Quinny buzz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2178
6.6.08 18:29

QUINNY BUZZ - prosim o radu

Prosím o radu, najde se maminka co ma doma kocik Quinny buzz, mam problem! Adaptery s korbickou na:,–(im hrave, ale sportovni sedacka (ne auto) my proste na:,–(it z jedne strany nejde! Na jedne strane sedacky je zobacek, ktery mi proste at delam co delam nezacvakne do mista kde se sedacka upevnuje. Jsem uz zoufala, tak nevim jestli jsem tak neschopna, nebo je podvozek na prd. Diky moc za vase rady a postrehy!

Jo a jeste jak u korbicky stahnout strisku? Z toho obrazku jsem to dost jasne nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
6.6.08 18:49

ahojky.Mě to jde krásně :wink: .adaptéra ti tam tedy jdou,ale sedačka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.6.08 18:51

a stříška vim že jsem taky měla pROBLÉM,ALE ZAMÁČKNEŠ TO PO STRANÁCH A STÁHNEŠ---MALEJ PÍŠE SE MNOU,TAK SE OMLOUVÁM ZA VELKÉ MALÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.6.08 18:52

ZKUS TO TEDY OBRÁCENĚ,NEJDŘÍV DEJ ADAPTÉRY DO SEDAČKY A PAK DO KONSTRUKCE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.6.08 18:54

AHA TET VIDIM ŽE JSI NEMYSLELAAUTOSEDAČKU,ALE SPORTOVNÍ SEDAČKU,TA SE TAM DÁVÁ BEZ ADAPTÉRU A MUSÍ BEJT NA OBOUCH STRANÁCH VE STEJNÉM UHLU.jE TAM VE VNITŘ TAKOVÉ KOLEČKO A TO ZMÁČKNEŠ ABY SI MĚLA TY DÍRKY VE STEJNÉ POLOZE A PAK TO PUJDE.NAPÍŠU AŽ MALEJ USNE,LEZE PO MĚ ,TO SE NEDÁ :lol: :lol: :lol:

!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
6.6.08 19:07

Ahoj,

jak myslis presne zamacknout? To mam obema rukama zamacknout a jak to stahnu?
ano, adaptery jdou uplne v pohode, s korbou problem nemam, ale ta sportovni sedacka proste nejde :cry:
Rekla bych, ze jde, ale o vadu podvozku. Mam vse ve stejne rovine, ale zacvakne pouze jedna strana - ta ktera nema ten zobacek na vic. Prijde mi to nelogicke, jak muzu zacvaknout neco co je o cca 1,5 cm delsi nez druha strana, ale prostor pro zasunuti je na obou stranach stejny :?: Pokusim se vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.6.08 19:22

BOUDU -NA JEDNÝ STRANĚ ZATÁHNEŠ A NA DRUHÝ ZMÁČKNEŠ,JE TO UŽ NÁKEJ ČAS CO HLUBOKEJ NEMÁM,ALE PŘESNĚ TEN NÁVOD ALE FUNGUJE.nA JEDNÝ ZMÁČKNOUT DOLU NA DRUHÝ ZATÁHNOUT K SOBĚ.

NECHÁPU JAKEJ ZOBÁČEK NAVÍC.oBĚ STRANY JSOU STEJNÉ JAK TAM CO SE TO ZACVAKÁVÁ TAK NA KONSTRUKCI.VYFOT,KDYŽ TAK TAKY VYFOTIM,ALE DNES UŽ SE DOLU NEDOSTANU,JSEM DOMA JEN Z MALIM,TAK HO TU NEMUŽU NECHAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.6.08 19:25

A VIM ŽE ZE ZAČÁTKU NEŽ SE TA BOUDA TROCHU OCHODILA,TAK NA JEDNÝ JSEM ZMÁČKLA,NA DRUHÝ ZATÁHLA A HLAVOU STÁHLA BOUDU :lol: NEBOJ,ZA CHVILKU TI TO VŠE PUJDE A UDĚLAT BOUDU JE MYSLÍM JEN ZATÁHNOUT ZA STŘÍŠKU A MÁŠ BOUDU,ALE UŽ SI TO MOC NEPAMATUJE,ALE FAKT PROTUDUJ TEN POPIS,VŠECHNO SEDÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
6.6.08 19:55

