Koule pro křečka

14.4.20 20:25

Koule pro křečka

Hezký večer, ráda bych se vás zeptala na váš názor na koule pro křečky.
Mám z ní smíšené pocity a bojím se aby křečkovi spíše neublížila nebo ho nestresovala, máte zkušenosti?
Jak jsou na tom vaši křečci, co mají rádi a co jim prospívá?
Chci aby se ten malej šmudla měl co nejlépe.
Děkuji za rady :P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
14.4.20 20:30

Názory na koule pro křečky se hodně různí a třeba na fóru kam chodím je koule v takové šedé zóně, ale osobně s nimi nesouhlasím a myslím si, že křečky spíš stresuje, nemohou z nich ven, nemohou vystoupit. Věřím, že někde existuje třeba 10% křečků, co je to baví, ale viděla jsem x videí, kde vyděšený křeček běhal sem a tam a majitel si očividně myslel, že se to křečkovi hrozně líbí. Plus jsem na chovatelském fóru viděla docela dost blbých nehod typu že křečka v kouli někdo omylem nakopl nebo že s koulí spadl ze schodů. Takže já bych nekupovala, myslím si, že existuje strašně moc jiných hraček a křeččích aktivit a že křečka vůbec neošidíš, když mu kouli nedopřeješ.

• Citovat
  • Upravit
21613
14.4.20 20:59

My ji pro křečka měli. Používali jsme ji docela málo, ale kreckovi se v ní líbilo. Pohyboval se po bytě, zkoumal kabely, běhal na zavolání za dětmi. Ale má v ní být krátce, myslím, že maximálně 20 minut. My křečka neměli tak ochočeného, abych si ho troufla vypustit po bytě jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
14.4.20 21:39

Myslim, ze tady nejsi na nejvhodnejsim foru pro dotazy ohledne krecku :nevim: Ano, krecky jsem mela, a ne, kouli bych jim nekupovala. Predstav si, ze by nekdo do koule zavrel tebe a behej bez moznosti se zastavit nebo odejit.

A k dotazu na ten kolotoc par diskuzi zpet - je mozne, ze se mu ten kolotoc akorat nelibi, nebo mu nevyhovuje. Nekteri krecci v nem ale nebehaji, i kdyz vyzkousis kdeco. Pocitej s tim, ze krecek se bude v kleci stejne nudit a bude hlodat mrize a pachat podobne zabavy. Ja to resila tak, ze jsem mela jednu mistnost, kde se dal krecek pod dozorem pustit bez moznosti nekam zalezt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.20 22:12

@Afrikana
Ohledně přidání příspěvku se omlouvám.
Myslela jsem že se zde probírá vše, tedy aspoň sem zde vyděla různé příspěvky ohledně různých témat, a v kategoriích zařazení jsou zvířata i napsána a i další různé věci.
Asi jsem to tedy špatně pochopila, jestli ti můj příspěvek vadí tak se omlouvám.
Nechtěla jsem nikoho pohoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
14.4.20 22:39

Nikdy sme škrečkom guľu nekúpili. Pre mňa je to skôr týranie než zábava. Nam sa fajn vybehali po chodbe v byte alebo sme im urobili ohradu z kníh kde sa vybehali. A džungarko mal rád kolotoč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.25 10:19

Hezký den. Mám takový dotaz. My máme pro křečka právě takovou kouli, a rád v ní běhá. A babičce se zalíbila, a že by ji chtěla pro morče. Dá se někde sehnat taková běhací koule s větším průměrem než 25 cm? Protože babičky morče má právě tolik na délku.
Děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný