležité je, aby se měl psíček dobře. Ta naše se má, tolik si toho chudinka zažila. Je náš miláček.
Ještě znám labradorku Ritu. Ale já se držím doporučení, že pes má mít ve jméně sykavku, lépe na to pak slyší.
@sissi79 píše:
Já mám Ronyho, někdy mu říkám Roňásku a někdy Fifi (od 2let asi) a nejlíp stejně slyším na NÁÁÁ a CHCEŠ PIŠKOTEK? A to mu je 14![]()
Náš nejvíc slyší na šustění igelitového pytlíku ![]()
Já bych volila nějaké kratší (dvojslabičné) jméno. Jak tu někdo psal, je dobré tam dát sykavku nebo „R“, dá se na to dát dobrý důraz a pes na to lépe slyší.
Kira je pěkné jméno, stejně tak Kara, mně osobně se líbí taky třeba Tara, Baxa, Cora…
Stejně pak člověk to jméno upravuje podle situací
.
Já mám Ronyho, někdy mu říkám Roňásku a někdy Fifi (od 2let asi) a nejlíp stejně slyším na NÁÁÁ a CHCEŠ PIŠKOTEK? A to mu je 14