Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, jsem v 16tt. Čekáme s přítelem rozštěpáčka. Jak máme miminko koupat? Aby se mu nedostala voda do oušek, když budeme umývat vlásky, hlavičku, tělíčko. Děkuji za případné odpovědi. Chci se na všechno připravit, co popř. Koupit a tak podobně. Děkuji.
@Gerbera133 píše:
Hezký den, jsem v 16tt. Čekáme s přítelem rozštěpáčka. Jak máme miminko koupat? Aby se mu nedostala voda do oušek, když budeme umývat vlásky, hlavičku, tělíčko. Děkuji za případné odpovědi. Chci se na všechno připravit, co popř. Koupit a tak podobně. Děkuji.
Ahoj - výše zmíněné sdružení Za novým úsměvem vedu. Moc děkuji @adka007, že bylo zmíněno. Odkud jsi? Pokud bys potřebovala více informací o léčbě a všem, co vás čeká, napiš mi SZ. Koupání je to nejmenší, miminko můžete koupat normálně, trocha vody nevadí. Ventilační trubičky se zavádějí v případě přítomné tekutiny ve středouší, pak se řeší režimová opatření ohledně vody v uších, ale jsou účinné pomůcky, které tomu zabraňují. Jak říkám - trocha vody při běžném mytí hlavičky je v pohodě. Ozvi se.