I´COO Platon 3 Air

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
1.6.08 22:56

I´COO Platon 3 Air

I´COO Platon 3 Air :D
máte některá z Vás zkušenost s tímto krasavcem?
Co potah jde sundat kvůli praní?
Jak se zatáčí s tím naklápěcím kolem?
Nánožník: dá se sehnat originál, popř. Vaše zkušenost s jiným nánožníkem na tento kočárek.
Díky moc za odpovědi.
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.6.08 08:29

icoo

Ahojky,
takže kočárek je úplně super, potah se dá sundat, ale nedoporučují ho prát doma, takže raději do čistírny, ale to píší u každého typu kočárku. Nánožník jsem koupila úplně obyčejný a sedí tam, ale je lepší si ho vyzkoušet, protože jeden mi tam neseděl. Místo batůžku na rukojeť mám taky obyčejnou tašku. A kolečka jsou úplně super, už neumím jezdit bez nich, ale zase pokud by ti to dělalo problém, můžeš si to zamknout. Jsem s ním maximálně spokojená, akorát by mohl být lehčí. Ahojky Zuni

• Citovat
  • Upravit
14083
2.6.08 19:39

Ahoj,
já mám teda čtyřkolku platona a taky jsem moc spokojená. Nánožník mám od emitexu a dobrý. Tašku od emitexu univerzál, nechtěla jsem dávat 2 tis za originální. potah se sundat dá. Kolečka naklápěcí jsou super, kočár takto můžeš řídit jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.6.08 08:20

děkuji Vám dámy za odpověď :D ,
pořizuji starší, už se na něj nemůžu dočkat. :P
Krásné léto!
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
16.6.08 13:34

Ahoj Holky, rada bych se pridala. Uz jsem otevrela diskuzi i na „zmeti“ kvuli Targo Country a Platon, ale asi ho moc maminek nema..

Nasla jsem prave i set Platon 3Air http://www.eshopbaby.cz/…i-coo-p3252/

Libi se mi na obrazku ta barva, ale ted jsem to overovala a je to pry nejaka bilokremova, takze asi dost neprakticke. Nevidela jste to nektera v realu?

Na nanoznik jsem se taky ptala a pry original neni, pry jedine od Emitexu a asi do cerna, jinak by se to nehodilo..

Take jsem se divala catalogu primo u hauck.de a trikolka se tam vubec neprodava, tak to vypada, ze je to doprodej starsich modelu. Nevite jestli stale plati ta informace ohledne ftalatu na strisce a moznosti poraneni prstiku o konstrukci, jak se psalo loni?

Diky predem za reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.6.08 14:05

Milá Janniah,
výsledky testů ohledně obsahu ftalátů a nebezpečné konstrukce kočárku I´COO Platon mě také zajímaly. Pročetla jsem spoustu stránek na netu. Vyměnila jsem si pár mailů s paní, která si informace ověřovala přímo u výrobce v Německu, který jí zaslal zprávu potvrzující, že kočárek je ze zdravotního hlediska v pořádku. Firma která „prováděla testy“ prý opakovaně poškozuje jméno renomovaných firem, testy neprovádí kvalitně a pravdivě.
Kočárek I´COO jsme si pořídili starší, jsem naprosto nadšená.
Prohlížela jsem konstrukci a nenašla jsem místo, kde by se dítě mohlo skřípnout, navíc ftaláty jsou nebezpečné pokud dítě strká do pusy předměty, které je zvýšeném množství obsahují. Nedovedu si představit, že při běžném používání kočárku dítě cumlá boudu.
S pozdravem Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4