Pruhovaný pavouk - jaký druh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
3.8.12 08:52

@meduzza

To je nádherný sklípkan :palec:… Jinak mi máme pokoutníků plný barák a už jsem si na ně tak zvykla, že pokud není v ložnici, tak je nechávám být… Ale přiložím foto pavoučka, co máme v kůlně a ten nevím podle zbarvení jestli je pokoutník- má zvláštní kresbu na těle a taky je do žluta a určitě má i s nohama 5-6 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.8.12 08:59

Tyhle pavouci diskuze jsou nejlepsi :mrgreen:, ja jsem je teda schopna chytit a zneskodnit.

ale z ceho chytam paniku je velky letavy hmyz, nedej boze srsen a nesnasim velky zeleny kobylky. Tuhle nam jedna zas skocila do okna a to jsem myslela, ze se po…u. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.12 09:27

Ahoj.Tak koukám že ten náš ko–kot nohatej zde nikde vyfocen není :lol:
Velkej byl takle i s nohama :roll:
Já mrtvolu taky na terase nenašla, ale dneska se vyzbrojim a vlítnu na ty jahody venku jestli tam nebude stejnej kamarád a vyfotim :lol:

Určitě to nebyl žádnej druh skákavky. Tohle mělo natažené nohy stejně jako ten křížák, ale stejně to bylo trochu jinačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.8.12 09:44
@Kamča.dalmatinka píše:
naštěstí to fakt není on :poblion: ale stejně se asi odstěhuju :roll:

Nestěhuj se a nech si udělat ten postřik od toho pána z Plzně (zmiňovala jsi ho někdy vloni a já jsem se tě na něj letos ptala v SZ).
My to udělali na chatě a no more pavouci :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.8.12 09:45
@PitbulLenka píše:
@meduzzaTo je nádherný sklípkan :palec:… Jinak mi máme pokoutníků plný barák a už jsem si na ně tak zvykla, že pokud není v ložnici, tak je nechávám být… Ale přiložím foto pavoučka, co máme v kůlně a ten nevím podle zbarvení jestli je pokoutník- má zvláštní kresbu na těle a taky je do žluta a určitě má i s nohama 5-6 cm
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.12 09:47
@jenny.fields píše:
Nestěhuj se a nech si udělat ten postřik od toho pána z Plzně (zmiňovala jsi ho někdy vloni a já jsem se tě na něj letos ptala v SZ).
My to udělali na chatě a no more pavouci :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

když já tu nechci žádnou chemii. :? a jsem ráda že to pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.8.12 09:50
@Kamča.dalmatinka píše:
když já tu nechci žádnou chemii. :? a jsem ráda že to pomohlo :palec:

To chápu. Když já radši snad i DDT než takovýhle zážitky, ještě bych z toho předčasně porodila :roll: brrrrrrrrrrr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
3.8.12 10:01

@PitbulLenka 8o 8o 8o ty jo ten pavouk vypadá děsivě 8o 8o
Jak je velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
3.8.12 10:24

@PitbulLenka fuuj a to ještě žije jo? :poblion:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.8.12 10:28
@jenny.fields píše:
My to udělali na chatě a no more pavouci :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Ahoj, můžu se zeptat o co se jedná? Taky bych se potřebovala zbavit pavouků na chatě. Jen teda do Plzně to máme krapet z ruky. Ale třeba budeš vědět, co na ně ten pán použil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.8.12 10:31
@PetiteFillette píše:
Ahoj, můžu se zeptat o co se jedná? Taky bych se potřebovala zbavit pavouků na chatě. Jen teda do Plzně to máme krapet z ruky. Ale třeba budeš vědět, co na ně ten pán použil..

Nevím, jak jste daleko, my u Berouna, tak přijel.
Z hlavy to nevím, ale snad je to na jeho stránkách:http://farao-vm.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.8.12 10:32

@jenny.fields Děkuju, mrknu na to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.8.12 10:33

To by chtělo spíš fotku.. může jít o barevnou mutaci obyč křižáka.. chudák pavůk… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.12 10:37
@martina.se píše:
To by chtělo spíš fotku.. může jít o barevnou mutaci obyč křižáka.. chudák pavůk… :(

chudák já :mrgreen:
Bohužel mám tu jasně dané pravidlo že co překročí práh mého domu a a patří mezi hmyzopavouky tak bude nemilosrdně popraven :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.8.12 10:38

@martina.se a nákej křížák to nejspíš opravdu bude stavbu těla měli stejnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie