Pruhovaný pavouk - jaký druh?

48576
2.8.12 23:07

pavouk pomužete?

Ahoj. Právě sem doma našla strašnou mrchu. Nemohla sem vzít foták a zvěčnit dřív než zabít, ale teď mi vrtá hlavou, jestli je tohle vůbec normální pavouk a nebo jestli se mám stěhovat :?
Bylo to velké cca 3 cm :roll: a proužkaté-červenočerné :roll: (nebo snad i žlutočerně v tom šoku nevim, ale pokud ho uvidim tak ho poznám :mrgreen: ) hnusné nohaté :poblion: a proto že vim že na emiminu se vyskytuje spoustu pavoukomilovníku, nebo aspon nákej ten chovatel :mrgreen: tak potřebuju radu jestli tohle monstrum je normální, nejedovatý a nežijou třeba ve skupině :lol:.

Chtěla sem jít spát :? Neznáte někdo tuhle mrchu? Ty pruhy byly pravidelné :roll:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
2.8.12 23:11

Myslíš takový to jak vypadá jako vosa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.8.12 23:12

Tak to byl křižák pruhovaný. :think: (žlutočerný)

Nebo jiná potvora v pyžamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
2.8.12 23:13

@Kamča.dalmatinka Jsem taky z Plzeňska a my máme pro změnu tyhle obludy s černenýma puntíkama- našteští jsem zahlédla jen venku na křoví- a už tak na dálku z nich šílím hrůzou - grrrrr :poblion: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
2.8.12 23:14

My máme taky obrovské, ale zas jakoby kostkované tělíčko :think: Taky by mě zajímalo, co to je, jednou jsem ho pozorovala na parapetu, jak vraždí mouchu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:14

kami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: promiň, ale děkuju, žes mě tak pozdě večer rozesmála :-D už jsem tě viděla jak naháníš pajunka kvůli fotu :-D :-D snad už se ti další neukáže :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
2.8.12 23:15

No co to je ti neporadím, ale já bych asi usnula pouze někde v levitující poloze :P Doufám že nejsem jedinej arachnofobik, kterej má pocit že 3cm pavouček je 30metrová lidožravá stvůra :D… Tedy na zahradě toho pobíhá, takhle veliké jsem taky zahlédla, ale než bych si stačila všimnou něčeho jiného než 8 nohou tak jsem byla v tahu :D:D.
(Jsem ráda že nikdo neviděl můj boj v paneláku s takovouhle zrůdou, i když na ní byl hozenej hadr, a umačkán koštětem stejně jsem nevěřila že je to mrtvé, a zbaběle se choulila v koutě druhé místnosti) :lol: :lol: :lol: :lol:
Doufám že Lukášek bude odvážnej bojivník a chránit mamku, a nebo bude velký vtipálek a strkat to mamce do postele? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
2.8.12 23:17

@TereuliJa Nepíšeš náhodou o mě :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.8.12 23:17

Ženský krásné téma před spaním to nevím jak ted usnu, my měli v obýváku včera takovou velkou potvoru a usla jsem až ve dvě ráno pořád jsem měla pocit že po mě něco leze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.8.12 23:18

http://foto.2705.net/…uci/181.html

Tenhle krasavec to byl? Já jsem je poprvé viděla v Horním Jelení v kempu, taky mi připadl šíleně exotický a jedovatý… ale je to jen křižák… žádná extra hrůza to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Jojo vypadal jako vosa ale ten křížák pruhovanej není tak pruhovanej teda né tak výrazně a navíc tohle bylo fakt hovado :poblion: :poblion: :poblion:

Já mám s pavouku strašně strašnej strach :? :roll:

Málem sem si zlámala hnáty když sem skočila v koupelně na vanu. Ještě že tam máme ten panel z mozaiky jinak sem si snad zlomila i vaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Regina Hero píše:
http://foto.2705.net/…uci/181.htmlTenhle krasavec to byl? Já jsem je poprvé viděla v Horním Jelení v kempu, taky mi připadl šíleně exotický a jedovatý… ale je to jen křižák… žádná extra hrůza to není…

to právě není on :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

:lol: nevim co to je, asi křižák, ale díky tobě jsem v nějakým dokumentu zjistila, že se v ČR vyskytla přirozeně snovačka (černá vdova :) ) a já mám ráda pavouky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.8.12 23:19
@Kamča.dalmatinka píše:
to právě není on :?

Sákryš, nemohla jsi ho nejdřív vyfotit, než jsi ho rozmáčkla? ;) Teď mi to bude vrtat hlavou, co za stvůru to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.8.12 23:19

Do háje, že jsem sem vůbec lezla, teď kvůli vám neusnu :cert: :lol: :lol: No jsem hold baba zvedava :zed: :zed: Ale kamco tebe obdivuju, by mě vůbec nenapadlo něco takového fotit, ale rovnou bych ho zaslapla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný