Koupání = řev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
352
8.10.11 17:51

ahoj,můj malej taky řval jak tur,byl to děs,po druhém měsíci jak když utne a teď se mu to hrozně líbí,tak nezoufej,přejde to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
8.10.11 19:26

Tak já to holky vyřešila tak že se prcek koupe se mnou a je po řvaní :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
13.7.13 12:44

U nas začaly problémy pred par dny a to má rok tak nevim asi zkusíme chodit plavat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.7.13 13:00

Měli jsme to úplně stejně, koupání a děsnej řev. Pak mě napadlo koupit to látkový lehátko, jenom aby mohl na něčem ležet a nemusela jsem ho v tý vaničce držet a hnedle klid, jsem úplně zírala. Ono ho to i do zádíček hřálo od tý teplý vody a byl spokojenej. A namočená látková plína nebo žínka na bříšku se mu taky líbila. Teď už lehátko nepoužívám, ale koupání je zase děs, on tu vodu tak miluje, že v ní děsně kope, to jsou vlny všude, sotva ho udržím, mlátí do ní rukama a kromě mě je i celá koupelna úplně zmáčená. Takže teď je koupání mnohem víc vysilující, než tehdy, když jenom řval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
13.7.13 21:07

A jakou máte doma teplotu? Třeba potřebuje vyšší teplotu vzduchu. Šikovné jsou taky kyblíčky na koupání. Možné taky je, že třeba prostě koupání nemá rád, ale spíš si myslím, že si zvykne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
14.7.13 08:38

Oodlozku mel jako malej, ale pro roční ditre asi ne :) včera zase rev jako na zabijačce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
16.7.13 21:29

@Petusii TAKY JSEM TO TAK ŘEŠILA S MALIČKOU A HNED SE UKLIDNILA…KOUPALA JSEM SE S NÍ ASI TÝDEN A TED UŽ SE KOUPE VE VANIČCE A V POHODĚ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
17.7.13 07:55

Ahoj, jestli můžu přispět svojí troškou…já se na koupání syna těšila celé těhotenství. Jakmile jsme ale malého dali do vaničky spustil hysterický řev, zfialověl a skoro nedýchal, jak řval. Potom mě napadlo napustit plnou vaničku a malýho ponořit až ke krčku, takže mu koukala jenom hlavička a pomalu jsem s ním,,plavala" dopředu a dozadu. To bylo najednou úsměvu…no prostě paráda. Od tý doby je z něj vodník a vodu miluje. Z koupání máme rituál, koupeme každej večer přibližně ve stejnou dobu (vim, že jsou na to různé názory, ale mě tak mamka koupala taky a žiju) a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.13 14:56

Nám malá (2 měsíce) taky plakala, tak jsme koupili lehátko, dali víc vody a teplejší a začali balit do plíny, ať nemáchá rukama a nebojí se toho prostoru - a super, zabralo. Po pár zabaleních jsme ji už ani nebalili, jde vidět, že se jí to líbí a pro změnu řve, když ji vytáhnem z vaničky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
18.7.13 15:02

@mamca87 tak to vyzkouším, protože malej mi vyvádí úplně stejně, taky skoro přestane dejchat :? a jinak koupeme taky každý den, ať máme nějaký režim a líp se potom spinká :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure