Peřiny do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1479
17.5.13 09:36

Peřiny do postýlky

Dobrý den, ráda bych se poradila s maminkami ohledne peřinek do postýlky chcu koupit malýmu už novou soupravu prikrývku+polstářek, který bych pak jen povlíkla, ale nevim jaky materiál je nejlepsí a na netu navic narazim jen na nejake velke rozmery. Jake mate vy? I kdyz nevim ten polstarek mi prijde na nic pač on se tak točí, že na nem stejne nespi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.5.13 09:39

Mojí malý je rok a půl a nemá ani jedno.. Spí jen v overalu už od narození :mrgreen: Jinak máme soupravu z Ikea.. Deka je do té malé postýlky docela velká, to je fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
17.5.13 09:40

No on prave dp ted mel taky pytel neo deku nebo prikrývku, ale už bych mu rada dala ten polstář at si zvyká, ale tak když už tak koupim celý set že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.5.13 09:41

Klukovi jsem koupila soupravu, tehdy byl rozměr 120×80, teď se dělá tuším větší 130×90 :?:. Povlečení normálně bavlna. Polštář používal až tak od 2let.. A materiál jsem brala duté vlákno, dobře se to udržuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.5.13 09:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
17.5.13 09:45

Dekuji prave nevims tim polstarem no on na nem stejne nelezi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.5.13 09:46

@evíček 84 já bych udělala jediné, tam, kde koupíš soupravu, kup aji povlečení. Dřív byl jeden rozměr a teď je téměř v každém obchodu něco jiného.. a máš po starostech ;) jinak mě kluk cca od 2,5 spí pod velkou dekou a s velkým polštářem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.5.13 09:58

Polštář nepoužíváme vůbec.
Peřinu máme klasickou dětskou, 90×130. Zimní mám normálně teplou, prošívanou a jelikož se mi na ni teď už zdá teplo, tak letní variantu jsem vyrobila sama tak, že jsem do povlečení navlékla ustřiženou Larisu.
Ono je to i tak stejně jedno, protože malý se stejně během deseti minut v postýlce celý přetočí a většinou spí místo pod po peřinou na peřině. Proto používáme doteď spací pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.5.13 10:35

Máme ikea peřinku dvakrát, osvědčila se, je lehká, přitom hřeje, spí pod ní jak batole, tak mimino (pravda, pokud mi mimino sebere moji peřinu, tak občas i já :twisted: )

Polštářek ikea též máme, ale praním se v něm ta náplň děsně schmoustala, takže to sice má batole, ale jen tak na ozdobu, stejně na něm nespí. Při koupi druhé peřinky jsem ani polštářek nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
17.5.13 11:07

Děkuji všem za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie