Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky. Mám dotaz. JIž 10 měsíců používám kočár Jane Slalom pro 2007. Příšerně vrže. Nevíte co s tím? V návodu stojí, že se mohou promazávat jen kolečka.
Ä nevrže, když ti spadne brzda? Můj muž mi ji spravuje už rok a půl, takže jsem si na to už zvykla, a když začne vrzat, nadzvednu zadní brzdu…
pořiď si olej ve spreji a nastříkej všechny spoje … myslím že někdo doporučoval teflonovej sprej nebvo tak něco … taky jsem kočár promazávala … oni vržou spoje .. hlavně ty kovovo plastový
silikonový olej ve spreji
doporučuji!!!
Holky prosím myslíte že jde poslat na servisní prohlídku do Handy kočár poštou nebo PPL??? Jsem z Ostravy a do Prahy se jen tak nedostanu. Padá nám brzda a vibruje přední kolečko… nevíte, jestli tam taky čistí potahy? nebo jestli se posílá jen konstrukce????
Moc děkuji, pokud máte zkušenosti, sem s nimi!!
Zkušenost s nimi mám. Jsou v pohodě. Brzdu mi taky přitahovali a teď funguje perfektně. Co se týče potahů, tak nevím, ale zkus tam zavolat. Telefon najdeš na stránkách Handy Praha. Mají tam přímo servisní středisko, tak to tam zkus.
na všechny kočárky které sem měla a mám užívám WD 40 spray,ohromně pomáhá a je supr,jinak mám slaloma i nomada a nemohu si ani na jeden kočár stěžovat,užívám rok a naprosto v pohodě,ani brzda nepadá ani potah nešisuje,mám modely 2007,jsme spokojená,slaloma koupila nového a nomada na inzerát za dobrý peníz kvůli skládání do auta,jelikož stále cestujeme, a mohu jen doporučit, Nomad lehounký a skvělý na skládání a dostatek místa co se týče lůžka na délku i pro větší dítko
slalomek více do terénua krapet kratší ![]()
Holky to vybrující přední kolečko a vůbec všechny problémy s tím spojené-nebrzdí,nebo naopak brzdí moc- vyřešíte uplně jednoduše banálně tím že si vezmete imbus a přímo na kolečku bud povolíte nebo utáhnete a za dvě sekundy máte po problému,nejlépe utáhnout zevnitř tedy z té strany kde není ta stříbrná část která spojuje kolo s kočárem jestli se dobře vyjadřuju,prostě pětihrannou díru na imbus najde každý bl..c tak hurá do toho.Brzada mi nikdy nepadala tak nevím,slídu zakrývám v létě plenou i když mě to taky štve,ale ne tolik abych kdy uvažovala o jiném,jinak lábuž jízda i s 16-ti měsíčním kloučkem jezdím jako s pírkem.Máma jezdí vozit radši k nám než ke švagrové hi.Iva
Holky to vybrující přední kolečko a vůbec všechny problémy s tím spojené-nebrzdí,nebo naopak brzdí moc- vyřešíte uplně jednoduše banálně tím že si vezmete imbus a přímo na kolečku bud povolíte nebo utáhnete a za dvě sekundy máte po problému,nejlépe utáhnout zevnitř tedy z té strany kde není ta stříbrná část která spojuje kolo s kočárem jestli se dobře vyjadřuju,prostě pětihrannou díru na imbus najde každý bl..c tak hurá do toho.Brzada mi nikdy nepadala tak nevím,slídu zakrývám v létě plenou i když mě to taky štve,ale ne tolik abych kdy uvažovala o jiném,jinak lábuž jízda i s 16-ti měsíčním kloučkem jezdím jako s pírkem.Máma jezdí vozit radši k nám než ke švagrové hi.Iva