Kotě doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
25.7.24 23:04

Já tomu nerozumim, ale kočka, která bude držená jen doma, bude mít málo bohatý život. Na zahradě a na dvoře je pro ni plno příležitostí a možných zážitků. Navíc to zvíře ví, kde je doma, bude se umět vrátit a třeba se i bude držet v blízkém okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
25.7.24 23:30

@Pe.M.1 56626708 [/citace já třeba kocoura pustit nemůžu, protože by ho přejelo auto. Je to divoké nemehlo a nemá z toho strach, takže ven nikdy nepůjde. Kočky se rády chodí procházet všude možně a docela daleko a venku je plno nástrah. Ne každá kočka je takový ten typ, který se drží na zápraží i když je vykastrovaná. Mně nepřipadá, že by se náš kocour nudil, ale dostane ještě kamaráda, aby měl s kým dělat bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2763
25.7.24 23:47
@KlaraToNeres píše: Více

A vesnická kočka je jiná než městská? Pořád je to kočka. Pokud ženského pohlaví, tak první mrouskání klidně může přijít už ve 4. měsíci života. Kotě bude mít koťata. Atd. atd.
Doufám, že jsi kočce dopřála alespoň základní očkování, plus ta kastrace by byla hodně na místě. Vzhledem k tomu, že ji máš už 3m, i kdyby k tobě přišla v 6. týdnech života (což nepředpokládám, byla spíš starší), tak už má prostě svoje první období. Objednat na vet hned! A pokud kočce nechceš kastraci zaplatit, tak ji raději daruj někomu, komu za to bude stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný