Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den stalo se to již někomu? A co to případně bylo nebo by mohlo být? Už delší dobu ze staršího kotle padaly malinké kapičky nedávali jsme tomu váhu, dnes jsme chtěli trochu zatopit ale vůbec neslo teplo po chvilce jdu do kuchyně a slyším proud vody jako když nikdo nevypne sprchu přijdu na chodbu kde je koupelna a celá chodba pokryta vodou zdroj byl kotel, nenapadlo nás hned vypnout vodu takže to teklo čím dal tím víc a vyteklo opravdu hodně jen jeden kýbl jsem vymačkala ze země a minimálně 6 lavoru z toho kotle vypla se voda a stále to ještě tak 4 minuty teklo proudem, pak to přestalo no a musíme mít uzavřenou vodu, s miminem fakt sranda. Jenže teď to začalo zase kapat od té doby jsem teď zase vylila půl lavoru. A přijdou se na to podívat až v neděli nebo pondělí, mohu říct že jsem si myslela že to zvládneme ale toaleta je složitá nebudu lhát. Prosím má někdo zkušenost? ![]()
To nemáte jediný kohoutek na zavření vody do kotle? To je teda brutální fušeřina.
No, to teda…překvapuje mě že tam nemáte žádný kohoutek právě pro takový případ. A že jste teda taky neřešili to kapání…teď to budete muset vydržet..dobrý je že už nemrzne
@Cenarius netuším majtelka tu byla bylo řečeno že se tedy nesmí zapnout voda když se zapne opět kape
@Vladusxx to bylo par kapiček na pračce člověk si řekne že to mohlo být třeba z mokrého prádla nenapadlo nás to ale takhle už víme z čeho to bylo ![]()
@Fleshmaj tak se podívej na trubky co vedou do kotle a od kotle…My teda kotel na vodu napojeny vůbec nemáme. Je tam samozřejmě ventil s kohoutem kam se dá připojit a vodu dopustit nebo naopak vypustit pro případ potřeby. Nicméně nějaký ventil tam asi bude když jen kape protože jinak by tekla proudem. Předtím jak to teklo proudem tak vytékala voda z topné soustavy. No držím palce a doufám že nejpozději v úterý k vám někdo dojede a kotel vymění.
@Fleshmaj píše: Více
Jako už podle toho řešení problému to musíš mít v životě těžký. Jako nenapadne tě se podívat na trubky?
Ber s rezervou, já amatér, ale když se mi to stalo a jja čekala na opraváře… po poradě - viděla jsem, že se zvyšuje tlak, upustila jsem vodu ze systému jinde, aby nešlo přes ten kotel neregulovaně - upustila jsem vodu z radiátorů. Opakovaně.. než přišel opravář.
@Cenarius jasně všichni jsou dokonalý, nechápu smutný život budete mít nejspíš vy když místo pomoci nebo rady, hledáte chyby co a jak jsem měla udělat. ![]()
@Fleshmaj píše: Více
Tak když se ti snažím poradit, aby jsi se podívala na trubky u kotle, tak mě na to napíšeš že „netušíš“. To je deb*ilita a přístup jak noha. Úplně zbytečně sem píšeš.