Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dolu to podle me nepůjde, max 10%, ale fakt si to nemyslím.
Dle mého to teď par let zůstane tak jak je teď.
Chápu, ze je zo šílený, já být koupila za sekundu 12 ![]()
U našich, kde lišky dávají dobrou noc stojí barák 5kk klidně 12 mega. ![]()
Nikdo to nechapeme.
@heluska1992
a můžu se zeptat ve kterém kraji? My hledáme ve středočeském, max hoďku do Prahy (máme tam rodinu a o víkendech se často stýkáme)
No, jde to nahoru, a začínají nemovitosti mizet rychlostí blesku. Teď jsem půl roku sháněla byt. Objevil se a byla jsem třeba třicátá volající:).
@jkra píše: Více
To mají teď moji mladí v Praze. Bez šance do 7 milionů. Od Vánoc asi 60 pokusů a teď jdou tedy do úplně nového, ale menšího a mimo Prahu z toho důvodu, že čekají první dítě. A už je tlačí čas. Bohužel k tomu ještě nemají auto. Takže hodně sil a pevné nervy všem hledajícím.
@Anonymní píše: Více
Ceny nemovitostí dole nepůjdou, to by se muselo stát něco významného celosvětově.
V momentě, kdy budou úrokové sazby klesat, naroste poptávka a s poptávkou poroste cena…
Sledovat, čekat na vhodnou příležitost.. aktivně hledat, nečekat, až na inzerát, který se objeví…
U nás se nový prodává třeba za 12,5 milionu. Úplně nový. Není to teda daleko od města a je tady kompletní vybavenost. Staré stojí kolem 4-5 milionů. Jsou k rekonstrukci.
My jsme teď dostavěli dům v okrajové části města, spíše je to vesnice, ale v moc hezkém místě 5kk za 8mil plus velký pozemek…do 3mil jsou domy třeba 50let staré, ale zase mnohem větší, než postavíš nový…
@Anonymní píše: Více
JMK. Máme pozemky stavební na VM a tam pozemek jeden máme 1700 m2 + soukromá příjezdová cesta. Ten pozemek má hodnotu nového bytu v Praze. Jen pozemek. My jsme ho kdysi koupili za hubičku. A taky je to na vesnici. Někdo si nás našel v katastru a pravidelně posílá v dopise žádost už léta, ať to prodáme. Furt to zkouší. I na ty menší. Už i na blbou ornou půdu to nedávno někdo zkoušel.
Zdravím,
hledáme s mužem hotový dům, kam bychom se mohli ihned nastěhovat. Stavět nový nechceme, nemáme na to nervy.. Sháníme něco na vesnici či malém městě. Ale jsme teda dost zklamaný z těch cen.. čekala jsem, že něco v dobrém stavu koupíme třeba do 6 milionů, ale za tu cenu jsou to většinou staré baráky zralé na rekonstrukci a ani nemají hezkou zahradu nebo okolí, zkrátka něco, co by nás zaujalo
Opravdu je to všechno tak drahý? Dokonce i na vesnici, kde nic není, tak jsou novostavby za 10 mil plus. Na to fakt nemáme.. Myslíte, že to půjde teď nějak výrazněji dolů ty cenu, když se zlevņují hypotéky? Nechci být do konce života v malém bytě