Takže tady jsou fotky:
http://emimino.cz/…20081228.jpg

http://emimino.cz/…1229%7E0.jpg

http://emimino.cz/…20081231.jpg

Tady prosim jeste jakym smerem mam zatahnout tenhle cudel? Je to ten nalevo korbicky
 http://emimino.cz/…20081232.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
6.6.08 20:19

Tak mi jedna maminka poslala fotecky a asi jsem zjistila v cem je problem :? Jak jsou ty prostory pro zasunuti na podvozku, tak ona ma na fotce na jedne strane to dno pruchozi a na druhe polovicni, tak aby tam zobacek zapadnul. Mas to taky? Protoze ja ne, ja mam obe s pevnym dnem a tudiz je logicke, ze mi ta strana ze zobackem nezapadne, protoze nema kde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
6.6.08 20:47

Tak uz mam sepsanou reklamaci, dekuju za ochotu pomoci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.6.08 21:18

AHOJKY.
tAKŽE JÁ MÁM OBĚ TY TYČE STEJNÉ.nECHÁPU KAM BY JSI TEN ZOBÁČEK MĚLA DÁT KDYŽ JE DELŠÍ 8O 8O .MÁM PEVNÉ DNO TOHO KOLEČKA KAM SE TO ZASOUVÁ A TIM PÁDEM BY TO TAM PROSTĚ NEŠLO.nIKDY JSEM NIC PODOBNÉHO NEVIDĚLA 8O .TO JSEM PÁR BUZZU ZKOUKLA :? .
SLYSIL JEŠTĚ SE ZEPTÁM TY MÁŠ NOVEJ 2008? JÁ MÁM 2007,ALE MYSLIM ŽE ROZDÍLI BY BEJT V TON NEMĚLI,PROTO ŽE VŠECHNY KORBIČKY PASUJOU NA VŠECHNY QINNY.

TU BOUDIČKU TU ČÁST CO MÁŠ VYFOCENOU TAK ZMÁČKNI CO NEJVÍC DOLU JAKO TLAČÍTKO.mOŽNÁ TO PUJDE Z TUHA,TAK SE DÁ TROCHU POVOLIT TOČENÍM DO KOLA A PAK ZMÁČKNOUT DOLU,ALE POKUD MÁŠ NOVEJ KOČÁR A DÁVÁŠ HO NA REKLAMACI,TAK SNIM RADŠI NIC NEDĚLEJ,AT SE NÁHODOU NĚCO NESTANE.MRZÍ MĚ ŽE JSEM NEDOKÁZALA POMOCI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
7.6.08 12:23

Ahojky, je to kolekce 2008 - NOVY zakoupen v netovem obchode. Proste je na prd, takze to budem resit reklamaci, mam prave strach, ze bych jeste neco zlomila. Mam ja to stesti :evil:
Uz jsem mela jeden problem, cekala jsem temer 2 mesice na nahradni potah, ktery mi nedodali, takze se hrozim ted te reklamace. Tentokrat si ale mesicni lhutu ohlidam, jinak to bduu resit pres ČOI!

Diky za pomoc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 18:10

ahoj kupoval si někdo ke sportáku i hlubokou korbu? Pokud ji máte jaké jsou rozměry hluboké korbičky roku 2011??

• Citovat
  • Upravit
1165
23.1.12 20:28
Anonymní píše:
ahoj kupoval si někdo ke sportáku i hlubokou korbu? Pokud ji máte jaké jsou rozměry hluboké korbičky roku 2011??

lůžko u quinny 2011 je stejné jako přehozí, ale asi si myslela tu novou 2012?? tak to chci právě také zjistit, mám Buzze a nechám si ho na druhé dítě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí