Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Právě sem doma našla strašnou mrchu. Nemohla sem vzít foták a zvěčnit dřív než zabít, ale teď mi vrtá hlavou, jestli je tohle vůbec normální pavouk a nebo jestli se mám stěhovat ![]()
Bylo to velké cca 3 cm
a proužkaté-červenočerné
(nebo snad i žlutočerně v tom šoku nevim, ale pokud ho uvidim tak ho poznám
) hnusné nohaté
a proto že vim že na emiminu se vyskytuje spoustu pavoukomilovníku, nebo aspon nákej ten chovatel
tak potřebuju radu jestli tohle monstrum je normální, nejedovatý a nežijou třeba ve skupině
.
Chtěla sem jít spát
Neznáte někdo tuhle mrchu? Ty pruhy byly pravidelné ![]()
Díky
Tak to byl křižák pruhovaný.
(žlutočerný)
Nebo jiná potvora v pyžamu ![]()
@Kamča.dalmatinka Jsem taky z Plzeňska a my máme pro změnu tyhle obludy s černenýma puntíkama- našteští jsem zahlédla jen venku na křoví- a už tak na dálku z nich šílím hrůzou - grrrrr
![]()
My máme taky obrovské, ale zas jakoby kostkované tělíčko
Taky by mě zajímalo, co to je, jednou jsem ho pozorovala na parapetu, jak vraždí mouchu ![]()
kami
promiň, ale děkuju, žes mě tak pozdě večer rozesmála
už jsem tě viděla jak naháníš pajunka kvůli fotu
snad už se ti další neukáže
![]()
No co to je ti neporadím, ale já bych asi usnula pouze někde v levitující poloze
Doufám že nejsem jedinej arachnofobik, kterej má pocit že 3cm pavouček je 30metrová lidožravá stvůra
… Tedy na zahradě toho pobíhá, takhle veliké jsem taky zahlédla, ale než bych si stačila všimnou něčeho jiného než 8 nohou tak jsem byla v tahu ![]()
.
(Jsem ráda že nikdo neviděl můj boj v paneláku s takovouhle zrůdou, i když na ní byl hozenej hadr, a umačkán koštětem stejně jsem nevěřila že je to mrtvé, a zbaběle se choulila v koutě druhé místnosti)
![]()
Doufám že Lukášek bude odvážnej bojivník a chránit mamku, a nebo bude velký vtipálek a strkat to mamce do postele?
![]()
Ženský krásné téma před spaním to nevím jak ted usnu, my měli v obýváku včera takovou velkou potvoru a usla jsem až ve dvě ráno pořád jsem měla pocit že po mě něco leze
http://foto.2705.net/…uci/181.html
Tenhle krasavec to byl? Já jsem je poprvé viděla v Horním Jelení v kempu, taky mi připadl šíleně exotický a jedovatý… ale je to jen křižák… žádná extra hrůza to není…
Jojo vypadal jako vosa ale ten křížák pruhovanej není tak pruhovanej teda né tak výrazně a navíc tohle bylo fakt hovado
![]()
Já mám s pavouku strašně strašnej strach
![]()
Málem sem si zlámala hnáty když sem skočila v koupelně na vanu. Ještě že tam máme ten panel z mozaiky jinak sem si snad zlomila i vaz ![]()
@Regina Hero píše:
http://foto.2705.net/…uci/181.htmlTenhle krasavec to byl? Já jsem je poprvé viděla v Horním Jelení v kempu, taky mi připadl šíleně exotický a jedovatý… ale je to jen křižák… žádná extra hrůza to není…
to právě není on ![]()
nevim co to je, asi křižák, ale díky tobě jsem v nějakým dokumentu zjistila, že se v ČR vyskytla přirozeně snovačka (černá vdova
) a já mám ráda pavouky! ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
to právě není on
Sákryš, nemohla jsi ho nejdřív vyfotit, než jsi ho rozmáčkla?
Teď mi to bude vrtat hlavou, co za stvůru to bylo…
Do háje, že jsem sem vůbec lezla, teď kvůli vám neusnu
No jsem hold baba zvedava
Ale kamco tebe obdivuju, by mě vůbec nenapadlo něco takového fotit, ale rovnou bych ho zaslapla
![]()