Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Australský? Ten ti to.povalí jak nic a navíc je to malý na něj…2×2 m si tam sotva lehne…
@Stevia chtela jsem 4×2 ne tento rozměr - jen jsem potřebovala poradit jestli je to vůbec reálné. A asi bohužel ne
@Tichošlápek píše:
Zdravímpotrebuji radu ohledně kotce pro psa. V současné době pes vlastní zateplenou boudu, kolem které bych rada udělala jakousi ohradku - kotec, aby se dal pes zavřít, když je to třeba. Ovšem prakticky všechny kotce se nabízí ve variantě se střechou - což u nás není třeba, místo je kryto. Nicméně jsem nasla toto - https://www.zahrada-xl.cz/…00-x-195-cm/Myslíte, ze by to šlo? Pes nema sklony hrabat nebo utíkat. Nechce se mi dávat zbytecne peníze za komplet se střechou, kterou nepotřebujeme. Díky za názory zkušenějších pejskaru
To muzes dat tak kralikovi a ne velkymu psovi.
Jako za par slupek koupis opravdu kotec pro kralika.
Poptej se, kolik to bude stat nekde, lde svarujou zelezo.
Já nechci vyzvídat, jak to u vás vypadá, ale když už je tam zastřešení, tak tam asi je nějaká zeď, ke které by se dalo připevnit uchycení na natažení plotu?
Nebo to máte tak, že to nejde?
Na to ukotvení, na trampolínu máme takové šroubování do země s okem. Když se nepřevrátí velká trampolína, tak by mohla voliéra taky vydržet.
Ale kdyby tam měl být pes delší dobu, moc klidná bych s tímto řešením nebyla.
@Sany80s je tam boční stěna domu, teoreticky by to šlo, ale moc se mi do nove fasády vrtat nechce.
@bjitka123 já asi taky ne, zkusím ještě vymyslet neco jiného.
Každopádně všem díky, možná to nakonec zůstane tak, jak to je, bude mít jen boudu a když ho budu potřebovat zavřít, tak ho proste vezmu domů - to dělám teď a jde to, stejne by v tom kotci nebyl déle jak hodinu nikdy.
@Tichošlápek my kotec ( ohradu ) normalně udělali a upřímně x dalších lidí ji dělali doma nevím o nikom kdo by ji kupoval. Není zabetonovaná. Položené trámy dřeva, nebo betovonová dlažba a kolem toho natahnuté pletivo, trubky strčené v zemi, ale bez betonu a drží x let
@Tichošlápek
v tomto eshope maju aj nejaku kotec bez strechy a rozne mensie ohrady pre psika.
idealne si myslim, ze ak je priestor, da sa celkom vyhodne postavit aj vlastny plot - ci uz stlpiky + pletivo, alebo dreveny, ci casovo mozno najnarocnejsi, ale najlacnejsi - pleteny plot, ako robili kedysi nasi predkovia
musi sa to vsak hodit do terenu a to sa nehodi asi vsade ![]()
Hledala bych výrobce, ne eshop, a ať to udělá bez střechy. Zakotvit tím ohnutým roxorem a je to.
(já mám karisíť navařenou na rám a zašroubovanou do obrubníku, dělal to kamarád)