Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Každý pavouk je jedovatý, ale člověku se z něj udělá maximálně pupínek jak od komára - mluvě o našich pavoucích ![]()
nechci děsit, ale pavouka si může člověk přinést i s tropickým ovocem, nejčastěji s banánama, ségry kamarádka pracuje v supermarketu s ovocem už hodně dlouho a sem tam na pavouky narazí…
jinak barevní a strakatí jsou u nás snad jen křížáci ![]()
nám lezl tuhle pokoutník v kuchyni, tak já hysterák a volám manžela… tak ho rozmáčknul a říká: takový malý, to byl sameček, někde tu má určitě samičku, ty jsou mnohem větší ![]()
@Žirafátko píše:
@LadyTommy skákavka pruhovaná, ta je nádherná
to jsou jediní pavouci, ze kterých nemám hrůzu, asi tím, že mají kratší nohy ![]()
Fuj, teď se mi o nohu otřel kocourův ocas a kočičák byl nakopnut, jak jsem se lekla, že mi leze po noze pavouk
jdu spát ![]()
Zdravím ![]()
Ono v tom šoku sis ani nemusela všimnout, že má pruhovaný i nohy.. co mě mate je, že všude píšou, že samička dorůstá 1,5 cm (u křižáka pruhovaného), už jsem ho taky několikrát viděla a myslela si, že je to nějakej extra jedovatej tropickej pavouk a on je prej původem tropickej, ale jedovatej neni.. a navíc nevim jestli ještě teď, ale dřív byl chráněnej..
řeknu ti, že tě, ale naprosto chápu, my měli na balkoně černýho takovýho toho macatýho
a já donutila přítele, aby ho vyhodil přes balkon, protože bych tam nemohla jít ani pověsit prádlo.. ale ten měl teda taky tak 1,5cm na 1,5 cm.. chlupatej s tlustýma nohama..
![]()
@Kamča.dalmatinka
To máš můj obdiv, že si se sním tak poprala, potkat takovou potvoru, tak se regulerně pos… nebo rovnou dostanu infarkt! Běhá mi mráz po zádech jen to čtu.
Ještě že jsem to tady večer nečetla ![]()
pavouky nesnáším
všichni sice říkají, že blázním, ale já vidím jak si mě ten pavouk prohlíží a chce mě kousnout ![]()
Dík za tu velkou fotku
projíždím to tady na dotykáči a musela jsem se toho dotknout.
![]()
Ne, že bych věděla, co to je za pavouka. Ale ty 3 cm mělo jen tělíčko nebo i s nohama?
Tak jsem si vcera precetla prvnich par prispevku a celou noc se mi zdalo o hmyzacich, vsechno bylo obrovsky a lezlo to v tom snu po me..
Nejenom o pavoucich, ale i jinejch lezavejch hnusnejch potvorach.. Fuj ![]()
Ted jsem, ja blbec, docetla zbytek. Tak snad se to do vecera nez pujdu spat vstreba a nebude dalsi desiva noc ![]()
Noo taky jsem rada, z jsem sla spat brzo
stacila mi ta velikanska burina a jeste sny o pavoukach bych teda nedala ![]()
Ja jednu takhle prisla spolecensky unavena, praskla sebou do postele a chtela jsem dotahnout zaclonu… no fuuuj co na ni sedelo jsem jese v zivote nevidela… ten mel takovych 5 cm urcite… v tu ranu jsem byla strizliva a pritel ho vrazdil ponozkou ve 4 rano ![]()
Chtela jsem se taky hned stehovat, ale od ty doby tu zadna takova potvora uz nebyla a doufam, ze ani nebude…
To, ze jsi ho prinesla na jahodach je logicky, ja si taky do dneska myslim, z jsem ho pritahla na vecech z prace.. starej pivovar, samy tmavy zakouti
horsi je, ze jsem ho asi pritahla na sobe brrrrrrrrrrrrrrrrrr…
Myslim ze je to urcite ten krizak koukni na tuto fotku, fakt vypada jak vosa
http://zatecky.denik.cz/…0091012.html
Jiny takovy pavouk u nas neni ![]()
Kamčo tak co, našlas pavouka na zahradě? Mě napadl pruhovaný jen tenhle: http://21stoleti.cz/…00265338.jpg Ale to on snad nebyl.
Jinak jsem se při diskuzi pobavila na rybenky s baterkou
. Nebo to je sameček a má tu někde větší samičku
. To by mi v tu chvíli ale do smíchu nebylo ![]()
Juj nechápu proč se obrázek vložil, když jsem na něj dala jen odkaz
. Koho to vyděsilo, tak se omlouvám ![]()
Ooo muj bože holky co to sem dáváte za potvory?
já měla naštastí noc klidnou, teda až na chrápání manžela ![]()