Jane Slalom Pro 2007 vrzající

11
27.6.08 13:46

Jane Slalom Pro 2007 vrzající

Ahojky. Mám dotaz. JIž 10 měsíců používám kočár Jane Slalom pro 2007. Příšerně vrže. Nevíte co s tím? V návodu stojí, že se mohou promazávat jen kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1490
27.6.08 15:10

Ä nevrže, když ti spadne brzda? Můj muž mi ji spravuje už rok a půl, takže jsem si na to už zvykla, a když začne vrzat, nadzvednu zadní brzdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.6.08 15:12

on vrže všude. Celá hlavní konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.6.08 20:58

pořiď si olej ve spreji a nastříkej všechny spoje … myslím že někdo doporučoval teflonovej sprej nebvo tak něco … taky jsem kočár promazávala … oni vržou spoje .. hlavně ty kovovo plastový

• Citovat
  • Upravit
5697
10.7.08 08:14

silikonový olej ve spreji ;-) doporučuji!!!

Holky prosím myslíte že jde poslat na servisní prohlídku do Handy kočár poštou nebo PPL??? Jsem z Ostravy a do Prahy se jen tak nedostanu. Padá nám brzda a vibruje přední kolečko… nevíte, jestli tam taky čistí potahy? nebo jestli se posílá jen konstrukce????
Moc děkuji, pokud máte zkušenosti, sem s nimi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.7.08 14:38

Zkušenost s nimi mám. Jsou v pohodě. Brzdu mi taky přitahovali a teď funguje perfektně. Co se týče potahů, tak nevím, ale zkus tam zavolat. Telefon najdeš na stránkách Handy Praha. Mají tam přímo servisní středisko, tak to tam zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.7.08 21:02

na všechny kočárky které sem měla a mám užívám WD 40 spray,ohromně pomáhá a je supr,jinak mám slaloma i nomada a nemohu si ani na jeden kočár stěžovat,užívám rok a naprosto v pohodě,ani brzda nepadá ani potah nešisuje,mám modely 2007,jsme spokojená,slaloma koupila nového a nomada na inzerát za dobrý peníz kvůli skládání do auta,jelikož stále cestujeme, a mohu jen doporučit, Nomad lehounký a skvělý na skládání a dostatek místa co se týče lůžka na délku i pro větší dítko :lol: :lol: :lol: slalomek více do terénua krapet kratší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.08 17:32

přední kolečko

Holky to vybrující přední kolečko a vůbec všechny problémy s tím spojené-nebrzdí,nebo naopak brzdí moc- vyřešíte uplně jednoduše banálně tím že si vezmete imbus a přímo na kolečku bud povolíte nebo utáhnete a za dvě sekundy máte po problému,nejlépe utáhnout zevnitř tedy z té strany kde není ta stříbrná část která spojuje kolo s kočárem jestli se dobře vyjadřuju,prostě pětihrannou díru na imbus najde každý bl..c tak hurá do toho.Brzada mi nikdy nepadala tak nevím,slídu zakrývám v létě plenou i když mě to taky štve,ale ne tolik abych kdy uvažovala o jiném,jinak lábuž jízda i s 16-ti měsíčním kloučkem jezdím jako s pírkem.Máma jezdí vozit radši k nám než ke švagrové hi.Iva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.9.08 17:35

přední kolečko

Holky to vybrující přední kolečko a vůbec všechny problémy s tím spojené-nebrzdí,nebo naopak brzdí moc- vyřešíte uplně jednoduše banálně tím že si vezmete imbus a přímo na kolečku bud povolíte nebo utáhnete a za dvě sekundy máte po problému,nejlépe utáhnout zevnitř tedy z té strany kde není ta stříbrná část která spojuje kolo s kočárem jestli se dobře vyjadřuju,prostě pětihrannou díru na imbus najde každý bl..c tak hurá do toho.Brzada mi nikdy nepadala tak nevím,slídu zakrývám v létě plenou i když mě to taky štve,ale ne tolik abych kdy uvažovala o jiném,jinak lábuž jízda i s 16-ti měsíčním kloučkem jezdím jako s pírkem.Máma jezdí vozit radši k nám než ke švagrové hi.Iva

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4