Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to radši změním, ať vás netrefí ![]()
Příspěvek upraven 02.08.12 v 23:58
@zanetka2712 píše:
Kam opravdu to vypadalo jako vosa akorát to nemělo křídla vid? já si to s ní nejdřív spletla, pak jsem zaostřila a letěla jako blesk
jojo taky mě hned napadlo tady je náká vosa
a pak čumim že je to náký velký a hnusný ![]()
No jestli fakt byl červený, tak to mohl teda být ještě jedině spiderman… ale ten je víc do modra
![]()
Příspěvek upraven 02.08.12 v 23:33
Hele ja sice o tech mrchach nic nevim, ale zkusim te takhle na dobrou noc potesit. Jestli to bylo prouhaty a odpuzovalo to vzhledem, tak by to snad nemelo byt jedovate. Predatora to plasi rvoucimi pruhy, nepotrebuje to hryzat.
@Regina Hero píše:
No jestli fakt byl červený, tak to mohl teda být ještě jedině spiderman… ale ten je víc do modra![]()
![]()
Aa nevim jakej blbec vymejšlí ty názvy pavouku. S toho jde hruza.jen projíždím internetovej atlas pavouku a už jen stěch názvu jde hruza
šestiočka sadistická
,čelistnatka atd atd ![]()
Vy byste vsechny ty pavouky hned zabijely, chudaky! Ja na vsechno, co doma nechci, beru sklenici a podtacek a vyhazuju to z okna, sice mam pocit, ze se to vraci, ale aspon je tu zivo ![]()
@Regina Hero píše:
No jestli fakt byl červený, tak to mohl teda být ještě jedině spiderman… ale ten je víc do modra![]()
![]()
né chlap taky říká žlutočerný jako vosa
ale zatim mám pro něj vlastní pojmenování kok-t nohatej
pro pavouka né pro chlapa
Kam najed si na google a dej pruhovaný žlutočerný pavouk já nemám sílu se na to dívat