Koupě bytu a prodej domku

Anonymní
9.10.20 08:20

Koupě bytu a prodej domku

Holky, nastehovala jsem se do bytu v Praze 12, 2kk, 42m2. Každý večer a už od 6 ráno slyším od sousedů TV. Jsem z toho na prášky. Mám malé dítě. Přemýšlím, ze byt prodam a koupím si nějaký domek na vesnici. Myslíte ze bych si za cenu za kterou bych pražský byt prodala mohla koupit domek někde takhle? Přemýšlím ze bych koupila něco v blízkosti me mámy, která bydlí u Náchoda. Jiné příbuzné nemám a chlapa taky ne, přátel taky moc ne, tak bych vlastně neměla ani co opouštět. Co se tyče práce tak pracuji z domova. A kdyžtak bych si našla něco tam. Co si o tom myslíte, je to reálné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.10.20 08:22

Pardon nadpis měl byt prodej bytu a koupě domku

• Citovat
  • Upravit
72725
9.10.20 08:23

Jasně, že je.. Mám dům za cenu bytu.. A dům je to fakt velký, má přes 300 m2 :think: když tě na místě nic nedrží, tak hurá do toho.. Jen třeba si uvědomit, že dům je nikdy nekončící práce a blbe sousedy můžeš mít i zde, např motorovka v 6 ráno atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.10.20 08:24

Koukni na ceny bytů v okolí a ceny domků tam, kde chceš kupovat. Proč kvůli tomu zakládat diskuzi?

• Citovat
  • Upravit
5913
9.10.20 08:25

Podívej se někam na stránky třeba sreality.cz, za kolik se cca prodávají byty v této velikosti v tvé lokalitě a za kolik se prodávají domy tam. Já bych třeba z tohoto důvodu v bytě žít nemohla. Na druhou stranu je třeba dobře volit i ten dům. Stačí jeden pošahanej soused s cirkulárkou a jsi tam, kde jsi byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 08:25
@Janli píše:
Koukni na ceny bytů v okolí a ceny domků tam, kde chceš kupovat. Proč kvůli tomu zakládat diskuzi?

Vím ze finančně by to asi šlo, ale ja se také ptám na to jestli jsem se náhodou nezblaznila a není to šílený nápad když jsem sama s dítětem. Nemusíš odpovídat..

• Citovat
  • Upravit
12834
9.10.20 08:27
@Anonymní píše:
Holky, nastehovala jsem se do bytu v Praze 12, 2kk, 42m2. Každý večer a už od 6 ráno slyším od sousedů TV. Jsem z toho na prášky. Mám malé dítě. Přemýšlím, ze byt prodam a koupím si nějaký domek na vesnici. Myslíte ze bych si za cenu za kterou bych pražský byt prodala mohla koupit domek někde takhle? Přemýšlím ze bych koupila něco v blízkosti me mámy, která bydlí u Náchoda. Jiné příbuzné nemám a chlapa taky ne, přátel taky moc ne, tak bych vlastně neměla ani co opouštět. Co se tyče práce tak pracuji z domova. A kdyžtak bych si našla něco tam. Co si o tom myslíte, je to reálné?

Ty si sama, bez chlapa a chceš barak. Kdo bude opravovat dům. To si na vše pozves řemeslníky? Starý dům, novy dům? Čím budeš topit?
Barak ti sežere víc peněz než byt. Ale pokud na to máš příjem, směle do toho :nevim:
Nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 08:27
@martina.se píše:
Jasně, že je.. Mám dům za cenu bytu.. A dům je to fakt velký, má přes 300 m2 :think: když tě na místě nic nedrží, tak hurá do toho.. Jen třeba si uvědomit, že dům je nikdy nekončící práce a blbe sousedy můžeš mít i zde, např motorovka v 6 ráno atd :think:

To ano, ale mě nejvíc vadí ta bezprostřední blízkost těch sousedů, jejich TV, proste sice na vesnici bude cirkularka, ale mužů se zavřít a hotovo. Tady tomu nelze uniknout.

• Citovat
  • Upravit
12834
9.10.20 08:29
@Martha03 píše:
Podívej se někam na stránky třeba sreality.cz, za kolik se cca prodávají byty v této velikosti v tvé lokalitě a za kolik se prodávají domy tam. Já bych třeba z tohoto důvodu v bytě žít nemohla. Na druhou stranu je třeba dobře volit i ten dům. Stačí jeden pošahanej soused s cirkulárkou a jsi tam, kde jsi byla…

Tak většinou teď už mají obce vyhlášku, ze v neděli a ve svátek je zakaz hlučných praci.
Ale stejně. Na sobotu a týden, se to nevztahuje.
Chce to pečlivě vybírat. Nejlépe sousedy opodál. A zadny důchodce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.10.20 08:30
@Anonymní píše:
To ano, ale mě nejvíc vadí ta bezprostřední blízkost těch sousedů, jejich TV, proste sice na vesnici bude cirkularka, ale mužů se zavřít a hotovo. Tady tomu nelze uniknout.

Ty si z baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 08:30
@TopSecret píše:
Ty si sama, bez chlapa a chceš barak. Kdo bude opravovat dům. To si na vše pozves řemeslníky? Starý dům, novy dům? Čím budeš topit?
Barak ti sežere víc peněz než byt. Ale pokud na to máš příjem, směle do toho :nevim:
Nevim no.

Myslela jsem ze bych koupila něco ve stavu, kdy moc opravy nebudou. Samozřejmě vím ze opravy na baráku budou stále, ale myslím takové ty větší. Myslím ze tenhle byt bych prodala tak za 4,1 milionu, je po čerstvé rekonstrukci..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.20 08:31
@TopSecret píše:
Ty si z baráku?

Ne. Jsem původem z paneláku ale tady je ten hluk strašný, a už jsem řešila hluk i tam kde jsem byla predtim a proste strasne mi to začlo vadit

• Citovat
  • Upravit
12834
9.10.20 08:31
@Anonymní píše:
Myslela jsem ze bych koupila něco ve stavu, kdy moc opravy nebudou. Samozřejmě vím ze opravy na baráku budou stále, ale myslím takové ty větší. Myslím ze tenhle byt bych prodala tak za 4,1 milionu, je po čerstvé rekonstrukci..

No, takže něco v satelitu. To bych já zase nebydlela. Vyleze ven a sousedi.
A ty na ten byt nemáš hypotéku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15817
9.10.20 08:32

Jestli ti vadí TV, tak co pak budeš říkat na sekačku na trávu? Mrkni na sreality.cz, abys měla ponětí o cenách nemovitostí.
Btw a kolik ještě hodláš k jednomu tématu založit nových diskuzí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.20 08:33
@TopSecret píše:
No, takže něco v satelitu. To bych já zase nebydlela. Vyleze ven a sousedi.
A ty na ten byt nemáš hypotéku?

Ne, je splaceny. V oblasti kde žije moje Mama satelity moc nejsou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1