Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martina.se píše:
Zlatí důchodci.. O nich nevím
Mladsi ročníky dělají větší bordel, jo?
@TopSecret no jasný, vyhláška je jedna věc a dodržování druhá. 80ti letý soused našich rodinných příslušníků na to ser. e. Nemůže spát, tak jde řezat v 5 ráno, v 11 večer atp…
Výběr je důležitý. My si vybrali sousedy a krom toho, že nám párkrát do roka zahrají, tak je krásný klid… Bydlíme u hřbitova ![]()
@pe-terka píše:
a k mámě se nastěhovat nemůžeš a pražský byt pronajmout? Podílela by ses s ní na nákladech…
To by Mama nechtěla, a ani ja.. po delší sobě si lezeme na nervy, ale bylo by fajn mít k sobě blíž
@Zumpa píše:
Co ti ta holka provedla, že jí radíš nejhorší možnou variantu?
já nepíšu k tchýni
Hele, předpokládám, že má s mamkou dobré vztahy, zminovala, že by chtěla bydlet poblíž…Tak třeba by to šlo, to musí vědět ty dvě…Nějaké benefity by to přinést mohlo.
Na Nachodsku hledal pribuzny dum 2 roky, koupil neco po rekontrukci a stejne se opravam nevyhnul…
@Martha03 píše:
@TopSecret no jasný, vyhláška je jedna věc a dodržování druhá. 80ti letý soused našich rodinných příslušníků na to ser. e. Nemůže spát, tak jde řezat v 5 ráno, v 11 večer atp…
Výběr je důležitý. My si vybrali sousedy a krom toho, že nám párkrát do roka zahrají, tak je krásný klid… Bydlíme u hřbitova
@TopSecret píše:
Mladsi ročníky dělají větší bordel, jo?
U nás ano.. O důchodcich nwm.. Občas je vidím, když jdou na procházku, jinak ticho a klid.. Mladší makaji od 6 od rána, mají rádia, dělají grikovacky atd
to důchodce nenapadne
ale nás je tu pár domů, takže je to relativně v klidu.. Bydlet např na satelitu, kde je každý druhý dům plný decek, tak mě strechne.. Týden klid a o víkendu každý šílí a dodělává vše atd ![]()
@Anonymní píše:
To by Mama nechtěla, a ani ja.. po delší sobě si lezeme na nervy, ale bylo by fajn mít k sobě blíž
rozumím
V tom případě jsem svůj názor napsala výše..At se daří ![]()
Za čtyři miliony si kup pozemek a nech si postavit menší dřevostavbu. Cenově se vlezeš a ještě ti zbyde rezerva.
https://m.vychodo.ceskereality.cz/…estske-domy/?…
Tady sem nasla. Vilu. Ale za skoro 5 milionu
a to se nějakým opravám nevyhnes. Zbytečně velký. Ale nic jinyho, kloudnyho tam nic neni ![]()
@TopSecret ale on netopí dřevem, má plyn
To je na tom právě to na hlavu… Řeže si do takové místnosti a tam to dřevo pak používá do kamen, když něco kutí v dílně nebo ho rozdává rodinným příslušníkům. Ten je kované satanem a u té cirkularky jednou umře. Je to hrozně hodnej pán, ale tohle prostě nechápe. Když je požádán tak to týden dodržuje a pak zase jede. Rodina, která vedle něj bydlí už to neřeší. Přestěhovali ložnici na druhou stranu domu a děti už jsou z domu pryč. Ale být tam s novorozencem/kojencem co pro zuby nespi a když by zabralo tak by jej vzbudil, asi bych ho zabila
![]()
@Martha03 píše:
Výběr je důležitý. My si vybrali sousedy a krom toho, že nám párkrát do roka zahrají, tak je krásný klid… Bydlíme u hřbitova
Super místo
máte to i s hudbou ![]()
@Martha03 píše:
Taky jsem tam bydlela. A jak to bylo krásný v noci o dušičkách… ![]()
@Janli píše:
Za čtyři miliony si kup pozemek a nech si postavit menší dřevostavbu. Cenově se vlezeš a ještě ti zbyde rezerva.
Pozemek jakože do 1M? To je skoro utopie, nebo?
@Anonymní píše:
Holky, nastehovala jsem se do bytu v Praze 12, 2kk, 42m2. Každý večer a už od 6 ráno slyším od sousedů TV. Jsem z toho na prášky. Mám malé dítě. Přemýšlím, ze byt prodam a koupím si nějaký domek na vesnici. Myslíte ze bych si za cenu za kterou bych pražský byt prodala mohla koupit domek někde takhle? Přemýšlím ze bych koupila něco v blízkosti me mámy, která bydlí u Náchoda. Jiné příbuzné nemám a chlapa taky ne, přátel taky moc ne, tak bych vlastně neměla ani co opouštět. Co se tyče práce tak pracuji z domova. A kdyžtak bych si našla něco tam. Co si o tom myslíte, je to reálné?
Záleží na konkrétních požadavcích a na tom co je to za byt, ale obecně bylo možné za cenu 2+kk mít novej, zarizenej domek. Jestli to bude nebo nebude drazsi zavisi na tom co postavis/sezenes. Novostavby dneska maji poplatky zcela bezne mnohem nizsi. S tema sousedama maji ale holky pravdu, musis pocitat s tim ze vzdycky muzes natrefit na nejakeho blbce. Ale zas je fakt ze prumerny hluk je slyset min, na pozemku si muzes postupne vysazet husty porost a kvalitni okna tomu taky dost pomuzou.