Pruhovaný pavouk - jaký druh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
2.8.12 23:49
@Januliiik píše:
@Žirafátko je fakt, že když jsem doma bojovala s rybenkama, tak jsem při odsunutí skříně našla desítky těch mrch vschlých v pavučině, ale jak jsem pak viděla teho pajunka, tak mě málem trefil šlak :cert: :cert:

fuj rybenky :poblion: to už radši pavouka, klidně si ho vykrmím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.12 23:50

Podle mě to fakt není ten křížák. tohle bylo strašně výrazný stvoření se širokejma pruhama :? tak doufám že né nákej zmutovanec :?
jdu se hodl zabalit do sítě od kočárku :oops: a doufat že to nekouše děti :mrgreen:
Zítra zkusim najít jeho mrtvolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.8.12 23:51

Ty jo, sem přijdu, čtu, během toho čtení se celá prohmatávám, jestli po mě něco neleze.Furt si říkám, nebuď zvědavá, neklikej na ty odkazy a pak sem dobrák s nickem žirafátko hodí fotkuuuuuuuuuuuuuuuu :cert: :lol: Tfujtajksl, jdu si vyklepat tričko, preventivně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.8.12 23:53
@Januliiik píše:
@Žirafátko je fakt, že když jsem doma bojovala s rybenkama, tak jsem při odsunutí skříně našla desítky těch mrch vschlých v pavučině, ale jak jsem pak viděla teho pajunka, tak mě málem trefil šlak :cert: :cert:

Ten byl asi pěkně vyžranej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:53

kami mrtvolu? :-D to spíš už jen mastný flek, ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
2.8.12 23:54

@Žirafátko
Jo? Užitečný 8o :roll:?My tu máme pokoutníky :zed: a neutále mi přivolávají infarkt. Nejen, že jsou jedovatý, velký a hnusný a dožívají se několika let 8o!!!Fuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:55
Tj, to jsem v životě takého hajzla neviděla 8o řvala jsem jak tur a ať ho chlop zabije, ale on všecky také hajzle těpe oknem ven, a jsem si jistá, že ten by nám přes sítě dom nevlez :lol: :lol:
@A-lexa píše:
Ten byl asi pěkně vyžranej. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.12 23:56
@Januliiik píše:
kami mrtvolu? :-D to spíš už jen mastný flek, ne? :lol: :lol:

a tobě jí pošlu :lol:
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.8.12 23:57

:lol: :lol: holky rodíte o sto šest a pavoučci vás zabíjí? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:57
Ale já tě mám ráda, to víš ne :lol: :lol: :lol: :hug: tak já ždánou takou ludru dom nechcu :-D ani scíplou ani živou :lol:
@Kamča.dalmatinka píše:
a tobě jí pošlu :lol: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.8.12 23:58
@Adriana píše:
@Žirafátko
Jo? Užitečný 8o :roll:?My tu máme pokoutníky :zed: a neutále mi přivolávají infarkt. Nejen, že jsou jedovatý, velký a hnusný a dožívají se několika let 8o!!!Fuj!!!

Jééé Pokoutník - těch máme v suterénu hafo. Pro člověka ale není nebezpečnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.12 00:00
@Januliiik píše:
Ale já tě mám ráda, to víš ne :lol: :lol: :lol: :hug: tak já ždánou takou ludru dom nechcu :-D ani scíplou ani živou :lol:
:lol: já vim vždyt to mám stejně ;) ale já tohle taky doma nechci :?
bude se mi zdát o kokonech :roll:

Nejhorší je že chlap se tohodle bojí víc než já. Já pro něj letim je tu strašnej pavouk musíš to vidět po přemlouvání se jde kouknout a začne řvát to je pavouk to je pavouk :mrgreen: a peláší :roll:

Jdu teda spát a doufám že to někdo rozluští co to bylo :lol: ale ten křížák mi nepřijde. ten má nohy žluto černý a tenhle měl černý hnusný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.8.12 00:01

Jo pokoutník je fakt jedovatej, ale asi tak jako sršeň 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.8.12 00:02

kami si piš, že to tu kdosik rozluští :-D zítra najdeš dalšího, tak prvně vyfotíš a pak zabiješ :-D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
3.8.12 00:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat