Pruhovaný pavouk - jaký druh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
2.8.12 23:36
@teredes píše:
Hele ja sice o tech mrchach nic nevim, ale zkusim te takhle na dobrou noc potesit. Jestli to bylo prouhaty a odpuzovalo to vzhledem, tak by to snad nemelo byt jedovate. Predatora to plasi rvoucimi pruhy, nepotrebuje to hryzat.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:36
kami radši se tam ani nedívej :-D pak budeš doma chodit a hledat pajunky :-D já takhle v noci naháněla rybenky s baterkou :-D :-D :-D a chlop nechápal, prý jestli jsem zdravá :-D :-D :-D
@Kamča.dalmatinka píše:
Aa nevim jakej blbec vymejšlí ty názvy pavouku. S toho jde hruza.jen projíždím internetovej atlas pavouku a už jen stěch názvu jde hruza :? šestiočka sadistická :?,čelistnatka atd atd :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.8.12 23:37

Kami tak to bylo žlutočerný nebo červenočerný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
2.8.12 23:37

Zirafatko: děěěěěěěěěěěěěěěěěkujuuu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: 8o 8o 8o 8o 8o větší už to neešlo? :twisted: :evil: :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.8.12 23:39

@TereuliJa :nevim: nevim, mám hledat větší? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.8.12 23:39

@TereuliJa né sorry, mě to nedošlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.8.12 23:40
@Žirafátko píše:
Kami tak to bylo žlutočerný nebo červenočerný? :think:

prej žlutočerný :lol: já si taky ted teda myslim žlutočerný i když někdy zase mám pocit že černočervený :lol: ale myslela sem že je to přerostlá vosa nebo nákej sršán tak spíš žlutočerný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090

Tak dobrou noc dámy :palec: :think: a štěstnej lov na pavoučka. (možná proto jsem chudá jak veš, pavouci nosí štěstí do domu a já je ženu koštětama :roll: ) :think: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Januliiik píše:
kami radši se tam ani nedívej :-D pak budeš doma chodit a hledat pajunky :-D já takhle v noci naháněla rybenky s baterkou :-D :-D :-D a chlop nechápal, prý jestli jsem zdravá :-D :-D :-D

no musim vědět co to je jinak spát nejdu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.8.12 23:41
@Kamča.dalmatinka píše:
prej žlutočerný :lol: já si taky ted teda myslim žlutočerný i když někdy zase mám pocit že černočervený :lol: ale myslela sem že je to přerostlá vosa nebo nákej sršán tak spíš žlutočerný :lol:

já mám pavouky fakt ráda, ale je opravdu možný, že to byl ten pavouk „vosa“ jak ho sem dávaly holky, protože všichni pavouci ten vzorek nemají stejnej. Vem si třeba křižáka, někteří mají kříž krásnej, někteří mají jen jakoby tečky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

A já to zabila bačkorou. Chtěla sem jít teda identifikovat tělo ale já jak to naplácla :mrgreen: tak sem bačkoru i s tim hned vyhodila ven na zahradu a mám strach :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
2.8.12 23:44
@Žirafátko píše:
@TereuliJa :nevim: nevim, mám hledat větší? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
jóóó - větší - a budu chlastat jedno kafe za druhym, stát na stole a zkoumat co leze po zemi a bát se usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
2.8.12 23:46

@A-lexa :hug: pavouci jsou užiteční…kdo by žral ty přemnožení lítací svině - mouchy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.8.12 23:48

@Žirafátko je fakt, že když jsem doma bojovala s rybenkama, tak jsem při odsunutí skříně našla desítky těch mrch vschlých v pavučině, ale jak jsem pak viděla teho pajunka, tak mě málem trefil šlak :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný