Koupě kočárku přes internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
13.7.08 11:26

Koupě kočárku přes internet

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak je to s koupí kočárků přes internet a jeho případnou reklamací? Máte zkušenosti? Jde mi o to, že kdybych si kočárek objednala, tak jak ho potom třeba při nějaké vadě raklamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
13.7.08 11:49

No reklamovat ho budeš u nejbližší prodejny,kde ten kočárek prodávaj.Někde ho musíš vyzvednout :wink: spíš bych ho objednala dří,aby dorazil,jak má kamarádka to nechávala na poslední chvíli a pak čekali docela dlouho než dorazil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.7.08 12:15

Lucko, my jsme třeba dva kočáry obednávali jen přes net, tedy ne v obchodě, kde bysme si ho vyzvedli, ale přišel nám domů poštou. S reklamací zatím naštěstí zkušenost nemáme, předpokládám, že v případě reklamace bysme museli kočár poslat opět poštou…
A jinak souhlasím, že je lépe objednávat v předstihu(některé obchody nabízí uskladnění objednaného kočárku do porodu). Kočárek jsem objednávala na začátku dubna a v květnu to vypadalo, že porodím a budeme bez kočáru (nějak se sekla výroba v Německu). Kočár přišel 12.5. a já 13.5.rodila :lol: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
13.7.08 12:41

No ,když to budu brát ,jako normální zboží tak to reklamuješ v nej.obchodu taky nám přišla myčka domů a rozbila se a přijeli z nejbližší prodejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.7.08 14:30

Tak pochybuju, že mi někde vyreklamují kočárek, který si v obchodě nekoupím. Podle mě je logické, že reklamuju tam, kde jsem kočár koupila, tedy v internetovém obchodě… M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
13.7.08 14:40

Nebudu se s tebou dohadovat :wink: My máme takovou zkušenost tak jsem to napasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
13.7.08 15:01

¨ja mam kocar pres net.poslali ho PPL.a kdyz jsem reklamovala,tak jsem to musela zabalit do krabice a poslat na servis postou.ale uznali reklamaci a vse bylo ok.kocar byl do tydne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
13.7.08 19:03

Lucko u elektroniky je to něco jiného. Prostě stačí najít nejbližší autorizovaný servis a je to. S kočárky je to, podle mého názoru, stejné jako s jakýmkoliv spotřebním zbožím. Poslat zpět na adresu internetového obchodu.

Anetosko podívej se do obchodních podmínek internetového obchodu. Každý obchod má své reklamační podmínky. Dočteš se tam, zda musíš zboží poslat a kam anebo zda ho můžeš vyreklamovat v nějaké smluvní prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
13.7.08 21:35

Jojo, jedině poslat zase zpátky (nebo zavézt) kde byl koupený.
My také reklamovali a posílali ho zpět. Mezitím ho už přestali firmě dodávat, tak nejprve nabízeli slevu a pak nám poslali zpět peníze (vč.obého poštovného).
Ale lepší je to koupit v obchodě, pokud to není druhý konec republiky (tohle bylo), ale předtím se nám vyplatilo jet pro kočár do Prahy :wink:

• Citovat
  • Upravit
1493
13.7.08 21:52

Přesně tak - reklamovat se musí tam, kde kočár koupíš. Takže poslat zpátky prodejci. My jsme reklamovali kolo od kočárku, takže jsem posílala poštou prodejci jen to kolo. Do týdne nám přišlo nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.3.09 21:40

Reklamace kočárku

Téma není příliš aktuální, ale třeba se touto otázkou bude ještě někdo zabývat:

Kočárek opravdu není jako myčka nádobí. Každý prodejce řeší reklamace sám, popřípadě může reklamaci převzít přímo dodavatel - záleží na dohodě a ochotě dodavatele. Obecně lze říci, že reklamace kočárku je problém kupující - prodejce a následně prodejce - dodavatel. Rozhodně ale nezkoušejte reklamovat kočárek v konkurenčním obchodě :wink:

Při nákupu z internetového obchodu platí stejné podmínky pro reklamaci, jako při nákupu v kamenné prodejně . V případě reklamace se domluvíte s prodejcem a kočárek či jeho část zašlete k reklamaci . Protože obchody rychle vznikají a rychle také zanikají, je lepší obchod si pečlivě vybrat, nejen podle ceny. Velkou výhodou je nákup v e-shopu, který má kamennou prodejnu. Takový obchod se jen tak neztratí a víte, že se jedná o skutečného prodejce se všemi náležitostmi a zkušenostmi. Poslední dobou jsou totiž velice populární „obývákové“ eshopy, které prodávají zboží pod cenou (obchod platící zaměstnance a DPH by při těchto cenách prodělával), ale nemívají dlouhé trvání. V případě reklamace se může stát, že nebude u koho reklamovat a v takovém případě Vám nemusí vyjít vstříc ani dodavatel či servis.

Přeji šťastný výběr kočárku i e-shopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.3.09 14:26

Tak já už jsem jednou reklamovala kočárek kupovaný v e-shopu.Paní z shopu mi řekla adresu na opravce těchto kočárků a posílala jsem ho poštou.
Určitě je lepší kočárek koupit v kamenném obchdě,ale na internetu vyjde kolikrát o hodně levněji.Tak ted' babo rad'!Připlatit si a koupit ho v obchodě nebo ušetřit a modlit se,aby kočárek neměl nějakou vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.3.09 19:29

ahoj já jsem si objednávala taky kočár přes net, páč mě vyšel o 4.500,– levněji a to už je velký rozdíl.Reklamovala jsem ho sekla se mě brzda .Musela jsem ho poslat poštou do Prahy a do 10 dnů jsem ho měla zpět v pořádku. Akorát jsem si musela koupit nové golfky ,protože jsem nevěděla kdy dorazí a bez kočáru to nejde. :roll: :) Když jsi ho koupíš v obchodě tak máš jistotu, že když se ti porouchá tak ti půjčí jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.3.09 19:31

ahoj já jsem si objednávala taky kočár přes net, páč mě vyšel o 4.500,– levněji a to už je velký rozdíl.Reklamovala jsem ho sekla se mě brzda .Musela jsem ho poslat poštou do Prahy a do 10 dnů jsem ho měla zpět v pořádku. Akorát jsem si musela koupit nové golfky ,protože jsem nevěděla kdy dorazí a bez kočáru to nejde. :roll: :) Když jsi ho koupíš v obchodě tak máš jistotu, že když se ti porouchá tak ti půjčí jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí