Koupání s mimčem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ema N.
21.11.12 11:47
@helenkka píše:
Bože, já jsem neuvěřitelně blbá. Ty kelímky jsou do vody!!! :lol: Sem si říkala, jestli se těma dírama má jako třeba sít mouka… :lol:

ja myslim, ze primarne do vody nejsou a ty dirky jsou tam kvuli tomu, aby se nevytvarel pretlak, kdyz je davas na sebe… ;) Mozna… kdo vi… ale primarne jsou urcene podle me na staveni kominu.. ;)

• Citovat
  • Upravit
41882
21.11.12 11:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.11.12 11:51

@Ema N. taky si myslím, ale do vody jsou jak dělané :pankac:
Ale mouka pobavila jako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
21.11.12 12:01
:mrgreen:
@helenkka píše:
Bože, já jsem neuvěřitelně blbá. Ty kelímky jsou do vody!!! :lol: Sem si říkala, jestli se těma dírama má jako třeba sít mouka… :lol:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
21.11.12 12:02
@vendelinecek píše:
O. k. dnes na ne zajedem a jsem zvedava… uz se tesim. ona ma koupani totiz strasne rada tak to chci vyzkouset s ni. a jeste jeden dotaz… manzel a mala jsou pojisteni u ceske pojistovny nejaky flexi kolem 650kc mesicne manzel ma rizikovou skupinu. mam nechat malou u nej nebo zaridit pojisteni sobe a dat ji ke me nebo je to jedno? a co se tyce sporeni mame berusku, jak bude 30tis ćo ji zalozit pak? a jeste bych chtela sporit 500mes aby v 18ti mela treba 150tis. poradite?

Páta má spoření u Amcica - 500kč za měsíc, a ono to nějak bude kolem 150tis v 18ti, ted přesně nevím. Až se vrátím do práce tak i mě s přítelem bylo doporučeno Amcico. jinak klasickou urazovku máme všici tři u české spořky Flexinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
21.11.12 12:10
@Vergis píše:
Páta má spoření u Amcica - 500kč za měsíc, a ono to nějak bude kolem 150tis v 18ti, ted přesně nevím. Až se vrátím do práce tak i mě s přítelem bylo doporučeno Amcico. jinak klasickou urazovku máme všici tři u české spořky Flexinu

tak ja mam urazovku a zivotko u Kooperativy, maly je pojisteny u me (a holcicka bude u manzela), mame oba urazovku + nemocnici apod. Je toho tam vic… Je to v ramci zivotniho pojisteni.

A sporim malemu na ucet (detsky) u GE Money - 500,–Kc mesicne, az tam bude vetsi castka, tak prevedeme na nejaky vylozene sporici (kdyz tam bude cca 30tis, tak 20tis prevedeme na sporici a budeme posilat penize na detsky ucet dal), aby toho mel co nejvic v 18ti, respektive ve chvili, kdy je bude potrebovat (ja preferuji vek tak 21-25)… ;)

• Citovat
  • Upravit
3491
21.11.12 16:37

My se spolu koupem tak, že si sednu, proti sobě dám lehátko a prcka na něj. S hračkama si moc nehraje, ale hrozně ho to tam baví - kope, mlátí rukama do vody, piští… Úžasný. Baví ho to tam víc, než v malé vaničce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.11.12 09:11

Nazdar holky tak vcerejsi koupani horor :zed: tak osprchovala sem se pak jsem napustila vanu teplotka vody jako u ni ve venicce 37,7 sedla sem si do vany, naproti sebe jeji lehatecko manzel mi ji podal dala jsem ji do lehatka a zacal neuveritelny rev ale opravdu silenyyy :nevim: nevim proc pak sem si ji oprela zadickama na sve brisko a stejne plakala dal…
tak nevim jestli to bylo tim ze to nezna? :think: a nevim jestli to mame dnes zkusit znovu nebo pockat az bude vetsi?? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
22.11.12 09:15
@vendelinecek píše:
Nazdar holky tak vcerejsi koupani horor :zed: tak osprchovala sem se pak jsem napustila vanu teplotka vody jako u ni ve venicce 37,7 sedla sem si do vany, naproti sebe jeji lehatecko manzel mi ji podal dala jsem ji do lehatka a zacal neuveritelny rev ale opravdu silenyyy :nevim: nevim proc pak sem si ji oprela zadickama na sve brisko a stejne plakala dal…
tak nevim jestli to bylo tim ze to nezna? :think: a nevim jestli to mame dnes zkusit znovu nebo pockat az bude vetsi?? :nevim: :think:

ono to chce vydrzet… nas maly zase naopak miloval koupani se mnou, ale nesnasel koupani samotny… Kazde dite je jine… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure