Koupací triko?

159
28.3.08 10:29

Koupací triko?

Ahoj holky,
v červnu jedeme s Eliáškem poprvé k moři. Do vody a na lítání na pláži bude Elda potřebovat nějaké triko, aby se nespálil. Kamarádka mi psala, že kupovali malému speciální koupací triko, asi něco jako toto (prý v nebylo vedro a rychle to uschlo):

http://www.obleceni-next.cz/…x-95740.html#

Myslíte, že je to k něčemu nebo jsou to jen vyhozené peníze a je lepší vzít normální trika?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
28.3.08 10:37

Koupací triko

ahoj, já si myslím, že stačí obyčejné bavlněné tričko, můžeš je měnit a v tom horku to rychle uschne. My jsem si s nimi vystačili. Ahoj Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
28.3.08 10:45

ahoj,

něco jsem našla na MMB

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

jinak, my celá rodina oblíkáme obyčejné bílé tričko :wink:

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
28.3.08 11:49

Nevím jestli poradím ale jestli jedete k moři tak bych doporučila koupit tričko takové to co nepropustí UVa i UVb záření protože normální bavlněné trička ti to propustí.Akorát na tom odkazu jsme to nikdo nenašla napsané jestli je to ono.
Asi jsme moc neporadila co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
28.3.08 14:09

ahojky, my jsme byli u moře loni na podzim, kdy klárce nebyl ani rok. měla jsem pro ní normální bavlněná trička s krátkým rukávem - na pláž jsem nosila třeba 3 a po namočení převlékala a sušila, aby se nenastydla. tohle mi přijde jako vyhozené peníze… pod tričko jsem mazala klasicky krémem pro děti s vysokým UV faktorem. dítko přežilo ve zdraví a pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.08 15:57

Ja jsem takoveto trika - i jako pekne komplety s cepickou i plavkami - videla v Mothercaru - chrani to proti UVA a UVB paprskum, je to strasne prijemny rychleschnouci material.

Na dovce na Lanzarote to meli Anglicani v hotelu, co meli ditka bile albinky, ostatni nazrzli anglani odjizdeli ruzolici pripaleni a tyto deti odjizdeli bile (jo byly tam i typy, ze jejich deti meli krvave puchyre na ramenou a Cesi to rozhodne nebyly).

Jinak jsem tyto koupaci dresy videla i na mistnich muslimkach v Turecku - trika s dlouhym rukavem, leginy az ke kotnikum a pres to jakoby tenka halenka - vse do barvy ladici se satkem :lol:

Mne se pro dceru osvedcily bavlnene kosile z HM a CA - jsou rozepinaci a tak pohodlne u krku a schnuly lepe nez trika - v podstate nez jsme se vykoupaly, tak rozepnute uschly, z pocatku jsem nechavala i ve vode (pod kosilema byla samozrejme namazana nejmene 40 faktorem a manzel pochazi a vyrustal v jiznich statech, takze klasicky dodrzujeme poledni minimalne trihodinou siestu).

Nastesti dcera nebyla nikdy chytlava na slunicko - kdyby byla tak UV trika klidne jeste i ted poridim - urcite ted bude vetsi vyber za priznivejsi ceny nez pred trema, ctyrmi lety…
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
22315
28.3.08 16:09

TAk ja si vcera jedno vydrazila na MMA........planujeme dovcu u more a nerada bych aby malej byl pripalenej, uhklidat temer 3 leteho caparta neni sranda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 11:41

Ahoj.
Malému jsem koupila v Tescu, Cheeeroke, koupací overlek (krátký rukáv a nohavice) a s kšiltovkou a krytem přes krček. Pěkné v modrých barvách. Hned si to chtěl oblíkat. je to asi skoro stejný matroš jako plavky. Vyzkoušíme, uvidíme. Cca 250Kč.
Zdraví Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.4.08 23:14

Me se vubec neosvecilo… malemu byl presne rok, byli jsme v cervnu na Korsice, kupovidu bylo chladneji (cca 27st. vzduch) a od more foukalo, a bylo mu v tom zima… nez to uschnulo, tak uplne prochadnul. Mel overalek s dlouhymi rukavy, nepropoustel uva uvb zareni, koupeny v Praze v Debenhams… priste bych asi vzala kvalitni opalovak a bavlnene tricko, rocni ditko stejne nenechas dlouho na slunicku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix