Pruhovaný pavouk - jaký druh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
916
2.8.12 23:19
@zanetka2712 píše:
Myslíš takový to jak vypadá jako vosa?

Jo to je křižák pruhovaný. :palec:

@Kamča.dalmatinka pokud to byl tento, tak ten papá jen brouky. Podle velikosti by to mohla být samička, tak pozor na kokon - v něm je tak 300 vajíček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:20
Ježiši, totok kajsik potkat tak se po*eru strachy :lol: :lol: ale fakt
@Regina Hero píše:
http://foto.2705.net/…uci/181.htmlTenhle krasavec to byl? Já jsem je poprvé viděla v Horním Jelení v kempu, taky mi připadl šíleně exotický a jedovatý… ale je to jen křižák… žádná extra hrůza to není…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.8.12 23:20

Tak tu vosu jsem měla minulý rok na zahrádce u jahod, prý je to nějaký exotický pavouk ale nechtěj po mě abych ti ted hledala fotku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:21

Tak ten kokon mě teď úplně dorazil :lol: :lol: :lol: kamiiii drž se :lol: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.8.12 23:23

Tož potom to musí být jedině tenhle… ale ten je neškodný… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.8.12 23:25

No nic jdu spát než se začnete házet fotky, to bych zas neusla i když pochybuju že ted to bude lepší, zítra jí snad najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@zanetka2712 píše:
Tak tu vosu jsem měla minulý rok na zahrádce u jahod, prý je to nějaký exotický pavouk ale nechtěj po mě abych ti ted hledala fotku :?

ty jo já si to určitě přitáhla s jahodama 8o. Přinesla sem květináče od jahod do koupelny a pak je odnesla do technické místnosti a pak když sem se šla osprchovat byl tam :? :? :?

ale ten křížák pruhovanej to fakt není. tamto mělo fakt pruhy. pěkně jeden jako druhej. Pěkně viditelné i z dálky a silné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090

NE nerozkliknu ten odkaz :cert: :mavam: uf :D.. hned bych měla jasno o čem budou sny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
@Regina Hero píše:
Tož potom to musí být jedině tenhle… ale ten je neškodný… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: tak to je pěkně ujetý :palec: Na někom to vidět tak vezmu bačkoru a asi ho umlátim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.12 23:26
@A-lexa píše:
Jo to je křižák pruhovaný. :palec:@Kamča.dalmatinka pokud to byl tento, tak ten papá jen brouky. Podle velikosti by to mohla být samička, tak pozor na kokon - v něm je tak 300 vajíček. :lol:

naštěstí to fakt není on :poblion: ale stejně se asi odstěhuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.8.12 23:27

Mě jednou při třídění prádla ze šňůry z venku kousla taková malá sviňa, možná centimetr, černá, chlupatá. Kousla mě do stehna :cert: dva dny jsem tu nohu měla modrou a nemohla jsem na ní šlápnout :roll:

tak bacha na ně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.8.12 23:28

Kam opravdu to vypadalo jako vosa akorát to nemělo křídla vid? já si to s ní nejdřív spletla, pak jsem zaostřila a letěla jako blesk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.12 23:28

Koukám že tady je to samej dobrák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
2.8.12 23:30
  • načítám...