Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@teredes píše:
Hele ja sice o tech mrchach nic nevim, ale zkusim te takhle na dobrou noc potesit. Jestli to bylo prouhaty a odpuzovalo to vzhledem, tak by to snad nemelo byt jedovate. Predatora to plasi rvoucimi pruhy, nepotrebuje to hryzat.
@Kamča.dalmatinka píše:
Aa nevim jakej blbec vymejšlí ty názvy pavouku. S toho jde hruza.jen projíždím internetovej atlas pavouku a už jen stěch názvu jde hruzašestiočka sadistická
,čelistnatka atd atd
@Žirafátko píše:
Kami tak to bylo žlutočerný nebo červenočerný?
prej žlutočerný
já si taky ted teda myslim žlutočerný i když někdy zase mám pocit že černočervený
ale myslela sem že je to přerostlá vosa nebo nákej sršán tak spíš žlutočerný ![]()
Tak dobrou noc dámy
a štěstnej lov na pavoučka. (možná proto jsem chudá jak veš, pavouci nosí štěstí do domu a já je ženu koštětama
)
dobrooou
@Januliiik píše:
kami radši se tam ani nedívejpak budeš doma chodit a hledat pajunky
já takhle v noci naháněla rybenky s baterkou
![]()
![]()
a chlop nechápal, prý jestli jsem zdravá
![]()
![]()
no musim vědět co to je jinak spát nejdu ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
prej žlutočernýjá si taky ted teda myslim žlutočerný i když někdy zase mám pocit že černočervený
ale myslela sem že je to přerostlá vosa nebo nákej sršán tak spíš žlutočerný
já mám pavouky fakt ráda, ale je opravdu možný, že to byl ten pavouk „vosa“ jak ho sem dávaly holky, protože všichni pavouci ten vzorek nemají stejnej. Vem si třeba křižáka, někteří mají kříž krásnej, někteří mají jen jakoby tečky ![]()
A já to zabila bačkorou. Chtěla sem jít teda identifikovat tělo ale já jak to naplácla
tak sem bačkoru i s tim hned vyhodila ven na zahradu a mám strach
![]()
@Žirafátko píše:
@TereuliJanevim, mám hledat větší?
![]()
jóóó - větší - a budu chlastat jedno kafe za druhym, stát na stole a zkoumat co leze po zemi a bát se usnout.
@A-lexa
pavouci jsou užiteční…kdo by žral ty přemnožení lítací svině - mouchy? ![]()
@Žirafátko je fakt, že když jsem doma bojovala s rybenkama, tak jsem při odsunutí skříně našla desítky těch mrch vschlých v pavučině, ale jak jsem pak viděla teho pajunka, tak mě málem trefil šlak
![]()