Koupě dětské postele

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
23.5.13 08:45

Koupě dětské postele

Ahoj děvčata,
toto téma tu už samozřejmě bylo, já bych byla ale ráda za nějaké aktuální informace. Synovi budou v září tři roky a sháníme pro něj novou už větší postel (ne ale ještě úplně velkou, a měla by mít postranní zábrany). Kupovaly jste teď někdy taky takovou postel? Sehnaly jste jí za skvělou cenu? Znáte dobrý obchod, kde mají pěknou nabídku a velký výběr? Za každou informaci a radu budu ráda. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38179
23.5.13 08:51

Kupovali jsme dětem postele z masivu, bylo to nějaké studio zdravého spaní, kdyžtak se podívám na fakturu.
Ale koupili jsme už velkou postel a k tomu zábranu, která je nasazovací, takže když jim koupíme za pár let jinou matraci, tak jim postel vydrží až do dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.5.13 08:56

My musíme koupit menší, malej nechce spát ve velké posteli. Nikdy nechtěl spát ani s námi v manželské. Děkuju Ti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
23.5.13 08:56

Dceři jsme kupovaly v IKEA, myslím, že je to rozměr 140×70. Byla levná a pěkná.

Edit: postel se jmenuje KRITTER.

Příspěvek upraven 23.05.13 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.5.13 08:57

Já koupila taky rovnou velkou, navíc vyvýšenou, takže automaticky zábradlíčko. A pod postelí je „domeček“, z čehož bylo dítě v extázi :lol: Kupovala jsem ve Scontu, měli i s klouzačkou, ale to jsem zamítla, aby z toho nebyla nehoda. A syn tam tehdy dost uchváceně osahával postel ve tvaru formule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
23.5.13 08:57

Ahoj, stačí kouknout na heureku, je tam toho spousta a myslím, že i ceny jsou přijatelné. http://postele.heureka.cz/…A1%20postel/?o=4
Ale každopádně pokud máte prostor, tak bych šla možná rovnou do velké postele se stanem, děti si tam určitě vyhrajou :-) Např. http://postele.heureka.cz/…dni/galerie/ Dělám v nábytku a postele tohoto typu prodáváme mnohem dráž, takže myslím, že cenově jsou fakt super :mavam:

• Citovat
  • Upravit
125
23.5.13 08:59

@Gladys To si umím představit, to my už by jsme jí měli doma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.5.13 09:01

@Ve-ru Děkuji za odkazy, už jukám. :kytka: S nějakým úkrytem a podobně by to bylo fajn, jen nevím, kde by zatím spal, než povyroste. On se teď prostě ve velké necítí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 09:11

Malej šel do pokojíčku a rovnou i do větší postele tak v 16ti měsících, máme postel GULLIVER z ikei, má i postranici, je suprová, malej v ní spinká dobře a nepadá :mrgreen:,cenově bych řekla, že je taky přijatelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.5.13 09:20

@Faun já bych teda koupila už velkou, ale já jsem lakomá :lol: co mu velkou zmenšit, třeba vloženou stočenou dekou s nějakým hezkým motivem, udělat mu takové hnízdo, opticky by se ta plocha zmenšila, a malý by se cítil lépe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5648
23.5.13 09:23

Ahoj my mame postel z masivu od firmy Domestav http://www.domestav.cz/…steli-domino
Byla sice dražší (s matrací vyšla okolo 10 tis.),ale mame ji 4 roky a max. spokojenost. Dokonce pri stehovani jsme ji znovu rozebrali a sestavili a vubec se nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.5.13 09:34

My jsme měli v plánu tuto http://www.orisek.eu/detail.php?… ale nakonec jsme koupili Kritter v Ikei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
23.5.13 09:35

@Verunka.T TAky máme pro obě děti GULLIVER a jsou moc spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
23.5.13 09:39

@Faun S nebo se zeptej nějákého truhláře, řekni mu požadavky, ať ti udělá cenovou nebídku. Kolikrát dneska u truhláře vyjde postel levněji, než v obchodě. A pokud chcete tu menší, která je jen dočasně, tak může být i z lamina :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510