Koupě dětské postele

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31272
23.5.13 10:09

Taky to teď začínám řešit a když jsem viděla, že by mě postel větší o 10cm než má teď postýlku stála několik tisíc, tak sem si řekla, že to teda né a budu pořizovat rovnou velkou, plus zábranu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
23.5.13 10:20

Tak my jsem koupili po Gulliver postýlkách z IKea i dětskou ze stejné kolekce, rozměr má 160×70 a malý si ji hodně libuje a už mu do ní leze i starší ségra. Má na ni i tu zábranu a fakt spokojenost. Za ty prachy fakt dobrý kup. Pod postel se vejdou plastové krabice, tak tam má schované všechny své poklady.

http://www.ikea.com/…s/S39887442/

Nás v budoucnu čeká stejně patrová postel, protože jako malé chceme děti nechat spolu v pokojíčku a dostat 3 velké postele do toho panelákového je téměř nemožné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
23.5.13 10:32

My jsme se taky rozhodovali, jestli tu menší Ikeáckou nebo klasickou. Nakonec jsem narazila na tuhle akci od Domestavu a bylo jasno: http://www.domestav.cz/…-postel.html#menu Potřebovali jsme bílou, aby se nám hodila do pokojíčku a u téhle už je v ceně bílé moření, je to masiv, v ceně už jsou i zvyšovací prvky a zábrany. No, spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.5.13 10:58

@Faun děti mají 180cm postel. Objednávali jsme tady http://www.babynabytek.cz/?… a jsme spokojení. Má i boční zábrany, takže děti nepadají a je kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.5.13 12:11

@Ve-ru Ty brďo vidíš. 8o Jsem u pramene a úplně jsem na to zapomněla. Taťka by mi jí klidně mohl v práci udělat, dle mých vlastních požadavků a přání. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.5.13 12:11

Podívám se na všechny odkazy a všem moc děkuji za rady a podněty.
Díky holky. :kytka: :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.5.13 13:47

Ahoj, máme pro malou taky tu z Ikei(140×70).Tu nejlevnější z přírodního dřeva, stála 1000,–kč, taky jsme nechtěli hned velkou a tahle je super. Neteř má tu stejnou a to jí bude osm, má jí od tří let a pořád je ok a to jí opravdu nešetří:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
23.5.13 15:17

Holky, ty Ikea dětské postýlky mají 160×70 a ne 140 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
30.5.13 14:46

Jojo, pravda 160×70,140 by bylo dost málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.2.14 22:41

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, chceme kupovat našim klukům postele. Jsou jim tři roky a dětský postýlky jim začínají být těsný. No ale zajímá mě, jestli máte doma nějakou postel, nebo o nějaký víte, kterou by jste doporučili?? Třeba i nějaký vychytávky, že třeba má nějaký úložný boxy nebo prostě cokoli by jste mi mohli doporučit ohledně dobré postýlky :pankac: díky předem moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.2.14 22:54

Postel

@Faun Ahoj nas syn ma takovou, a spi v ni nejak od dvou let. B breznu syn bude mit 3 roky.
Je to teda uz velka postel 90×200.Se zabranou.Ma tam dost mista, a spi krasne celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leussika
9.3.21 15:47

Nekupovaly jste dětem ty domečkové postýlky? Jak se vám zdají? Dcera by si ji přála k narozeninám, ale vůbec nevím, jakou vybrat a odkud, protože mi přijde, že je toho všude plno, tak mám obavy, abych nekoupila něco nekvalitního, protože většinu z těch eshopů ani neznám :/.

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
22.3.21 17:31

Jeee, taky atuálně řeším :ú Dcera si moc přeje domečkovou postýlku. Už jsem se koukala a docela se mi líbí shop svet-pokoju.cz. Potřebuju i matraci a nějaké doplňky a zde bmají vše… Už jsem psala i jinde tady na emiminu, tak čekám na info :) No a jako jasný… kvalita… to je u postele to nejdůležitější…

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
1.4.21 21:41

@PolinkoMaly Dceři jsem tady z toho eshopu objednávala taky domečkovou postel a je krásná, pevná, nikde nevrže a dcera je z ní unešená :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510