Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pěkný den všem, chtěla bych vás poprosit o radu. Máte někdo zkušenost se slunečníkem, který se dá připevnit ke Cam Cortině? Na trhu jich je dost, ale mám obavy, aby šly připevnit na tenhle tvar trubek. Díky moc za tipy.
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Já mám, ale teď si zaboha nemůžu vzpomenout, kde jsme ho koupili. Když chvíli vydržíš, zjistím ![]()
Tak už to mám,neni to žádný zázrak, ale dostačuje:http://www.elinka.mimishop.cz/detail.php?…
Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, není to náhodou slunečník zn. Babypoint?
Děkuji ![]()
Tak to nemám tušení,ale trochu jsem zagooglila a podle fota je to Babypoint. Ale taky jsem zjistila, že Babypoint jde jen na kočárky s kulatýma trubkama. No tak teď jsem z toho magor.
On ten Babypoint má přímo na slunečníku menší cedulku s označením. Už jsem ho měla vyhlídnutej dřív, ale nejsem si jistá, jestli by pasoval, tak zjišťuju, kde se dá. Můžeš prosím ještě mrknout příležitostně přímo na ten slunečník? Děkuji.
Já nevím, co to je konkrétně za kočár, ale já jsem sháněla teď na kočár s oválnou konstrukcí (X-lander) a koupila jsem Eisbärchen
Ahoj,
řeším to samé, mám Cortinu a vygooglovala jsem si tenhle http://www.detskezbozi.com/…u-70-cm.html , psala jsem do obchodu a odpověděli mi, že by měl na Cortinu pasovat, tak nevím, snad ano, jelikož mi pro něj jede manžel a kočárek mít s sebou na vyzkoušení nebude ![]()
Holky, tak já jsem zatím bez slunečníku ![]()
Opravdu mi žádná neporadíte, jaký slunečník (odkaz by byl super) na Cortině máte? Byla bych Vám moc vděčná ![]()
já jsem ho koupila z MMB ted Slunečník ke kočárku-velký výběr barev!!!
Prodám detník ke kočárku.Monost nastavení sklonu ve dvou místech.Univezální.
navtivte nás na: www.mimibazar.cz
stal 299 a je fakt super
holky žádná věda. půjde tam jakýkoliv, který má třícentimetrový rozlez a otevření je kosočtvercového tvaru
včera jsem hu kupoval na cortinu ![]()
Ahoj, já koupila slunečník asi „no name“ v dětském oddělení v obchodě Kika, pasuje perfektně, stál nějak kolem 400 Kč. Jo a mám samozřejmě Cortinu. Měli velký výběr barev.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaky slunečník jste nakonec vybrala, já teď řeším to samé. Byli jsme v obchodě a universalní deštník nám na kočárku nedržel… moc díky. Jana