Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni,
vím, že už je tu podobných témat více, ale všechny jsou již pár let staré, a tak by mě zajímal váš aktuální pohled na to, které části Ostravy jsou nejklidnější (s nejmenším počtem nepřizpůsobivých a podobných existencí). Chtěl bych si v blízké budoucnosti pořídit vlastní byt, ideálně někde v okrajové části Ostravy kde bude celkem klid a trochu zeleně. Zatím co jsem se díval, tak se mně asi nejvíce líbí Zábřeh v okolí Pískových dolů. Co jsem se tam byl dívat, tak jsem tam nevyděl žádné divné existence a ani ubytovny a podobné věci, kde se koncentrují. Nemám potřebu bydlet někde v centru města. O jakých částech si myslíte vy, že jsou aktuálně nejklidnější? Klidně i konkrétní místa, přece jenom v každé části se najdou lepší a horší místa.
Části které se mi nelíbí a určitě bych tam nechtěl bydlet jsou tyto:
Přívoz
Moravská Ostrava (aktuálně zde bydlím, ale je tu celkem velké množství spoluobčanů tmavé pleti)
Vítkovice
Dubina
Muglinov
Hrabůvka (jak kde, ale spíš taky ne)
Předem moc děkuji za odpovědi.
@Kv3t4k píše:
Ahoj všichni,vím, že už je tu podobných témat více, ale všechny jsou již pár let staré, a tak by mě zajímal váš aktuální pohled na to, které části Ostravy jsou nejklidnější (s nejmenším počtem nepřizpůsobivých a podobných existencí). Chtěl bych si v blízké budoucnosti pořídit vlastní byt, ideálně někde v okrajové části Ostravy kde bude celkem klid a trochu zeleně. Zatím co jsem se díval, tak se mně asi nejvíce líbí Zábřeh v okolí Pískových dolů. Co jsem se tam byl dívat, tak jsem tam nevyděl žádné divné existence a ani ubytovny a podobné věci, kde se koncentrují. Nemám potřebu bydlet někde v centru města. O jakých částech si myslíte vy, že jsou aktuálně nejklidnější? Klidně i konkrétní místa, přece jenom v každé části se najdou lepší a horší místa.
Části které se mi nelíbí a určitě bych tam nechtěl bydlet jsou tyto:
Předem moc děkuji za odpovědi.
Přívoz
Moravská Ostrava (aktuálně zde bydlím, ale je tu celkem velké množství spoluobčanů tmavé pleti)
Vítkovice
Dubina
Muglinov
Hrabůvka (jak kde, ale spíš taky ne)
Kdybych někdy šla bydlet do Ostravy, tak Poruba
Výškovice taky nejsou k zahození
Poruba je fajn, vyhnout se Dělnické
ty části co zmiňuješ - souhlas
@smile_xxx píše:
Kámoška se s rodinou odstěhovala z Výškovic. Prý se tam hodně rozjely drogy, i v základkách. Přestěhovali se do Beskyd.
Joo v Beskydech je nejlíp
taky tu jsem
@KKK85 píše:
Joo v Beskydech je nejlíptaky tu jsem
Super pro rodinu do baráčku. Já jsem sama a jsem vděčná za byt… Taky nerada řídím, nedovedu si představit třeba Čeladnou bez auta.
@smile_xxx píše:
Kámoška se s rodinou odstěhovala z Výškovic. Prý se tam hodně rozjely drogy, i v základkách. Přestěhovali se do Beskyd.
Drogy už jsou dneska všude v Ostravě. Bohužel…
@Anonymní píše:
Super pro rodinu do baráčku. Já jsem sama a jsem vděčná za byt… Taky nerada řídím, nedovedu si představit třeba Čeladnou bez auta.
Frýdlant už je bez auta lepší… ale s práci horší.. to je na dojíždění aspon do FM..
@Anonymní píše:
Drogy už jsou dneska všude v Ostravě. Bohužel…
Noo bohužel myslím že i na té čeladné… ve Frýdlantě… všude…
@KKK85 píše:
Noo bohužel myslím že i na té čeladné… ve Frýdlantě… všude…
Asi ano…je to hrozné.
@smile_xxx píše:
Tak má zkušenost je s varnou drog v Zábřehu, konkrétně ul Tylova a pak v Porubě ul Bulharská
Možná to přitahuju ![]()
Poruba. Vim o jednom, ktery bude na prodej. Krasne misto, skvela dostupnost
bez realitky. 3+1, ale v puvodnim stavu. Bude to chtit komplet tekonstrukci
Poruba je TOP, ale taky si zaplatíš. Známí se odstěhovali do blízkosti Bělského lesa a chválí si to, osobní zkušenost nemám.
Ahoj,
díky všem za komentáře. Nad Porubou taky přemýšlím, ale jak kde, přijde mě to tam jako betonové město.