Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zanetka2712 píše:
Myslíš takový to jak vypadá jako vosa?
Jo to je křižák pruhovaný. ![]()
@Kamča.dalmatinka pokud to byl tento, tak ten papá jen brouky. Podle velikosti by to mohla být samička, tak pozor na kokon - v něm je tak 300 vajíček. ![]()
@Regina Hero píše:
http://foto.2705.net/…uci/181.htmlTenhle krasavec to byl? Já jsem je poprvé viděla v Horním Jelení v kempu, taky mi připadl šíleně exotický a jedovatý… ale je to jen křižák… žádná extra hrůza to není…
Tak tu vosu jsem měla minulý rok na zahrádce u jahod, prý je to nějaký exotický pavouk ale nechtěj po mě abych ti ted hledala fotku ![]()
No nic jdu spát než se začnete házet fotky, to bych zas neusla i když pochybuju že ted to bude lepší, zítra jí snad najdu
@zanetka2712 píše:
Tak tu vosu jsem měla minulý rok na zahrádce u jahod, prý je to nějaký exotický pavouk ale nechtěj po mě abych ti ted hledala fotku
ty jo já si to určitě přitáhla s jahodama
. Přinesla sem květináče od jahod do koupelny a pak je odnesla do technické místnosti a pak když sem se šla osprchovat byl tam
![]()
ale ten křížák pruhovanej to fakt není. tamto mělo fakt pruhy. pěkně jeden jako druhej. Pěkně viditelné i z dálky a silné ![]()
NE nerozkliknu ten odkaz
uf
.. hned bych měla jasno o čem budou sny ![]()
@Regina Hero píše:
Tož potom to musí být jedině tenhle… ale ten je neškodný…![]()
![]()
tak to je pěkně ujetý
Na někom to vidět tak vezmu bačkoru a asi ho umlátim ![]()
@A-lexa píše:
Jo to je křižák pruhovaný.@Kamča.dalmatinka pokud to byl tento, tak ten papá jen brouky. Podle velikosti by to mohla být samička, tak pozor na kokon - v něm je tak 300 vajíček.
naštěstí to fakt není on
ale stejně se asi odstěhuju ![]()
Mě jednou při třídění prádla ze šňůry z venku kousla taková malá sviňa, možná centimetr, černá, chlupatá. Kousla mě do stehna
dva dny jsem tu nohu měla modrou a nemohla jsem na ní šlápnout ![]()
tak bacha na ně ![]()
Kam opravdu to vypadalo jako vosa akorát to nemělo křídla vid? já si to s ní nejdřív spletla, pak jsem zaostřila a letěla jako blesk