Kotě 8 týdnů

308
5.8.12 10:08

Kotě 8 týdnů

Ahoj holky, prosím vás, chtěla jsem se zeptat. Mám doma malinký asi 8týdenní koťátko a zdá se mi, že hodně pije. Schválně jsem mu to změřila a vypilo 50ml vody za den. Je to hodně nebo málo? Mléko pro koťata mu nedávám, je odstavené od kočky a to „kotěcí“ pít nechtělo. K veterinářovi půjdeme až příští týden, teď má dovču. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
5.8.12 10:56

Problém by byl kdyby vypilo málo ;) takhle si myslím, že je to v pořádku, i když mě nikdy nenapadlo měřit kolik nám koťata vypila v ml :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.8.12 11:22

Díky za odpověď - já to měřila proto, že pořád stojí u misky a pije a pije. Druhý kocour, co mu jsou teď 2 roky, toho nevypil snad za celý život tolik, co tohle malý škvrně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
5.8.12 11:28

Ahoj chovam kocky a kotata toho opravdu vypiji vic jak dospela kocka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.8.12 11:41

Myslím, že se není čeho bát..Sice jsem koťata nesledovala tak bedlivě, ale měla jsem dva vrhy a z druhého si kotě nechala a má úplně jiné návyky než jeho matka..A to jsou celý život spolu..Spíš bych se opravdu bála, kdyby nepil nebo přehnaně moc jedl..Ale máš vedra a koťátko se vyvíjí..Nech to na něm:)A na přírodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.8.12 11:48

Díky za odpovědi, já jsem nikdy nic takovýho nesledovala, tohle je můj třetí kocour, ale je fakt, že mě to zarazilo. Myslela jsem, jestli třeba nemůže být nemocný. Ale spíš to bude těma vedrama atak..Díky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný