Pruhovaný pavouk - jaký druh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
3.8.12 00:05

@LadyTommy skákavka pruhovaná, ta je nádherná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
3.8.12 00:08

Každý pavouk je jedovatý, ale člověku se z něj udělá maximálně pupínek jak od komára - mluvě o našich pavoucích ;)

nechci děsit, ale pavouka si může člověk přinést i s tropickým ovocem, nejčastěji s banánama, ségry kamarádka pracuje v supermarketu s ovocem už hodně dlouho a sem tam na pavouky narazí…

jinak barevní a strakatí jsou u nás snad jen křížáci :think:

nám lezl tuhle pokoutník v kuchyni, tak já hysterák a volám manžela… tak ho rozmáčknul a říká: takový malý, to byl sameček, někde tu má určitě samičku, ty jsou mnohem větší 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
3.8.12 00:09
@Žirafátko píše:
@LadyTommy skákavka pruhovaná, ta je nádherná :palec:

to jsou jediní pavouci, ze kterých nemám hrůzu, asi tím, že mají kratší nohy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
3.8.12 00:11

Fuj, teď se mi o nohu otřel kocourův ocas a kočičák byl nakopnut, jak jsem se lekla, že mi leze po noze pavouk :mrgreen: jdu spát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
3.8.12 07:14

Zdravím :)

Ono v tom šoku sis ani nemusela všimnout, že má pruhovaný i nohy.. co mě mate je, že všude píšou, že samička dorůstá 1,5 cm (u křižáka pruhovaného), už jsem ho taky několikrát viděla a myslela si, že je to nějakej extra jedovatej tropickej pavouk a on je prej původem tropickej, ale jedovatej neni.. a navíc nevim jestli ještě teď, ale dřív byl chráněnej.. :mrgreen: řeknu ti, že tě, ale naprosto chápu, my měli na balkoně černýho takovýho toho macatýho :mrgreen: a já donutila přítele, aby ho vyhodil přes balkon, protože bych tam nemohla jít ani pověsit prádlo.. ale ten měl teda taky tak 1,5cm na 1,5 cm.. chlupatej s tlustýma nohama.. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.8.12 07:19

8o tvl 6 stránek o pavoukovi 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.8.12 07:25
@Kamča.dalmatinka

To máš můj obdiv, že si se sním tak poprala, potkat takovou potvoru, tak se regulerně pos… nebo rovnou dostanu infarkt! Běhá mi mráz po zádech jen to čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
3.8.12 07:49

Ještě že jsem to tady večer nečetla :-D
pavouky nesnáším :poblion: všichni sice říkají, že blázním, ale já vidím jak si mě ten pavouk prohlíží a chce mě kousnout :-D

Dík za tu velkou fotku :-D projíždím to tady na dotykáči a musela jsem se toho dotknout. :poblion: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
3.8.12 08:03

Ne, že bych věděla, co to je za pavouka. Ale ty 3 cm mělo jen tělíčko nebo i s nohama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
3.8.12 08:05

Tak jsem si vcera precetla prvnich par prispevku a celou noc se mi zdalo o hmyzacich, vsechno bylo obrovsky a lezlo to v tom snu po me.. :poblion: Nejenom o pavoucich, ale i jinejch lezavejch hnusnejch potvorach.. Fuj :poblion:
Ted jsem, ja blbec, docetla zbytek. Tak snad se to do vecera nez pujdu spat vstreba a nebude dalsi desiva noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
3.8.12 08:07

Noo taky jsem rada, z jsem sla spat brzo :D stacila mi ta velikanska burina a jeste sny o pavoukach bych teda nedala :mrgreen:

Ja jednu takhle prisla spolecensky unavena, praskla sebou do postele a chtela jsem dotahnout zaclonu… no fuuuj co na ni sedelo jsem jese v zivote nevidela… ten mel takovych 5 cm urcite… v tu ranu jsem byla strizliva a pritel ho vrazdil ponozkou ve 4 rano :D
Chtela jsem se taky hned stehovat, ale od ty doby tu zadna takova potvora uz nebyla a doufam, ze ani nebude…

To, ze jsi ho prinesla na jahodach je logicky, ja si taky do dneska myslim, z jsem ho pritahla na vecech z prace.. starej pivovar, samy tmavy zakouti :) horsi je, ze jsem ho asi pritahla na sobe brrrrrrrrrrrrrrrrrr…

• Citovat
  • Upravit
6956
3.8.12 08:13

Myslim ze je to urcite ten krizak koukni na tuto fotku, fakt vypada jak vosa
http://zatecky.denik.cz/…0091012.html
Jiny takovy pavouk u nas neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.8.12 08:32

Kamčo tak co, našlas pavouka na zahradě? Mě napadl pruhovaný jen tenhle: http://21stoleti.cz/…00265338.jpg Ale to on snad nebyl.

Jinak jsem se při diskuzi pobavila na rybenky s baterkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Nebo to je sameček a má tu někde větší samičku :lol: :lol: :lol:. To by mi v tu chvíli ale do smíchu nebylo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.8.12 08:34

Juj nechápu proč se obrázek vložil, když jsem na něj dala jen odkaz :think:. Koho to vyděsilo, tak se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
3.8.12 08:39

Ooo muj bože holky co to sem dáváte za potvory? 8o já měla naštastí noc klidnou, teda až na chrápání manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný