Koupání rozštěpáčka

13
18.6.22 12:39

Koupání rozštěpáčka

Hezký den, jsem v 16tt. Čekáme s přítelem rozštěpáčka. Jak máme miminko koupat? Aby se mu nedostala voda do oušek, když budeme umývat vlásky, hlavičku, tělíčko. Děkuji za případné odpovědi. Chci se na všechno připravit, co popř. Koupit a tak podobně. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
18.6.22 14:02

Obraťte se na sdružení Za novým úsměvem, poradí vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.6.22 14:25
@Gerbera133 píše:
Hezký den, jsem v 16tt. Čekáme s přítelem rozštěpáčka. Jak máme miminko koupat? Aby se mu nedostala voda do oušek, když budeme umývat vlásky, hlavičku, tělíčko. Děkuji za případné odpovědi. Chci se na všechno připravit, co popř. Koupit a tak podobně. Děkuji.

Ahoj - výše zmíněné sdružení Za novým úsměvem vedu. Moc děkuji @adka007, že bylo zmíněno. Odkud jsi? Pokud bys potřebovala více informací o léčbě a všem, co vás čeká, napiš mi SZ. Koupání je to nejmenší, miminko můžete koupat normálně, trocha vody nevadí. Ventilační trubičky se zavádějí v případě přítomné tekutiny ve středouší, pak se řeší režimová opatření ohledně vody v uších, ale jsou účinné pomůcky, které tomu zabraňují. Jak říkám - trocha vody při běžném mytí hlavičky je v pohodě. Ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová