Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím potřebovala bych radu vyzkoušela jsem už nespočet parfémů na prádlo které lze sušit v sušičce časo jsem kupovala v dm nebo z netu objednáva sofin ten je za pár kaček a objem 300ml což je fajn jenomže nic z toho po použití(vyprání) vůbec ale vůbec nevoní nemáte náhodou tip co hezky voní a neničí to pračku a neni to předražené? Děkuji za nabídky můžete mi rovnou dávat odkazy na eshopy ale pozor hlavně ne puellu ani giovani a nic podobného ![]()
Příspěvek upraven 13.04.25 v 20:28
Ahoj, já používám tento. Buď kupuji přímo v Polsku, nebo objednávám na netu. Mají více druhů, ale tento mě voní nejlépe. A voní dlouho.
https://allegro.cz/…-16048819707
@Beatka18 moc děkuji pročetla jsem si recenze a všichni to chválí a je toho i velké množství za tu cenu což je super mohu pak prádlo dát i do sušičky?
@Pája123456789 já do sušičky dávám běžně, psala jsem i výrobci sušičky a prý to lze. Mám Beko.
Krásně to provoní byt jak se prádlo suší.
@Beatka18 tak snad jo děkuji počkám jestli se mi tu nikdo neozve s ničím jiným a dyštak vyzkouším to vaše
Já nedávno jen tak koupila tenhle v Actionu, byl zlevněnej. Moc jsem od toho nečekala, ale fakt mě překvapilo, jak krásně to prádlo voní. Akorát sušičku nemám. https://www.action.com/…erry-heaven/
Já jsem dostala nějaký vzorky parfémů na praní z krasnevune. Uniq se to myslím jmenovalo. Fakt je ten, že to prádlo vonělo, dlouho, na mě to bylo až příliš intenzivní, když jsem to měla na ložním prádle, tak jsem se skoro nevyspala. Ale já používám i aviváž hodně málo, jeden čas vůbec, teď dávám tak půl dávky a je to na mě až až.
Teď mám aviváž Tesori, voní hezky i přes malou dávku.
Edit - sušičku mám a dávám do ní i naavivážovaný prádlo
@Azeretereza píše: Více
Miluju stříbrnou Tesori.
Budu muset zajet pro zásoby do vietnamský Tamdy, tam ji maj nejlevnější, jinak vyjde celkem draho.
Parfémy nepoužíváme, nemáme. Ale manžel nakoupil tekuté prášky a aviváže v Německu. Prádlo voní i po sušičce. Jestli máte někde ve městě prodejnu, která prodává zahraniční drogerii. Tak zkus.
Kupuji Tesori aviváže, běžně dávám do sušičky, ale mají přímo i parfémy, které do sušičky 100% můžou. Za mě nejlepší stříbrná a teď mám červenou Persian a taky je super.
@PetraJ píše: Více
Já mám takovou hnědou, rozhodovala jsem se mezi modrou, ta byla taková fresh, na léto bude super. Ta hnědá mi voní trochu po kokosu, je taková teplejší. Stříbrnou používá mamka a její prádlo taky voní moc hezky, a dlouho.
Používám již léta parfumage nebo avivážní kondicionéry od Dedry. Mají jich snad desítky, takže co se vůně týče, musí si snad vybrat každý. A prádlo po nich voní opravdu dlouho i po skladování ve skříni ![]()
Já používám do praní parfémy od Nanolab. Levné to není, ale voní to. A to jakože opravdu hodně. Není to nic, co za dvě hodiny už necítíte. Sušičku ale nemám, takže nevím, zda to přežije i ji.