Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj mám v plánu koupit novostavbu dům. je postavena budova, krov, střecha.. zajímá mě čím začít dal když je holá stavba. abych neudělal podlahu a potom musel kvůli elektrice vše bourat. nějaké stručny postup co dal. vytápění domu je podlahou, v domě je komín na případný krb. podlahy nejsou, fasáda není. jak dál postupovat. dekuji
Nemám ti to přijet dodělat? Neptej se tady, ale ptej se stavaře, který ten dům viděl. Doufám, že nemáš v plánu si to dělat sám?
Hele jestli máš v plánu ušetřit tím, že si to zbasltíš sám a nemáš nejmenší ponětí co vlastně a namísto studia se ptáš na eminimu, tak ne, to fakt nedělej, Vyhodíš děsně moc peněz a bude to blbý a bude ti ničit život v tom domě.
Buď ušetři na to, aby sis to nechal udělat pořádně a nebo to fakt nedělej.
Stejně tak teda nechceš barák, pokud nemáš základní ponětí o tom, jak se o barák starat.
@Jimbo bubla píše:
Ahoj mám v plánu koupit novostavbu dům. je postavena budova, krov, střecha.. zajímá mě čím začít dal když je holá stavba. abych neudělal podlahu a potom musel kvůli elektrice vše bourat. nějaké stručny postup co dal. vytápění domu je podlahou, v domě je komín na případný krb. podlahy nejsou, fasáda není. jak dál postupovat. dekuji
Pust si na youtube nejaky videa, tam je vsechno.
@Janli píše:
Nemám ti to přijet dodělat? Neptej se tady, ale ptej se stavaře, který ten dům viděl. Doufám, že nemáš v plánu si to dělat sám?
Jasně že si to nebudu dělat sám.
@Jimbo bubla když absolutně netušíš která bije, tak proč kupuješ hrubou stavbu k dodělání místo hotového domu? Všechny sítě tam jsou hotový?
Chlap koupí stavbu a jde se ptát na maminkovský web, co s tím má dělat. No… ![]()
@Kazimíra Olejovka píše:
Chlap koupí stavbu a jde se ptát na maminkovský web, co s tím má dělat. No…
To bude ale vypadat co? Úplně si představuju „Pat a Mat“.
![]()
Zakladateli, najdi si stavare co ti poradi, na tomhle opravdu nesetri. Taky by se mohlo stát, že tě to kvůli vlastní blbosti vyjde na dvakrát tolik. ![]()
Stavební dozor ti poradí. My máme rozpis práci i v projektu.
@Jimbo bubla píše:
Jasně že si to nebudu dělat sám.
Tak proč uvažuješ o koupi hrubé stavby? To dělají ti, co jsou si schopní většinu dokončovacích prací udělat sami a ušetřit. Takhle tě vyjde lěvněji koupit stavbu na klíč od jedné firmy než zadávat dodělání několika firmám…
Uf, taky mě děsí představa, že si někdo koupí hrubou stavbu a jde řešit na emimino, co dále ![]()
@Cenarius píše:
@Jimbo bubla když absolutně netušíš která bije, tak proč kupuješ hrubou stavbu k dodělání místo hotového domu? Všechny sítě tam jsou hotový?
ano sítě jsou hotové.
Mrkni se na Modrou Střechu - web pro bydlení stavění rekonstrukci.