Pruhovaný pavouk - jaký druh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
6.4.16 15:38

@MarieOVMUC Fakt vtipný, mě je zase blbě z některých komentářů ;)

@Alčák1 Já ho našla na balkóně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.4.16 15:41
@Salorka píše:
@MarieOVMUC Fakt vtipný, mě je zase blbě z některých komentářů ;)@Alčák1 Já ho našla na balkóně :lol:

tak zviře jako zvíře.. nemuze za to, ze se nekomu v hlave spatne spojily dve bunky a bojí se mikrozviratka:D to by me ani tak nevadilo, ale ze je hnedka na :poblion:? :,( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nekdo se toho hnedka chytne, aby kdaknul… skoda, ze tady nejsou smajlici kaceny…D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
6.4.16 15:46

@MarieOVMUC Miluju tyhle rádoby vtipný komentáře… :mrgreen: No bohužel jiný smajlík na vyjádření odporu tu fakt není a pokud Tě rozčiluje ten blicí, škoda… ale je mi to fuk, reagovat jsi nemusela, když s tím je problém… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
6.4.16 16:08

Když jsem u našich v baráčku a najdem pavouka, nebo brouka, někde v obýváku, nazemi, v kuchyni, mamka řekne, chudáček, nech ho, přišel se jen ohřát, nebo dovnitř zabloudil, vynes ho ven na zahradu, ale jak je u mě v ložnici tak to je: neřáde jeden!
domácí pavouci mi nevadí pokud mi nesedí za krkem, smetem ho smetáčkem, vyvedem ho ven, v horším případě dostane přečíst noviny :D já nemám moc ráda ty menší ľítací broučky, nebo moly, to se nedá chytnout a vymést ven, tomu musíte dát přečíst ty noviny. Ale tu uzkostrašnou paniku snad nemám z ničeho - jedině z volně pobíhajícího sklípkana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.4.16 16:12

@Salorka já je taky nemusím :roll: já se pavouků štítím :P myši a jiní mi nevadí, to vezmu do ruky ale pavouky teda ne. Nekřičím a nehysterčím, prostě ho buď obejdu a když nelze jinak - je po něm :? představa, že mi leze v noci po postely :zed: Nám lezly všude, v kuchyni, obýváku, jednou ségře po peřině, když jsme šly spát :P… je celkem zajímavý, že co jsem se přestěhovala na opačný konec vesnice, máme doma většinou jen ty nohatý a křižáci ale tohohle jsem tu nepotkala. A když jsem bydlela u rodičů. tam byly tihle pokoutníci ale nohatí a křižáci ne. Tak asi mají nějaká teritoria. Je fakt že u rodičů jsou kolem dokola pole, tak se asi stahovali z těch polí :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.4.16 17:15

@Salorka a jaké to zajetí mělo pokračování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.4.16 17:31

@Taciras a přitom je tak barevnej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.4.16 17:36

@Salorka mazlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
6.4.16 19:41

Vyhodila jsem ho ven :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.4.16 07:01
@Taciras píše:
Copak o to, barevnej je jako papoušek, ale pavoukovi zakladatelky by nakopal zadek, je docela dobře jedovatej, prý způsobí i dočasné ochrnutí a co je lepší, může se vyskytnout i v našich krajinách :lol:
;)…a tos neviděla, jak jsem občas jedovátá já a vzteklá…žádná přítulná lázeňská veverka
@Salorka tak to je fajn, že dostal propustku na svobodu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 08:36

Já ho našla na zahradě, taky mi vrtalo hlavou co je zač. A nejvíce se podobá křižáku pruhovanému. I gdyž co sem našla na netu, tak tam měl kulatější zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.6.23 20:29

Druh pavouka

Dobrý den,
Sice mám fóbii z pavouků ale zároveň jsem hrozně zvědavá, když jsem šla do foliovníku vyplejt tak se tam objevil zvláštní pavouk, takovej žluto oranžovo hnědej, nikdy jsem ho neviděla a nikdo v okolí podle fotky ho taky neviděl, foto je sice trochu rozmazaná kvůli dálce focení ale i tak ho přikládám. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
5.6.23 20:33
@Jana 728 píše:
Dobrý den,
Sice mám fóbii z pavouků ale zároveň jsem hrozně zvědavá, když jsem šla do foliovníku vyplejt tak se tam objevil zvláštní pavouk, takovej žluto oranžovo hnědej, nikdy jsem ho neviděla a nikdo v okolí podle fotky ho taky neviděl, foto je sice trochu rozmazaná kvůli dálce focení ale i tak ho přikládám. 😅

Zápřednice jedovatá, má různé barevné varianty. Umí prokousnout i kůži. Info si najdi na netu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný